Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Перший розділ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Міна закінчувала свій робочий день в магазині. Вона підрахувала касу, на диво цього разу не було проблем з недостачею. Дівчина вже декілька місяців працює в невеличкій крамниці квітів і її все влаштовує, саме тут вона може розслабитися серед купи ароматних та гарних рослин. Хоча іноді трапляються не найкращі та трохи дивні клієнти. Куди ж без них. Цього разу трапилася саме така клієнтка котра в майбутньому змінить її життя. Але про це пізніше.

 

Коли Мінарі вже підходила до виходу, щоб нарешті перевернуть табличку з “відчинено” на “зачинено”, перед її носом неочікувано відкрилися двері, дівчина невеликого зросту з довгим білявим волоссям майже знесла Мйон з ніг.

 

– Доброго вечора! Мені терміново потрібен найбільший та найгарніший букет у вашому магазині! – Захекавшись видала вона.

 

– Вибачте, магазин вже зачиняється – Відмовила Міна.

 

– Красуне, будь ласка, заплачу будь-які гроші. Мені треба порадувати свою кохану людину. А то зранку трохи посварилися і мені не дуже хочеться сьогодні спати на дивані або ще гірше під коривком блія вхідних дверей. – Незнайомка виявилася наполегливою, глянувши на продавчиню “щенячими очима”. На диво цей трюк спрацював, Мінарі не могла залишити таку милу дівчину в біді та погодилася допомогти. Білявка здалася їй милою і привабливою, було у неї якась особлива харизма.

 

– Добре, для вас зроблю виключення. – Продавчиня повернулася за прилавок. – Так, дивіться ось це у нас найкращі букети.

 

– Ох, які всі гарні! – Клієнтка підійшла ближче. – Так складно обрати, а вам, які квіти подобаються?

 

– М-мені? А чому ви питаєте? – Мйон була в невеликому ступорі.

 

– Ой, я в них не шарю зовсім! Жінкам так складно догодити! – Білявка тяжко зітхнула.

 

– Кхм, мені напевно з понад усіх подобається цей. – Міна вказала на найгарніший букет з різноманітних квітів, що добре поєднувалися разом.

 

– Звісно! Він неймовірний, так і знала, що такій прекрасній жінці, як ви подобається саме такий гарний букетик. То це ти його робила!?

 

Мйон трохи почервоніла – Ох, ні! Я б таку красу не зробила…тут я тільки касир, дівчина, що робить ці прекрасні букети чекає на мене, ми повинні сьогодні зустрітися.

 

– Зрозуміло, дівчина… що ж напевно вона теж неймовірно гарна, як ти! Жінки прекрасні, так? – Сон загадково посміхнулася очікуючи відповіді.

 

– Дякую, так, ви праві… – Здавалося Міна зараз спалахне та загориться, настільки сильно були червоніли її щоки – Звісно ж клієнтка помітила це, легко було зрозуміти, як Мйон збентежена.

 

– Добренько, тоді дай мені його і ще ось цей букетик. – Дівчина вказала на букет трохи менший за обраний продавчинею мило посміхнувшись.

 

Міна швиденько віддала букети. Але після оплати незнайомка не квапилася покидати магазинчик. Вона протягнула той самий обраний Міною букет назад:

 

– А цей для тебе!

 

– Що!? Для мене!? – Міна прикрила долонею рот від несподіванки – Ох, вибачте, вимушена відмовитися, я не можу його прийняти… мені якось ніяково – Вона відвела погляд – Це ж для вашої… коханої людини.

 

– Ні, так не піде, гарнюне. Саме цей тобі, у мене, як бачиш їх два – Наполеглива дівчина поклала квіти на прилавок і промовила – Я покладу його тут для тебе. Прийми букет від мого чистого серця, мені просто хочеться зробити комусь приємно – Білявка широко посміхнулася у всі зуби та направилася до виходу – Дякую, тобі за чудове обслуговування, гарного вечора, бувай.

 

– Стійте! А ми випадково ніде раніше не зустрічалися? – Ця дівчина здалася Мйон дуже знайомою.

 

– Ха! Ти точно десь чула про мене або бачила моє ім’я Сон Чейон – Вона загадково підморгнула і вийшла з магазину.

 

– ДЯКУЮ! – На останок крикнула продавчиня.

 

Міна була повністю розгублена. Це була дуже дивна розмова і занадто завзята клієнтка її ім’я “Сон Чейон” здавалося дуже знайомим. Можливо вони вчилися в одному університеті. Але у дівчини не було часу баритися та згадувати де вона могла бачити її. По вечорах декілька разів на тиждень Мінарі виступала в барі, співавши пісні. У неї був ніжний та приємний голос. Це було більше їх хобі, аніж заробіток, але грошей воно приносило достатньо, було багато охочих залишити на чай, особливо щедро платили чоловіки. Міна намагалася уникати чоловічої уваги. Вони лякали її особливо після невдалих стосунків з колишнім. Зачинивши магазин дівчина зі всіх ніг побігла, бо вже добре запізнювалася.

 

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь