Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

По дружньому

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

У будинку пролунав дзвінок вхідних дверей. Міз Нанако, що у цей час була на кухні, пішла перевірити хто це у досить пізній час. Коли вона відчинила двері її погляд впав на рудоволосого юнака.

– Рекі? Привіт, ти до Ланґи? – риторично спитала жінка. – Проходь.

– Він у себе в кімнаті.- вже у коридорі,  коли хлопець зняв взуття, повідомила жінка.

– Добре, дякую!

 

Залишивши скейт, він попрямував до кімнати хлопця. Вже стоячи перед дверима К’ян трохи завмер, постукавши він зачекав, але відповіді не було. Тоді він увійшов до кімнати; світло було вимкнуте, тож Рекі потрібен був час, щоб звикнути до темряви. Коли кароокий пригледівся він побачив хлопця що валявся на ліжку. «Хах, Спляча Красуня.»

Підійшовши ближче він сів поруч. Ланґа лежав на спині підклавши руки під голову, що була відвернута від вікна, одна нога була зігнута, інша витягнута у бік, його волосся трохи спадало на очі, Рекі прибрав їх з обличчя хлопця. Вигляд обличчя Ланґи у світлі місяця змусило Рекі усміхнутись. Той ніяк не реагував на дії скейтера.

Вставши з ліжка він попрямував до столу, там було багато підручників, зошитів і всілякого мотлоху. По середині лежав конспект Ланґи, у нього був достатньо гарний почерк, а ще багато термінів виписаних ймовірно англійською які К’ян не розумів. Латиниця у написані виглядала значно краще у порівнянні з кривими ієрогліфами японської.

Десь позаду почувся стогін з просоння. Рекі повернувся до джерела звуку, це потягнувся власник цих конспектів. У якийсь момент він повернув голову і подивився своїми блакитними очима на Рекі, у світлі місяця що пробивався крізь вікно, вони неначе світились.

– Рекі? Що ти тут робиш?- запитав юнак, піднявшись на лікті.

– Прийшов до тебе…

Ланґа дивився на хлопця намагаючись переварити інформацію. -… Добре.

Поведінка Хасеґави розсмішила хлопця. Після секундного сміху він знов обійшов ліжко, щоб опинитись ближче до підлітка. Ланґа вже сидів на краю дивлячись на скейтера.

Коли той підійшов ближче, Хасеґава притягнув його за край жовтого худі замкнувши в обійми упираючись обличчям в живіт хлопця. По лицю К’яна розповзлась тепла усмішка. У відповідь Рекі погладив канадця по спині й склав руки на плечах, намагаючись його обійняти.

 

Через деякий час Ланґа все-таки відсторонився, дивлячись у коньячні очі К’яна. Піднявшись з ліжка, коли хлопець опинився на одному рівні з Рекі, він “подарував” йому поцілунок. Для К’яна це було трохи неочікувано, але поступово він став пристраснішим з ініціативи рудого.

Коли губи хлопців роз’єдналися між ними було кілька сантиметрів, через це було відчутно часте дихання партнера.

– Щось, якось, не по християнськи у нас розмова клеїться,- прошепотів К’ян у губи Ланґи.

Хасеґава залився сміхом.- Думаєш?

Знов поцілувавши хлопця він поступово переходив на зону шиї. Рекі своєю чергою просто нахилив голову, насолоджуючись теплими поцілунками по ерогенній зоні, пальцями стискаючи рукав білої футболки Хасеґави, періодично важко вдихаючи повітря.

 

Хасеґава тримав руки на талії, але у процесі якось так вийшло що вони опинилися під одягом іншого. Поступово підіймаючись вони пройшлися по животі рудого. Повільно проходячи вздовж ліній преса, торкаючись чутливих грудей і сосків. Хлопець відчув як Рекі тяжко видихнув упираючись у плече іншого.

– Подобається?

Замість відповіді він почув тихе “мг”. Підіймаючись все вище, Хасеґава вирішив трохи “облегшити” собі роботу, він просто стягнув через верх худі хлопця. Це була різка дія, але її компенсувала доріжка з поцілунків уздовж ключиць, яка поступово переходила на зону ребер.

Десь з верху Ланґа почув стогін підлітка. Трохи відштовхнувши Рекі до стіни, він знову поцілував його. Натомість К’ян простогнав у губи змусивши відсторонитись.

– Ланґа, можна якось швидше? Я вже не можу, – прошепотів рудоволосий.

– Пробач. – романтичній натурі Хасеґави не судилося “вести гру” сьогодні. Хоча у самого все нило нижче пояса.

Швидко розстібнувши свої та хлопця штани, він відчув як член іншого вже стікав передеякулянтом. Коли Хасеґава взяв його в руку, рудоволосий застогнав у вигин шиї та ключиці хлопця. Після він пройшовся по всій довжині, витягуючи більше звуків з хлопця. Рекі тяжко дихав і цупко тримався за одяг Хасеґави.

Ланґа теж дістав свій член, що вже неприємно нив. Коли тепла плоть хлопця доторкнулась до іншої, підліток відчув як розливались приємні відчуття по всьому низу живота.

Поки це все відбувалось, К’ян завів руку під футболку Ланґи, погладжував великим пальцем по ребрах, а кінчики пальців проходили по спині. Це було трохи лоскітно, але теплі руки одночасно отрезвляти й дурманили розум хлопця.

Провівши рукою трохи вгору і вниз по членах, обоє відчули як струмінь току проходив по всьому тілі. Через кілька хвилин обидва були вже на піку, тож наступні декілька фрикцій стали останніми. Рекі застогнав і шумно видихнув опалюючи своїм диханням шию Хасеґави. Натомість Ланґа мало не впав, бо у ногах була сильна слабкість, часте дихання теж давало про себе знати.

Рекі притримував хлопця руками, погладжуючи його ребра. Пройшовши короткою доріжкою поцілунків по шиї, він підняв голову. Його очі були мокрі, коротко поцілувавши свого хлопця, Рекі промовив:

– От так і ходи до тебе в гості.

_____

Дякую за читання та за оцінку.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

2 Коментарі на “По дружньому



  1. Щойно закінчила читати, маю декілька зауважень до тексту, але, в цілому, дуже навіть задоволена!:>
    Хотіла сказати, що у тесті допущено трохи помилок. Як орфографічних так і “словесних”. Найбільше мене зачепило “скоріше за все”. Правильно казати “швидше за все”. Ще, як на мене, занадто привертають увагу їхні описи, тобто те як автор до них звертається: кароокий, світловолосий, тощо. Можливо варто замінювати їх якось, аби не так кидалося в очі. Ну і на останок, мені здається, що забагато різних імен та ймень дано персонажам. За весь фанфік я так і не розібралася кого як звати і хто як виглядає;
    Подумайте, будь ласка як це виправити)
    А взагалі можете, якщо хочете, не звертати на мене уваги. Просто додаю своє враження, можливо Вам це допоможе.
    Бажаю натхнення і успіхів в подальших творах!♡

     
    1. Дякую за відгук. Частіше за все роботи пишуться в ночі, тож інколи я можу щось проґавити, чи просто погане знання мови. З приводу імен, на далі в інших роботах буду ураховувати цей момент.