Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

План

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Герміона сиділа і дивилася в одну точку. Вона вже перестала тремтіли. Її обличчя було байдуже і відсторонене. Очі не видавали жодних емоцій. Можна було подумати, що вона скам’яніла. Єдиною ознакою, що вона була жива були сльози, вони котилися по її очах і капали на одяг. Вони зовсім не підходили цьому виразу обличчя.

Після того, як вона дізналася, що маховики без її згоди повернув її на 52 роки назад, у Герміони було багато питань. ЯК ВІН ЦЕ ЗРОБИВ?! Це було неможливо. Всім відомо, що маховики часу не мандрують так далеко у минуле. Єдиною відповіддю могло бути те, що він зламався. Точніше його зламала Герміона.

Після того, як вона 2 години сиділа на ліжку у Кабанячій Голові, Ґрейнджер встала і почала крокувати по кімнаті придумуючи план. Єдиним шансом попасти назад у свій час, було читання книг. Але треба було знайти величезну бібліотеку, де буде багато варіантів книжок про це. Герміона одразу згадала за Гоґвортс, там було безпечно і до того ж…там був Дамблдор! Якщо книги не допоможуть, то вона піде прямо до нього. Ґрифіндорка одразу знайшла папір для писання листа, перо і чорнильницю у своїй сумці і почала писати лист Діппету. Що він зараз директор Міона дізналася із Щоденного пророка. Там писало, що Діппет запевняє, що студентам буде цілком безпечно у Гоґвортсі і що їх не зачепить війна Ґріндельвальда. Скоро в неї уже була своя фальшива історія і своє напівфальшиве ім’я(Герміона змінила лише прізвище). Лист був такий:

Високошанований містере Діппет,

Я- біженка із Франції. Мій дім зруйнували, а батьків вбили, тому я переїхала до Англії.Я б дуже хотіла продовжити навчання, тому прошу вас прийняти мене до Вашої школи(я 6 курс).

Вибачте, що пишу за день до початку навчального року, я приїхала лише вчора.

Буду вдячна за відповідь.

З всією повагою,

Герміона Боннер 

Ґрифіндорка взяла перше французьке прізвище, яке їй спало на думку. А війна, яку розпочав Ґріндельвальд зараз була у Франції і чудово вписалася у Герміонину історію. Відправивши листа, Герміона вирішила нарешті сходити в душ.

Коли її волосся повернуло свої властивості після миття, воно знову стало кучеряве і пухнасте. Герміона транфігурувала свій одяг у довгу чорну сукню, а кросівки у невисокі каблуки. Бо, як вона зрозуміла в цей час дівчата не носили ні джинсів, ні кросівок. Це зовсім не компонувало Герміоні. Вона більше поважала комфорт, а не красу.

Виконуючи цю магію, вона почула, що її магія діяла не сама. По її венах переливалась ще одна магія. Вона була гнучка і потужна. Викликаючи її Ґрифіндорка відчувала себе непереможною і могутньою. Ця досить важка трансфігурація вдалася їй зразу і зовсім не виснажила, як зазвичай бувало. Це була, ще одна загадка, яку Герміона мала розгадати. Хоча вона надіялася, що ця магія залишиться з нею назавжди.

Через 3 години, за які Ґрейнджер встигла привести себе повністю в порядок(настільки це було можливо), поснідати і купити деякий одяг, який носили в цей час, до неї прийшов лист.

Герміона збуджено розірвала лист, там мала бути вирішена її доля у цьому часі і взагалі чи буде в неї шанс вернутись.

Дорога міс Боннер,

Я дуже співчуваю Вашим великим втратам. І з радістю прийму Вас у Гоґвортс. Надіюся там Ви зможете знайти нових друзів і почати нове життя.

Післязавтра до 10 год прибутьте на станцію Кінг-Крос, там перейдіть на платформу 9¾. І з всіма іншими учнями вирушайте до Гоґвортсу. Ми Вас там зустрінем.

Також я відправив Вам список того, що потрібно Вам придбати на Алеї Діаґон. Успіхів!

Директор Армандо Діппет.

Герміона була дуже задоволена такою відповіддю. Усе приладдя, яке їй потрібно було придбати вже було у неї. Але Гермі всеодно вирушила на Алею Діаґон, щоб перевірити чи книжки за 6 курс у цьому часі не відрізняються від її.

Прибувши на Алею Герміона перевірила всі і книги і вони були такими самими. Це значно полегшило завдання. Але після цього Міона не стрималась і пішла до магазину із домашніми улюбленцями.

Виявляється у цьому часі можна брати із собою в Гоґвортс не тільки сов, котів, жаб і щурів, а ще змій і хамелеонів.

Тож Герміона пішла у відділення для цих тварин. Дівчина запам’ятала декілька фраз, які говорив Гаррі на перселмові. Інколи навіть він їй і Рону проводив так звані уроки, навчаючи їх фраз, які найчастіше використовуються. Герміона придушила сум за друзями, натомість підійшовши до змії у цікаві візерунки, у бежевих і коричневих кольорах.

Привіт- прошипіла вона на зміїному.

Привіт- прошипіла їй змія у відповідь- ти хочеш забрати мене?

Міонин розум хотів кричати: Ні! Я ненавиджу змій! Я Ґрифіндорка! Натомість у неї мимоволі вирвалось:

Так

Чудово. Тоді заплати за мене.- було видно, що змія була рада.

Герміона завмерла і дивилася на змію. Її розум кричав: Що ти натворила?! Ти зрадниця! Зрадниця! Її думки перервало шипіння:

Ти передумала?

–Ні, ні! Я вже йду- з того всього Гермі сказала це на людській. Але вже не перекладала. Натомість пішла платити.

Виходячи надвір у Герміони не лишилося навіть сліду докорів сумління. Натомість її переповнювала радість.

Міона дізналася, що її змія була чоловічого роду і Герміона одразу назвала його Каа. Він був трохи менше метра в довжину і десь, як два її пальці в ширину.

Доречі, Каа. Я насправді не володію перселмовою- зізналася дівчина- її знав мій друг і навчив мене основ. 

Герміона дуже пишалася, що сказала так багато. Хоча вона догадувалась, що зробила декілька помилок. Але по відповіді Каа було видно, що він все зрозумів.

Я думаю цього буде достатньо- прошипів він- як звали твого друга?

Від цієї згадки Гермі почула неприємну пустоту всередині. Вона відповіла через деякий час.

Гаррі- сказала вона- а іншого- Рон, але Рон не знав зміїної. Вони обоє були моїми найкращими друзями.

Цього разу Гермі не відчула гордості, вона була притуплена болем.

— Що з ними сталось?

Герміона глибоко вдихнула перед тим, як сказати.

Вони… Вони загинули- змахнула сльози вона.

Ти напевно багато пережила…

Міоні прийшла в голову божевільна думка.

Коли прийдемо додому, я тобі розкажу одну таємницю. Яку ще ніхто не знає.

Ґрифіндорка почула, як Каа захоплено і нетерпеливо засичав. Змії напевно люблять таємниці- подумала вона.

 

 

 

 

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь