Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Похмура Погода

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Віталій виявився правим секс дійсно все владнав. Його пасія спокійнесенько готувала сніданок. Чоловік підійшов з заду та обійняв.

-Доброго ранку,- бадьоро обізвалась Настуся.

Їх ранок почався о 5:30, і чого вони так мало поспали і такі бадьорі лишалось загадкою. Небо вже не чорне, а темно синє, тож до світанку лишилось зовсім трохи.

Хлопець її не відпускав і це заважало дівчині.

-Я теж тебе кохаю,- і вона з усієї сили його штовхнула.

Але це не подіяло, натомість він її притис до столу та став дихати в шию.

-Ще трахни мене на цьому столі.

-А ти думаєш, я цього не зроблю?

-Розбудеш. (йшлось про пару покупців, що хотіли купити щенят, яких народила собака Настусі  з’якими вони познайомились через інтернет, але коли ті приїхали було вже зовсім пізно, то ж лишились заночувати)

-А ми тихенько.

І хлопець дав дівчині вивільнитись і вона повернулась до нього обличам. Вони цілуються у темній кухні без світла. Хлопець почав знімати з неї коротенькі домашні шортики, а Настуся сіла на стіл, що б трохи відтермінувати цей момент. Віталій притиснувся до неї, а вона обхопила його ніжками з заду, що б завадити роздягти її.

Тут їхні думки розходились. Віталій хотів тут і відразу, а Анастасії потрібна була прилюдія. Що ж, це протистояння переростало в бійку, в якій результат вже вирішений на перед.

Він спочатку змирено масував їй талію, а потім піднявся вище і… Протяг її майку через голову. На дівчині не було лівчика. Її груди так звабно покрились гусячою шкірою, що в голові хлопця вже виник момент, де його член вже в піхві.

Цілуються знов, він мацає її цицечки, але йому цього мало, одну з них він тепер смокче, а шорти тягне на себе, ноги схрещються лиш тоді, коли шорти вже на ляжках, вона ще й без струсиків.

Він стає активнішим, так хочеться роздягти її повністю. Так мало лишилось. Тягне тканину на себе а сам стовхає дівчину. Вона втрачає рівновагу і лежить на столі. Цієї миті слабкості вистачило на те, що б роздягти її до кінця.

І ось – Настуся повністю гола на столі, вся в гусячій шкірі. Соски стоять не від збудження, а від холоду. Час її зігріти. Він дістає з кишені своїх джинсів презерватив та вдягає. Після входить в неї і вони знов цілуються. Її дихання частішає, але поки що не стогне, вони багато цілуються. Він повільний, його руки так само безпоспіху подорожують мандри її тілом.

Її дихання збивається, щось схоже на стогін, але надто тихе, тепер ж Віталій рухається швидше, його руки надто сильно її тримають і це відчувається. Мало поцілунків, мало. Хлопець, хоче пошвидше закінчити, бо вже чуються, якісь звуки чито від їх гостів, чито від чогось іншого, просто швидше, швидше, поки темп не збивається до шаленого. Вже небо звідусіль проштрикують сонячні промені, і не тільки небо тіло Настусі таке звабне, на тлі цього свята світла здається таким темним, ним би милуватись вічно… І все, гумовий виріб заповнила тілесна рідина. Хлопець знімає його і з цікавістю розглядає скільки ж за цей раз з нього вийшло життєвих соків, а після викидає до смітника. Цього часу вистачило його партнерці, що б повністю вдягнутись.

-Ти кінчила ?

-Ні

Хоч настусю відсутність оргазму анітрохи не засмутила, але самолюбство Віталія постраждало і він потяг її за руку у ванну.

-Анастасіє,

Перше що вони почули, як вийшли в коридор, покупці вже прокинулись, і хотіли щось спитати. Але перш ніж дівчина встигла відреагувати хлопець потяг її за руку до ванної та закрив двері.

Що ж далі, гості, якось підозріло змовкли, але пара просто вирішила, що від них просто відчепились.

Хлопець притис до себе дівчину і вони знов почали цілуватись, швидко і палко це не був ще один раз, а просто продовження, в тілі ще були відголоски траху на столі, вона все ще така ж мокра. Шорти цього разу зняла сама, просто швиденький оргазм, і ранок почнеться. Поцілунок довгий зі страстю, а далі треба розвернутись. Вона впирається в стіну та виникає спину. Лишилось лиш вдягти презерватив. Він вставляє в неї і вони рушають. Так, що б швиденько кінчити треба думати лиш про власне тіло, власне тіло. Ноги дуже добре відчувають холодний кафель, руки теж. А всередині гаряче, гаряче, гаряче. Добре, що цього разу він не забув про ласки. Руки не просто блукають, а стискають усе де б не опинились. Треба повернути голову, і там дзеркало. Вона дивиться лиш на те, як входить і виходить його жезл, ох ще трохи давай. Відчуття ніби зараз вона кінчить, але це омана, і воно зникає. Треба зосередитись ще раз. Тіло від незручної пози ниє, і це приємно, знов холодний кафель під ногами, але їй гаряче, гаряче, гаряче. Ну ще трохи, ще ще давай. І вона починає тихенько підстонувати, що б не втрати це відчуття і… Вона кінчає.

-Я все.

І він виходить з неї. Раночок почався з контрастного душу для двох, трохи підгорілого сніданку, і продажем щенят.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь