Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Падіння

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Окей, Оді нарешті знайшла їдальню. Не те щоб вона хтіла їсти, її просто мучала спрага. Свою пляшку води вона ще випила на першому уроці, зараз буде п’ятий. З кулера вона налила в пляшку трохи води. Вона не думала що тут людей буде ще більше. Тут були баскетболісти, чарлідерши, фріки, діти і так далі. І ось настав той момент на який Джейн точно не очікувала. Вона загубилася в їдальні, серйозно?! Як можна було загубитися в їдальні ?! Саме такі думки прослизнули у Оді в голові. Вона йшла задом і повільно панікувала. І тут…БАМ! Вона буквально врізається спиною в когось і падає. І тут у неї перед очами все життя промайнуло, і те як вона буде з розбитим носом після падіння. Ну звісно ж це б з нею сталося якби чоловіча рука не взяла її за руку але все відбулося навпаки. Рука потягнула на себе а потім розвернула до себе лицем. Там був хлопець віку 19, у нього було довге хвилясте волосся. Одягнений він був у джинсівку з верху та кофтину з якимось ,чортом?

– вибач, ти мабуть загубилася. Тобі щось підказати?- спитав хлопець і усміхнувся.

– так то мені потрібен вихід із їдальні а якщо глобально то, де тут кабінет біології?

– вихід ось там- він повернувся до дверей та вказав пальцем на них- а кабінет біології на другому поверсі другий кабінет з ліва.

– дякую- дівчина мило усміхнулась а хлопець зробив крок назад щоб дівчина могла спокійно пройти. Вона кивнула йому і оглянулася, зліва від неї був великий стіл за яким сиділи хлопці в таких же кофтинах але там не тільки були хлопці а й дівчата і вона помітила одну із них, це ж її однокласниця, у неї були руде кудряве волосся. Але поруч біля неї сиділи також її однокласники. Вона поглянула на хлопця у якого були кудряве темне волосся та ластовиння, це також був її однокласник. Зараз центром уваги був Едді та Джейн. Діставши пляшку дівчина трохи задумалась крокуючи до кабінету біології.

– хммм,я рахую що ця мила дівчина підходить нашому кудрявому хлопцю!- Едді вказав саме на майка на що всі засміялись а він трохи розгубився.

– що?! Я нічого не зрозумів?! Хто кому підходе? Ви про що?!- хлопець повів бровою та подивився на своїх знайомих.

– Майку ми все розуміємо, кохання з першого погляду не легка річ- сказала рудоволоса і після чого всі засміялись а Майк так і сидів нічого не розуміючи.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь