Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

пристрасні бажання

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

  • Все почалось з того що два хороших та досить престижних хлопців які були повною противополжністю одне одного знайшли в одне одному того що ніхто не міг знайти.

І думається ну і що такого не весь клас може мати спільні інтереси з тобою.Але ці хлопці були як білі ворони в купці чорних.

Одного з них звали Назар він коротко стрижений брюнет з шкірою ніби кофе з вершками.Характер легко кажучи не дуже:хамливий,брехливий закоханий в себе хлопчина якого ніхто не розумів.

Другого хлопця з цієї історії звати  Захар кучерявий з помаранчевим волоссям схоже на стиглий абрикос який так хочеться скуштувати.По характеру досить спокійний закритий,нічого не хочущий хлопець і тільки в цій рисі вони зійшлись.

Класний керівник який так надоїдав не тільки назарові а й всьому классу вирішила присадити їх разом,з цього вчинка ця історія розпочалась.

Перший заговорив назар тому що він більш комунікабельний ніж захар.

-привіт,не пійдемо на перерві в столову або в буфет?

Хлопець в свою чергу промовчав декілька секунд і розпочав.

-добре пішли..

Назар ніяк не відреагував подумавши що його відповідь була очевидна.

Після набридлого урока історії назар перший піднявся з старенького дерев’яно залізного стільця.І вони направились в місця які буди заплановані.

*прошло близько 10 хвилин після споживання їжі без жодного слова яке могло б в якісь мірі зблизити їх.

Так проходив урок за уроком і в кінці кінців назар вирішив зав’язати діалог з парубком.

-я ось хотів спитати чим займаєшся в вільний час,що полюбляєш?

Хлопець ніби чекав цих слів не наважившись самому почати з слів.

-ну я люблю різні ігри і якщо хочеш можу пограти з тобою!-сказвав з радістю в словах Захар.

В вільний час нічим не займаюсь,а ти?

Назар був досить шокований такою теплотою від хлопця на погляд який схожий на мовчливого хлопця?

*З кожним днем ці хлопці все більше говорили та зближалися одне з одним*

В один з таких днів хлопці почали ніби дурачитись но потім це переросло в бійку яка більше була похожа на еротичний бій двох закоханих.

Захар дивився в очі Назара і думав про те що ніколи б не дозволив собі навіть запустити в думки до зустрічі з цим хуліганом. Він уявляв сцени любові не прийнятної для нашого суспільства але відганяв ці думки подалі. Назар думав про те саме і не міг себе контролювати але не признавав своєї орієнтації тому переводив все на жарт. Вони сиділи разом і брюнет почав знову зачіпати Захара. Жартівлива бійка почалась. Вони викручувати одне одному кінцівки,притискали свої тіла надто близько так що вони буквально терлися один до одного. Петінг посеред класу повного людей – не найкраща ідея. Та їх це не хвилювало,їх розум поглинала тварина пристрасть що розходилася по тілу неначе вогонь що обпалює дерево. Назар прижався своєю головою до низу живота Захара так що другий втискувся в стіну.

– Перестань,не зараз

– А чого в попу корисно – посміхнувся Назар

– Ти що гей

Брюнет не відповів а лише відстав від нього, причиною був шкільний дзвінок що не дав можливості продовження того чого вони обоє так пристрасно бажали щоночі закриваючись в своїх кімнатах.Захарові раптово зізнались в почуттях на яку він відказав.

Як тільки назар почув що захарові розповіли в своїх почуттях він прийшов в злість від якої хотілось вбити кожного хто представляв його коханого в еротичних та сексуальних позах і не тільки.Він рванув шукати свого недохлопця якому не міг розказати про свої горячі почуття та бажання.Знайшовши захара на своєму законному місці

*стілець за їхньою партою*

він наблизився до парубка взявши його за руку він сказав досить банальне речення .

-нам потрібно вийти і поговорити .

захар з незрозумінням встав і пішов за розлюченим хлопцем який стискав його руку.

Дійшовши до вбиральні він почав маленькими кроками притискати захара до стінки,дійшовши до перешкоди назар приклав свою руку до стіни обгорожуючи шлях маленькому руденькому кошенятові яке не розуміло що відбувається.

Назар наклонився до Захара в притік до його шиї яка була покрити веснушками які були як лапки котиків.Назар вдихнув запах хлопця насолоджуючись його одеколоном від якого у назара неодноразово вставав.Він почав покривати тендітну шию парубка короткими поцілунками ві яких напруга в трусах зростала з кожним відчуттям мягких та румяних губ брюнета.Захар не був проти тому пітдався моменту і примкнув його губи до своїх.В хлопців не було досвіду з поцілунків та статевого акту но їх це не зупиняло.Назар почав зтягувати кофту пассива не зупиняюсь від поцілунків.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь