Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

початок чудової відпустки

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

АНОТАЦІЯ: Чімін мав надто багато планів на їхню тижневу відпустку, коли Юнгі лише один — Чімін…

 

Сонячні промені падали на обличчя чоловіку, який ще спокійно спав. Цей дратівливий фактор, можливо, і зміг би потурбувати Юнгі, але той любив спати набагато більше, якби не одне але. Повернувшись на інший бік, чоловік зрозумів, що нікого поруч немає. Там, де мав бути його коханий, пусто.
– Так, чорт, Чімін, – простогнав невдоволено Юнгі, потираючи сонні очі. – Навіщо так рано вставати, коли поряд спить такий шикарний мужчина…
Тихо лаяти ранкову ситуацію Юнгі продовжував до самої ванної, тільки в якій зміг до кінця прокинутися. Холодний душ, який він так любив, справді освіжав і давав можливість повністю відпустити таке спокусливе царство Морфея.
Юнгі, натягнувши лише боксерки (все одно, крім чоловіка, ніхто не побачить), спустився на перший поверх, де нарешті зрозумів, чому коханий втік з їхнього ліжка. Чімін стояв біля плити і знову щось готував, тихо матюкаючись собі під ніс. На обличчя чоловіка впала тінь від усмішки, поки той продовжував спостерігати за чоловіком.
Він облизав і без того вологі губи і просто дивився, вкотре переконуючись, що немає нічого кращого, ніж Чімін у величезній футболці та спортивних штанях. Хлопець помітив чоловіка лише тоді, коли почав накривати на стіл, через що мало не випустив тарілки з рисом.
– Я думав, ти ще спиш… – Чімін поставив на стіл блюда і потягнувся за паличками, що лежали в ящику, ігноруючи факт присутності хлопця.
– Як я можу спати, коли поряд немає тебе, – голос звучав до неможливості хтиво, коли за фактом мав бути романтичним.
Хлопець повернувся у бік чоловіка, поставив палички та омлет і жестом вказав тому сісти.
– У нас лише тиждень відпустки, хотів порадувати тебе сніданком.
Хлопець ніяково усміхався і був абсолютно щасливий, спостерігаючи за непомітною усмішкою чоловіка.
– Було б набагато краще, якби ти стогнав піді мною вранці, – пошепки сказав Юнгі, але Чімін усе чудово почув і подавився рисом. Відкашлявшись, він глянув на чоловіка, який спокійно доїдав свій сніданок і навіть не глянув на хлопця.
– Що робитимемо сьогодні? – ніби не помічаючи напруги, спитав Юнгі, встаючи і відносячи тарілку до раковини. – У тебе ж сто відсотків були плани на нашу відпустку.
У Чіміна одразу спалахнули очі, і він став дуже швидко кивати. Хлопець не встигав пережовувати, як розповідав, що він уже встиг розпланувати. Чоловікові, правду кажучи, було все одно, як вони його проведуть, найголовніше, щоб разом. Але перебити не наважувався, він любив моменти, коли Чімін загорявся якоюсь ідеєю, тоді він виглядав найсексуальніше.
– А що б ти хотів? – почувши запитання, Юнгі відразу вдав, ніби все уважно слухав.
Чоловік провів великим пальцем по нижній губі, його погляд був спрямований кудись убік, але думки щодо його планів були ясні. Взяти цю софтову булочку прямо тут і зараз.
Коли Чімін зрозумів, про що думає його чоловік, його погляд став ураз здивованим, а потім хлопець сильно збентежився.
– Я хочу тебе.
Юнгі завжди вражав своєю прямолінійністю, за що в цілому Чімін і полюбив його та його хтиві думки.
– Але в нас буде ще весь тиждень, – хлопець не те, щоб чинив опір такій ідеї свого коханого, просто не хотів перший день їхньої відпустки провалятися в ліжку.
– Ще скажи, що ти проти. – Тон був трохи знущальним, адже Юнгі чудово розумів: Чімін його теж дуже хоче. За останні місяці роботи у них не було часу навіть поспати, що тут говорити про інтимну близькість, тож чоловік намагався урвати кожного моменту.
Чімін ніяк не відповів, просто встав з-за столу, підійшов до чоловіка і нарешті поцілував. Запах лосьйону заповнив легені Чіміна, через що йому ставало важче дихати. Він. Весь. Його. Юнгі ж усміхався крізь поцілунок, радіючи з ініціативи хлопця.
– Пішли нагору. Там у тумбочці все, щоб цей ранок був чудовий, – прошепотів Юнгі, хапаючи Чіміна за талію і притягуючи до себе неймовірно близько. На прохання чоловіка хлопець лише тихенько скрикнув і поцілував коханого у вилицю.
Дійти до спальні було дуже проблематично. Варто їм подивитися один на одного, як тут же народжувалися тваринні інстинкти. Перериваючись на палкі поцілунки, вони якось дійшли до спальні, де вже могли спокійно віддатися один одному.
Чоловік солодко цілував Чіміна, вдихаючи на повні груди аромат тіла чоловіка. Ніколи не любив лаванду так сильно, як зараз. Він засмоктав одну губу Чіміна, через що той, не стримавшись, простогнав Юнгі прямо в губи. Руки давно блукали на міцних плечах чоловіка. Ніколи Чімін не тішився з того, що той був уже роздягнений. Коли для Юнги ще мала бути місія стягнути все те, що заважає торкнутися прекрасного тіла повністю, потонути в ньому, забути все і чути як хлопець вигукує його ім’я.
– Ти неймовірний, – прожебонів Юнгі, переходячи з губ на шию, смоктаючи її місцями. Завтра точно будуть засоси, може, тоді вони і завтра нікуди не підуть.
– Юнгі-хен, – простогнав Чімін, тільки-но руки, що просто перебували на талії, пробралися під футболку. Чоловік продовжував мучити шию хлопця, а потім різко відсахнувся, подивившись прямо в очі коханого. В обох були затуманені погляди, тільки зараз вони обоє розуміли, як скучили за близькістю. – Я хочу тебе…
Цього було достатньо для того, щоб Юнгі ривком стягнув із коханого футболку. Руки перемістилися на талію, а очі пожирали кожен міліметр тіла.
В цей момент Чімін вирішив взяти ініціативу і перевернув їх, опиняючись прямо на стегнах свого коханого, коли сильні руки Юнгі продовжували тримати його за талію. Чімін танув у руках чоловіка, долоні проходили по всьому тілу, груди важко піднімалися вгору через збите дихання, а губи, і так пухкі, здавались ще більше.
– Я хочу тобі зробити приємно, – тихенько сказав Чімін, проходячи своїми пальцями по накачених руках, грудях і маленьких кубиках пресу. Він солодко поцілував Юнгі, водночас перемістившись своєю задницею на бугорок, який відчувався крізь боксерки. На обличчі Юнгі з’явилася усмішка, а руки перемістилися на сідниці, стискаючи їх до синців, і тим самим викликаючи стогін у хлопця, що збудився.
– Сядь, – наказав Чімін, перериваючи їх палкий поцілунок , а сам сповз на підлогу, ставши перед чоловіком навколішки. А сам Юнгі, недовго думаючи, піддався наказам свого чоловіка.
Чімін влаштувався по-комфортніше і почав тертися носом об внутрішній бік стегна Юнги, що викликало рик у чоловіка, через що він відкинув голову назад, а пальцями стиснув їхню постільну білизну. Чімін зачепив зубами резинку трусів, стягуючи їх униз. Член Юнгі давно вже стояв і манив хлопця всім своїм виглядом. Обхопивши губами голівку, він почав її смоктати, наче льодяник. Гарячий язик вміло виконувала свою роботу. Хлопець брав все глибше, але залишався страшенно ніжним. Юнгі був готовий кінчити лише через вид зверху. Розпатлане волосся прилипало до чола, очі опущені, на щоках виднівся рум’янець, а по підборідді текли слини.
Раніше дуже часто чоловік запускав пальці у волосся, стуляючи їх десь на потилиці, тим самим задавав темп, змушуючи брати його член до самого основи. Зараз Чімін сам задає темп, сам знає в який момент краще стиснути губи, а в який момент послабити. Знав, як любить Юнгі мінет.
– Чорт, – простогнав чоловік, впиваючись пальцями в плечі чоловіка. Він не хотів так швидко закінчувати такий прекрасний ранок. Хлопець трохи відскочив, усміхаючись. Він потягнувся за нагородженням, і їхні губи одразу ж зустрілися у гарячому поцілунку. Язики переплелися в танці, і варто було їм на секунду відсахнутися, як між ними утворювалася ниточка слини, поки вони знову не починали цілуватися.
Через те, що Юнгі не дозволив Чіміну довести справу до кінця, член реагував на кожний їхній дотик хвилею збудження. Тому, не довго думаючи, чоловік помінявся місцями з хлопцем, і тепер той лежав на ліжку. Стягнувши спортивні штани разом із трусами, Юнгі не міг не почати милуватися улюбленим тілом. Він знав кожен вигин, кожен шрам, але щоразу був як перший.
Навалившись зверху, чоловік став цілувати ключиці. Він мав особливу пристрасть до них. Чімін стогнав, червонів, вигинався на будь-який рух коханого, так на нього діяла його присутність і чортові поцілунки.
Пройшовши язиком від ключиці до грудей, Юнгі не міг не зачепити зубами один із сосків, що знову спричинило бурю збудження у хлопця. Язиком він продовжував вивчати тіло і невдовзі дійшов члена. Той був також збуджений. Юнгі рідко робив мінет, але сьогодні був незвичайний день. Він пройшовся язиком від основи до голівки, злизуючи природну змазку, пальцями масажував яєчка і просто насолоджувався стогонами чоловіка. Чімін хапався за волосся Юнгі, варто було просто взяти глибше.
Незабаром чоловік відсахнувся від чоловіка, переконавшись, що вони обоє досить збуджені, потягнувся до тумбочки за презервативами та змазкою.
Перевернувши Чіміна на живіт, Юнгі наказав йому прогнутися, а сам поцілунками проходив між лопатками і вздовж хребта. Він акуратно видавив змазку на палець і увійшов їм в анус коханого, викликаючи у того солодкий стогін. Чіміна швидко звик до одного пальця і став на нього насаджуватися, тим самим показуючи бажання відчути ще більше. Юнгі непристойно усміхнувся, облизнув нижню губу, шльопнув апетитну дупу і ввів ще один палець, масажуючи та розширюючи стінки. Без дозволу він увів одразу й третій палець, зумівши зачепити простату, через що хлопець під ним вмить покрився мурашками, а стогін намагався заткнути, уткнувшись у подушку.
– Ти готовий? – незважаючи на свою любов до грубості, він завжди намагався, щоб Чіміну було добре.
На запитання хлопець не відповів, тільки повиляв дупою, тим самим даючи свою згоду.
Юнгі одягнув презерватив і почав входити. Спочатку лише голівка, даючи можливість звикнути, потім увійшов по саму основу. Юнгі швидко знайшов потрібну позицію, тому з кожним входом зачіпав простату, змушуючи думати Чіміна, що той кінчить прямо зараз, прямо на їхню новеньку спальну білизну. Хлопець почав стогнати, і з кожним поштовхом ці стогін ставали все гучнішими і важчими. Улюблена музика для Юнгі. Його руки тримали хлопця за талію, зрідка він проводив долонями по сідницях і легенько вдаряючи по них, залишаючи червоний слід від руки.
Гучні вологі ляпаси лунали по всій кімнаті. Чімін прогинався, як кішечка, і постійно стогнав ім’я чоловіка, надриваючи свій член. А Юнгі просто зносило дах від цього всього: звуків, виду, відчуттів… Коли вони обоє були на піку, чоловік різко перевернув Чіміна на спину, насолоджуючись чудовим виглядом, що йому відкрився – затуманені очі, опухлі губи, піт на лобі, важкі вдихи і ці чортові ключиці, на яких уже проявилися синці від зубів ненаситного Юнги.
Чоловік закинув ніжки Чіміна собі на плечі і продовжив вбиватись у хлопця. Їхні стогін злилися в одну довгу мелодію. Хлопець закінчив першим прямо собі на живіт, голосно вигукуючи ім’я коханого. Юнгі ж кінчив через кілька поштовхів з риком і впав поряд з Чімін.
Стягнувши презерватив і зав’язавши, Юнгі кинув його на смітник. Вологими серветками витер живіт чоловіка, кілька разів перервавшись на поцілунки, і нарешті міцні обійняв.
Це та відпустка, про яку він мріяв.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь