Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Полуниця

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

У тому, що Ніл прокинувся раніше Ендрю, нічого дивного.  Не було б нічого дивного у будній день, але сьогодні неділя.

 

Тихо вставши з ліжка, не розбудивши при цьому Ендрю, Ніл пішов на кухню.

 

Вони вже як 5 років разом арендують квартиру і якщо спочатку Ендрю прокидався від кожного шарудіння, як і Ніл, то тепер цього немає.  Хлопці спокійно сплять один з одним і не прокидаються, якщо один із них встає раніше.  Наприклад Ніл, який щоранку в будні дні встає на годину раніше на пробіжку, або Ендрю, який виходить уночі покурити.  Цей момент не стосується жахів, але їх давно не було ні в кого з них.

 

Кухня.  На годиннику було 6:21, але Ніл захотів полуниці.  Пояснити таке різке бажання чогось хлопець не міг, але при цьому він уже збирався в магазин.  Залишивши біля телефону Ендрю записку «Я в магазин.  Незабаром повернуся ♡ »Ніл вийшов з квартири і пішов у найближчий продуктовий за п’ять хвилин ходьби від будинку.

 

У магазині Ніл довго не затримався, взявши лише коробку полуниці і, в останній момент біля каси, збиті вершки.

Хлопець не був упевнений, чи стане це Ендрю, тому взяв ще шоколадне морозиво.  Ендрю хоч і ласун, але фрукти, ягоди та овочі не дуже любить.  Навіть якщо там будуть вершки.  Ніл навпаки солодке не любить, але саме сьогодні вранці йому захотілося спробувати полуницю з вершками.

Коли Ніл зайшов у квартиру в ліжку Ендрю не було, але з ванної кімнати чувся шум води.  Поклавши морозиво в морозилку, Ніл почав мити полуницю.

 

Свій нехитрий сніданок хлопець вирішив перенести з кухні до вітальні.  Увімкнувши якийсь фільм, Ніл узяв першу полуницю і видавив на неї трохи вершків.

Це було… Солодко.  Незвично.  Але, чорт забирай, це було смачно.

 – Посунься, – Ніл не помітив, як Ендрю вийшов з душу.

 – Доброго ранку.

Ендрю скептично глянув на полуницю, відвертаючись до телевізора.  фільм про тварин.  Те що потрібно.

 – Хочеш?  – без будь-якої надії запропонував Ніл простягаючи одну ягоду в вершках Ендрю.

Ендрю десять секунд просто дивився то на хлопця, то на полуницю, але зрештою нахилився до руки Нілу, відкушуючи половину ягоди.

 – Смачно?  — посміхнувшись, спитав Ніл, кладучи в рот другу половину полуниці і відразу ж беручи ще одну.

 – Іди ти, – незважаючи на свої слова Ендрю відкусив полуницю, яку Ніл підніс до його обличчя.

 — Тебе годувати чи ти сам?  — Ніл уже на всю усміхався.

 – Не хочу бруднити руки, – зрозумівши натяк Ніл підніс ще одну ягоду до губ хлопця.

 — ¿Cómo has dormido?

Хлопці часто могли різко перейти іншою мовою без будь-якої важливої ​​причини.  Через це на них дивно дивилися в громадських місцях, але коли цим хлопцям була важлива громадська думка?

Ніл знав французьку, німецьку та іспанську, але використовували вони лише два з них.  Ендрю знав німецьку і, нещодавно, почав вчити іспанську, але йому досить добре вдавалося говорити на ньому.

 – Dame otra baya y cállate.  Y por cert, ¿por qué fuiste a la tienda a las 7 de la mañana?  – Ендрю вказав на коробку в руках Нілу.

 – Nun ja.  Ich habe dort auch Eis gekauft.

 – Шоколадне?

 – Ага.

Поки Ендрю відволікся на фільм, який виявився таки вартим його уваги, Ніл видавив трохи вершків на чергову полуницю, після чого тицьнув нею в ніс Ендрю.

 – Ти в порядку?  — Ендрю лише підняв брову на цю дію хлопця.

 – Ага.  Можна, можливо?

 – Так.

Ніл нахилився і поцілував Ендрю в ніс, щоб частина вершків тепер була на його губах.

 

Ендрю простягнув руку до обличчя Ніла, зупиняючись у сантиметрі від губ, чекаючи дозволу.  Отримавши легкий кивок, Ендрю провів пальцем нижньої губи Нілу, після чого нахилився і поцілував його.

 — Ми обидва у вершках.

 

 – Ага. Будеш ще полуницю?

 

Твоє життя це те, що відбувається сьогодні.  Нині.  Ось вона.  Тут.  Не встигнеш моргнути — вона минеться.  Ти це сказав?  Я люблю тебе.  Я не хочу жити без тебе.  Ти змінив моє життя.  Ти це сказав?  Будуй плани, вибирай цілі, йди до них, але іноді дивися на всі боки.  Прийми життя всією істотою, бо воно тут і зараз.  Завтра її може бути.Почнітьавтра її може бути.Почніть писати…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Полуниця