Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Притягуюче зло

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

АВ:Дарк!Лев, який голова секти в Сирині.

 

Біля моїх ніг проповзла змія. Я дивилася в одну точку, не в змозі повірити, що це насправді відбувається в моєму житті. Ось чому він підштовхнув мене до вивчення темної магії. Ось чому сам навчав. Весь цей час він розігрував театр з усіма. І зі мною, схоже, також.

Невже всі ті компліменти, приємні, ніжні слова, які були сказані мені – фальш? Але він говорив це все з такою щирістю, що я повірила. Попалася на його гачок. Авжеж, я просто була йому потрібна.

Пішли всі геть! Залишіть мене з нею на одинці.

Всі сектанти послухали його. Спробуй тільки цього не зробити, він може вбити за це. З моїх очей потекли сльози. Я кохала його, я йому довіряла, а він.. Так жахливо вчинив зі мною.

Лев не рухався. Просто спостерігав. Я хотіла підійти й вбити його, але не могла. Поглянувши в його очі, я побачила суміш емоцій. Жаль? Але лице було все таке ж кам’яне.

Мені шкода.

За що тобі шкода? За те, що ошукував мене? Що використовував? Що насправді є сектантом, як і Алан з Адою? Тобі шкода, що ти….

Замовкни!

Я злякала його грубості в голосі. Вперше він звертався до мене таким тоном. Схоже, що Лев сам пожалкував про це.

Всі приємності, що я тобі робив. Ніжності, що я тобі говорив. Це все було правдою. Я ніколи тобою не маніпулював, ти справді сама прийшла до рішення вивчати іншу магію. Я просто допомагав! Я тебе не використовував, навіть намагався якомога далі триматм від цієї триклятої секти, бо не хотів, щоб ти постраждала. І слова, що я кохаю тебе, були справжніми. Я маніпулював іншими, але тобою – ніколи.

Він був злий. Занадто злий. Невже через те, що я знайшла це все.

Я не знала, як йому вірити після всього, що дізналася. Все ж багато брехні було в його словах. Але… Це все було логічно. Він не міг мені розповідати про секту, бо я не була його членом. Але… Ох, а якщо він когось вбив? А так, скоріше за все, було.

Я знову задивилася в одну точку, думаючи про цю всю ситуацію. Зовсім не помітила, як Лев підійшов до мене, взяв за підборіддя та підняв мою голову, щоб я подивилася в його очі. Колір Хорса. Як він на нього потрапив, якщо знає темну магію і взагалі є головою секти? Адже якийсь слабкий маг не досягне таких висот. Лев – найсильніший з усіх них.

Тут кожний розкаже тобі, як я все скасовував, тільки заради тебе. Не віриш? Це логічно, я й так занадто багато тобі брехав. Та більше не збираюся, бо ти все побачила на власні очі.

Раптово я побачила багато спогадів від обличчя Лева. І всі вони підтверджували лише одне. Те, що він мені тільки що сказав – правда. Адже спогади неможливо змінити. Вони не підпорядковуються магії. Отже, він не брехав.

Коли я заспокоїлася щодо цього, відчула, що атмосфера тут мені подобається. Пронизана темною магією. Я неначе потрапила до середовища, яке було створене спеціально для мене. Сили наповнювали моє тіло тут. Але, якби я була народжена для світлої магії, то мені тут було б знаходитися некомфортно, та навіть небезпечно. Мене б нудило, як це іноді буває на парах закляття. Невже на розподілі справді сталася помилка? І моє місце не на Хорсі, та навіть не на Велесі, а на Марі..

Я тільки помітила, що ми все ще стояли так. Лев читав емоції в моїх очах та злісно, одночасно схвально усміхався.

По очах твоїм бачу, як тобі тут добре.

Зло притягує. І ти також.

Так віддайся йому. Ти сильна чарівниця. Думаєш, що заговори, які ми практикували, для початківців? Маріє, такі заговори новеньких можуть вбити, якщо вони спробують їх, навіть флюорит не допоможе, але ти… З легкістю їх використовувала, на рівні Алана, та деякі навіть на моєму. З тебе вийде неймовірно сильна темна чарівниця, яка весь світ зможе поставити на коліна перед собою, якщо знадобиться.

Невже я справді це робила. Стоп, невже він говорить про те, що я повинна вступити в секту?

Ти ж відгорожував мене від неї.

Ти все дізналася. Більше немає причин приховувати. Тим більше, тут від тебе так і віє іншою магією, Маріє. Недаремно Алан тебе примітив з самого початку, а я й не вірив.

Лев відійшов від мене. За ним поповз його чорний змій. Яке чарівне створіння. Аїд завжди мені подобався.

Ти вже визначся. Ти кохаєш мене, чи використовуєш?

Кохаю. І я не використовую тебе. Можеш зараз розвернутися і піти. Та знай, що тобі доведеться приховувати те, що ти бачила.

Зло притягує. Я сама відчувала, як мені тут добре. Як наповнююся силою. Відмовитися від цього, від шансів, які мені дає ця секта… Це означає, що я зраджую себе. Ця магія притягує набагато більше, ніж світла. Я це зрозуміла ще на початку першого курсу, а зараз вже кінець другого.

Відмовитися від цієї секти – означає зрадити його. Я прекрасно розуміла, що більше наші стосунки не будуть тими, що в минулому. Але якщо я відмовлюся, то їх зовсім не буде. Я не хочу втрачати його.

Я занадто добра, тобі не здається?

Це тобі нав’язала твоя сім’я. Чи ти думаєш, що я не помічав всі твої маніпуляції на підсвідомому рівні? Я навчу тебе всього, що потрібно. Я не хочу, щоби тебе розкрили в перший же день. Ти дорога мені, я не хочу тебе втрачати. Я просто не зможу без тебе.

Але я ж не знаю, що тут та й як.

Скажи чесно. Багато крові на твоїх руках?

Лев засміявся.

Та я весь в ній. Хоч і своїми руками ніколи не вбивав. Інші, або Аїд.

Я злякалася. Невже він…

Це отруйний змій, але він не чіпатиме тих, хто не заважав мені. Тебе він взагалі любить.

Я бавилася з отруйним змієм, який вбив не одну людину… Це одночасно лякало і подобалося.

«Найкращий спосіб позбутися спокуси – віддатися їй».

Лорд Генрі довів головного героя сам знаєш до чого.

Але все ж деякі його фрази прекрасні. І так підходять до цієї ситуації.

Не сперечаюся.

Він повернувся лицем до мене. Я бачила в нього зовсім іншого чоловіка, і… Мара візьми, він мені подобався ще більше! Цей характер підходив йому набагато більше.

Рішення було прийняте вже давно. Якщо я зраджу себе, то життя знову перетвориться на пекло, а цього я зовсім не хотіла. Але якщо це станеться через іншу магію, то це пекло буде дуже приємним.

То що?

Я підійшла до Лева.

Якщо така моя доля, то я підкорюся їй. Інша магія ближча мені, хоч я і на Хорсі.

Чоловік нахилився до мого вуха та прошепотів:

Я впевнений, що ти не пожалкуєш.

Я поцілувала його. Більше, ніж інша магія, мене притягує тільки він.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Притягуюче зло