Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Початок

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Це був дощовий день в гуртожитку, всі мембери дивилася фільм в холі, і тільки Джисон і Мінхо були не з ним. Вони були в ванній кімнаті “вийшли перекусити”, взагалі вони так і планували але щось пішло не так. Старший захотів вияснити всі не до розуміння які скопилисся за 3 роки дружби, тому що після того як Мінхо впав на Хана і відчув його встаючий стояк на старшого.

Він був настойчовим Старший затягнув Джині в ванну кімнату та придав до стінки.

Хан не розумів що з хьоном але він почав відчувати як підходить якась паніка і страх, але йому це сподобалося(?), він розумів чого. Бо не кожен друг втиху дрочить на одяг іншого, але він все прибирає так до Лі не повинен був цього помітити, так чого ж він зараз тут прижатий до стінки.

– Що ти відчуваєш до мене? – різко спитав Мінхо, старший був настроїн серйозно, так що Хану від відповіді ніяк не відкритися.

На це питання молодший трішки пойорзався та схвалив за шию старшого та поцілував, потім повільно віддалився і своїми квока-очима дивився на старшого який був трішки в шоці, ну як трішки не зовсім трішки. Але свою стройку він не послабив та відповів на поцілунок молодшого поцілунком, але цей поцілунок був глубший та довший, відчувалося як підлога їде під ногами і лише Мінхо міг якось стояти паралельно підтримуючи Джисоні щоб той так і не рухнув.

Після цього вони розказали що відчувають, і це було взаїмно як можна було здогадатися. Так вони стали офіціально парою, але іншим ще не розказали, вони не боялись неприйняття вони знали своїх друзів та розуміли що вони не проти цього.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь