Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Подарунок для Тена

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Хансоль також витягнув свій листочок на жеребкуванні. Тен. Хммммммм, окей, ясно.

А ще, на свою голову, він приєднався до делегації Дойон-Джехьон в супермаркеті. Ну, як “приєднався”. Ці двоє постійно одне з одним тринділи і тільки інколи помічали, що оХансольщенезагубився. Тому, в принципі, його похід по магазинах проходив досить спокійно.

– Кепку може подарувати? – Джехьон крутив в руках досить непоганий екземпляр для того, кого він витягнув у жеребкуванні.

А Хансоль уявив собі Тена в цій кепці і прикинув, що вона могла би бути досить навіть нічого, але все ж надто похмура для нього.

– То банально! Ми всім завжди ті кепки даруємо, так ніби нам СМ їх мало дає на виступи. Шукаємо шота цікавіше. – Дойон теж переглядав полички.

– О, окуляри!

– Очкуляри. Ану, приміряй.

Хансоль уявив Тена в цих окулярах. Муха Цеце вийшла б, кумедно. Ну, на Джехьоні норм виглядають.

– Ньоу, щось інакше треба.

– Навушники? Тут з Хеллоу Кітті є.

– Ахахаха! Ти хочеш дожити до дебюту?

Хансоль уявив Тена з цими навушничками, няяяяя)))

– А там подушка з Айрін, гигиги…

Хансоль уявив Тена… Ні. Просто ні.

– Шкарпетки! Вони завжди треба.

– Шкарпєтоси… Угумсь, а то варіант!

Тен в шкарпеточках…

– О, Хансоль, ти там як? Щось придумав? А взагалі, кому даруєш? – Джехьону стало цікаво.

– Та Тен йому попався. Бачиш, біля няшноти всякої крутиться. – Дойон навіть оком не моргнув.

О вау, круто він його оце зараз.

– Ми ще за солодким. Ти з нами?

– Еммм, не, я поки тут, дякс.

А наступного ранку, коли всі розгортали подарунки, то спочатку страшенно втішився Тен, в якого було 2 пари наколінників для трюків. Потім втішився Хансоль, бо втішився Тен. А потім прифігіли обоє, коли з тієї ж коробки Тен витянув кольоровий папірчик з намальованими сердечками, якого точно Хансолька в ту коробку не клав. Ну, інколи всяке на свята може статися)))

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь