Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Отож, початок і кінець водночас

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Зараз вона стоїть переді мною, а я не можу промовити бодай слово. Всі ті монологи, які я вигадував на випадок якщо ми все ж таки зустрінемося, просто вилетіли з голови. Її карі очі дивляться прямо на мене, а моє тіло вкривається мурахами, не в змозі прийняти цей факт.

Пройшло досить багато часу з того моменту, як ми бачилися востаннє. Вона так близько, але й водночас так далеко. Як і раніше, та, яка залишилася в моїй пам’яті. Зовнішньо виросла, звичайно. Ми обидва змінились. Стала ще гарнішою. Але так само ідеальна.

Не маю уявлення як порушити тишу. Та чорт! Невже і справді мені нічого сказати їй. Я знаю, що це не так. Схоже вона не жадала зустрічі зі мною, на відміну від мене.. Хочу обійняти її. Сильно сильно. Але кілька хвилин тому чув, як вона казала, що зі мною давно покінчено. Сам винен, але не можу в це повірити.

Схоже, не одному мені набридла ця безглузда тиша між нами. Герміона робить кілька кроків вперед, коротаючи між нами відстань, її тонкі пальці ніжно торкаються моєї шкіри. Я, не можу зупинитися: сплітаю наші пальці.

– Я справді думала, що з тобою буде покінчено, – зітхає вона, зрозумівши, що я чув, – але знову побачивши тебе, зрозуміла: це зовсім не так. Ці спроби викинути тебе із пам’яті дійсно безглузді.

Отож, я помилився? Грейнджер знову дивиться на мене. Її погляд виглядає так, ніби вона наскрізь бачить мене, відчуває те саме, що я. Незвично. Забув, що то за почуття.

–Зі мною ніколи не буде покінчено, – тихо промовляю я, закривши очі. Відчуваю як інша її рука обплітає мою талію, і роблю те, що хотів зробити весь цей час: обіймаю. Так жадано і в одночас терпляче.

–Тео..,– говорить вона підіймаючи на мене погляд, але далі мовчить, дивлячись мені в очі.

В наступні секунди я торкаються її підборіддя рукою, і накриваю пухкі губи своїми. Скільки часу минуло, а вона й досі користується тією самою гігієнічною помадою зі смаком полуниці..

Міона фіксує руки на моїх плечах, міцніш притискаючи до себе, і я розумію, що це саме те, чого я хотів весь той час, поки відстань між нами була тисячі кілометрів.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь