Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

ПРИГОДА 1: Дивовижно довге вухо

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Априк Роге завітав до лісу Лорієн не тільки заради краси його дрібних стежок та загадкової аури, яка оточувала це місце, але й заради ще одного дивовижного дослідження. Для Априка, ельфи завжди були об’єктом великого захоплення, особливо їхні анатомічні особливості. Вони здавалися надзвичайно красивими та загадковими істотами, а розмір їх вух мав для Априка особливий інтерес.

У момент, коли сонце заходило над вершиною дерев, а ліс засинає у золотій тиші, Априк тихо вирушив у пошуках ельфа для свого експерименту. Він вже був підготовлений зі своїми дивними інструментами для вимірювання.

Знайшовши спокійне місце, він побачив сплячого ельфа під світлом місяця. Тихо і обережно, немов тінь, Априк підійшов до нього і почав вимірювати розмір його вуха, зберігаючи стійкість, але трохи нервуючи.

Проте, навіть у сні, ельфи мали природний інстинкт бачити небезпеку. І, як тільки Априк зробив останній замір, вухо ельфа непомітно засяяло світлом. Ельф різко прокинувся, увімкнувши свою природну чутливість.

“Хто ти такий? Чого ти робиш тут?” – загрозливо поставився ельф, вголос висловлюючи своє здивування та обурення.

Априк був здивований різкою реакцією ельфа, але не став чекати. “Вибачте, добрий ельфе! Я просто науковець, який проводить дослідження. Я нічого поганого не маю на увазі. Вибачте мені за турбування вас!” – збентежено вибачився Априк і стрімко відступив, відкриваючи шлях своєму бігу на випадок, якщо ельф продовжить своє обурення.

Априк знав, що йому не вдалося завершити своє вимірювання, і його серце вдарилося швидше від хвилювання та адреналіну. Йому довелося вибратися з цього неприємного положення швидко, але його дослідження залишалося незавершеним і, як він тепер зрозумів, навіть трохи небезпечним.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь