Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Перфекція

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Розслаблена свічка довгоплинно плакала своїми стомленими краплями на блюдце у китайському стилі і аристократичних тонах, розбиваючи свої ламкі іскри об інтим темної ванної кімнати, де скрізь стояв коштовний і пряний аромат, чи то від запалених благовоній, чи то від блідих шкір двух вишуканих персон, що вал’яжно пили шампанське у гарячій воді.
Місяць у цю пізню пору доби рішуче спускається пустими вуличками чайна-тауну на рандеву до падаючих зірок. Більшість вікон посутенілі, а малість слів незграбно розсипана кимось напризволяще.
Здавалося, що їх свічка була єдиною у всьому всесвіті. Тепло їх тіл монотонно зливається у одну єдину неперевершену матерію, яку ніяк не збагнути і не віднайти у іншому.
Руки загадкової, юної, страсної дівчини знайшли своє розташування на розлогих, але в ту ж міру тендітних, плечах Графа. Її очі з щирим коханням уважно розглядали його оголені, висушені ключиці, покрив біля котрих здавався аж прозрачним, що на його грудях обережно вимальовувалися лазурові вени. Вампірська краса.
-У цьому приглушеному сяйві ти особливіша за найдорожчий діамант…Якби я вмів кохати як слід, якби я зрозумів людські почуття дотла останніх емоцій, я б вклав у ці нетямущі дотики увесь тонкий спектр теплості своєї душі. Знаєш, скільки б я не вчився цьому з тобою, мені здається, це єдина справа у якій так складно досягнути перфекції. Але поки я живий, поки струм мого духу б’ється в моїх артеріях, я буду сильно-сильно старатися. – Тоді його неземні, гіпнотизуючі очі канули кудись донизу, у квіткову воду. Вона завжди розуміла його, і цей раз не був вийнятком. На цю мить думки непокорно ув’язнили його душу у льодяних кайданах.
Вона акуратно підхопила його витончене підборіддя своїми кістлявими пальцями, від чого він, невеличко здивувався, миттєво вийшовши з попереднього трансу. Секунди осипалися піском по мірі того, як вона вкотре зачаровувалася нестерпно рідними зіницями. Іноді хочеться забути його з кінцями, стерти пам’ять, аби проживати перші враження тисячі парних разів. Це наркотик. Нарешті, вона мовила:
-Знаєш, навзаєм, скільки б я не вчилася цьому з тобою, я не можу перейняти твої знання про вічне життя так, щоб кохати тебе поки й світ сонця. – Вона відверто скоротила між ними дистанцію, а його ласкаві долоні опинилися на її талії – Але поки я жива, поки мої чакри невпинно поглинають енегрію, я буду просто сильно-сильно тебе кохати. – Від подиву з його губ зірвався випадковий видох, і він наче то й справа хотів сказати щось зайве, аж кмітлива дівчина накрила його поспішаючі червоні губи своїми. Він підхопив її стегна і люб’язно посадив її на свої коліна, палко покусуючи її смачну помаду. Коли їх повітря закінчилося, він відринув із шаленим стоном, після чого, соромлячись, прикрив обличчя рукою.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь