Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Прихід гостей

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Падав сніг. Пара людей йшла по темній вуличці тримаючи в руках пакети з подарунками. Гарно хрустить сніг під ногами, мороз неприємно щіпав ніс та щоки.
Наші любі Іо та Каллісто йшли в гості до їхнього друга. Ось коли Іо гепнувся на льоду другий раз, Каллісто запропонувала зайти в магазин.
Поміж прилавків бродив жовтий та розглядав усе та обирав мандаринки, поки його подруга обирала шампанське.
Стоявши на касі молоді люди показали паспорти та продовжили йти.
Роздався дзвінок, ні, не в квартиру, а Тритону, бо ці двоє забули номер його квартири.
Зітхнувши старший відкрив їм двері.
На Іо з Каллісто зразу налетіли діти, вихованці Тритона.
З радістю гості вручили їм подарунки та усі пройшли за стіл.

— Давно ми не бачились і не чулись,як ви?

Промовив Тритон наливаючи шампанське по бокалах.
Вони й справді рідко бачаться, через роботу. Хоч Іо деколи і приходить до них, щоб подивитись за малими, але самі вони рідко бачаться, що засмучувало жовтого.
“Дітям” Тритона дуже подобався Іо, потайки називали його другим батьком. Декоди навіть так говорять про Іо при Тритоні, а той тільки посміхається.

— Та нічого, все по старому. Дім робота, дім робота.

Відповіла дівчина та взяла закуску.
Вони з Іо жили разом, колись їх було в квартирі четверо, але Європа з Ганімедом з’їхали недавно, мол молодій сім’ї треба більше місця.
Юпітер купив їм трьохкімнатну квартиру недалеко від себе ще коли вони стали повнолітніми.
Каллісто працювала тарологом та робила розклади за непогану таку суму, її розклади були дуже точними, тому і ціна така, рідко хто жалівся,якщо жалівся взагалі.
Іо працював звичайним касиром.
Після пари бокалів шампанського Іо та Тритон вийшли на балкон, Тритон покурити, Іо за компанію.
Каллісто залишилась з дітьми, бо не переносила запах цигарок.

— Знаєш..

Зітхнувши почав господар квартири та запалив цигарку.

— Ти дуже подобаєшся моїй малечі, скажу по секрету, вони тебе називають другим батьком..

Легко посміхнувшись продовжив той.
Четветому стало якось приємно та тепло на душі, на секунду навіть відчув себе частиною цієї сім’ї.

— Мені приємно це чути..

Посміхаючись сказав жовтий.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь