Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Ой ну я забув

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Хен… Прошу.ммм… — Хан пхикає, йому зараз потрібно якомога більше дотиків, поцілунків та ніжності. Своїм гарячим язиком Мінхо вилизує соски, що затверділи. Він спускається вниз, обдаровуючи животик Хана поцілунками та дотиками. — Білченя , сонце моє, піднімися будь ласка, мені треба стягнути з тебе штани. — каже Мінхо своїм ніжним голосом. Хан вже не розуміє. Все що він хоче, це скоріше бути заповненим хоч чимось, навіть дилдак підійшов би, але краще б член цього альфи, який дивиться на омегу очима пожадливості та пристрасті. Хан піднімається, даючи зняти останні атрибути одягу. Мінхо стягує штани та кидає вглиб кімнати. Ну та гаразд, потім знайдуть, зараз не так це й важливо. — Хане, розсунь свої ніжки — альфа проводить своєю долонею по соковитій блідій попці, за мить стискаючи пружні половинки, залишаючи рожеві сліди. Омега дивиться в очі альфі, ні краплі не бентежачись. Хан розсовує свої ніжки, а Мінхо відразу починає погладжувати пульсуючий сфінктер, потім різко входячи одним пальцем, починає повільно погладжувати гладкі стіни. Молодший сильно тремтить, поки Мінхо вводить другий палець, розсовуючи їх у манері ножиць, Хан голосно скрикує, швидше через задоволення, ніж через біль.

Солодкі стогони заповнили всю кімнату, старший не перестає пестити дірочку молодшого. Потім старший додає третій палець, змушуючи омегу видати тривалий стогін. – Ммха … сильніше … х-хочу відчути твій член – жалібно скиглив молодший, поки старший розтягує його. Мінхо витягує пальці чуючи скулеж. Переконавшись, що Хан повністю розтягнутий, він обмазує свій член природньою змазкою молодшого і приставляє головку до пульсуючої дірочки. Мінхо починає повільно входити, намагаючись заподіяти менше болю і якнайбільше задоволення цього осяжку. Альфа остаточно входить, зупиняючись, дає час звикнути. – Ти як? Не боляче? Хан мотає головою, даючи знати що усе добре. Поштовхи спершу повільні, потім пришвидшуються. Старший починає втрахувати Хана в ліжко, обхопивши його ноги під коліна, закинувши на плечі. Молодший не витримує і починає ще голосніше стогнати. Коли альфа змінює кут проникнення, то відразу потрапляє по простаті, від цієї дії у Хана зірки пливуть перед очима, він вигинає свою спину так, що чується хрускіт кісток. З горла виривається протяжний стогін. Старший зрозумів, ось, цей кут, починаючи втрахувати ще сильніше. Хан кидається, не знаючи куди подіти свої руки. Він притягує альфу до себе і починає жадібно цілувати його, тим часом залишаючи подряпини на його плечах. .

— Прошу… Хен. Залиш м-мітку –

задихаючись, каже молодший, все-таки надія вмирає останньою. — Хане, блять, я не можу. — Прошу хен… будь ласка. – Хрін з тобою. Мінхо впивається в молочну шию поруч із яременою веною, Хан почав пхикати ще сильніше. Альфа відразу почав зализувати рану, вибачаючись за біль. Хан вже на межі, він хоче кінчити. Член так і пульсує, поки старший цілує груди і вбивається сильніше прямо в потрібний кут. – Хен. я. я хочу … – Кончай сонце, давай, відчуй це всім тілом. Молодший уже не слухає, вистачило два поштовхи, щоб Хан вилився собі на груди. Оргазм був найкращий. Все тіло пробило дрібним тремтінням, Мінхо кілька разів зробив грубі поштовхи і після кінчив в омегу.

— Бля, сонце вибач, я забув надіти презик. Вузол затягнувся, живіт Хана швидко і сильно опух. Він вже зовсім не розумів, відходячи від оргазму. – Хочеш ще раз? -Так Відключаючись, каже Хан поки Мінхо втрахує його в ліжко. —- На ранок Хан прокидається, все тіло ниє, особливо поперек. Ну так, сам так прогинався, не думаючи про наслідки. Повертаючись на бік, він бачить як мирно сопе Мінхо. Погладивши його по волоссю, він підвівся і подався в душ. Вставши біля дзеркала, він злегка прихуїв (інше слово тут просто не підбереш) він весь був у засосах, але що його звело в повний ахуй, це те що живіт опух так ніби він з’їв кілограм так 5 пельменів, а тим більш в нього на шиї була мітка.

-Єбать

Мітка не лівого альфи, а мітка Мінхо. Нарешті він сходив у душ. Виходячи, він відчуває ароматний запах кави із кухні. Прямуючи туди, він бачить як Мінхо робить їм сніданок. Ну милота, весь такий домашній, з розпатланим волоссям та ще й сонний. — Доброго ранку білочка, як спалося? — Добре, чудово, тільки спина болить.

-А це, я хотів запитати, ти самовільно поставив мені мітку чи я тебе вмовив? — Ну… Як тобі сказати. – Мінхо! Кажи як є. Я все зрозумію. — Ну, взагалі-то ти мене благав поставити тобі мітку, але я самовільно поставив. Тож ти від мене тепер не втечеш, ти мій. — Тобто ми тепер пара? — Та сонце, якщо ти хочеш зі мною зустрічатися. – Оо, Мінхо, я так радий .

Я боявся, дуже боявся тобі сказати, що я люблю тебе вже давно не як друга, що в мене є трохи більше почуттів, ніж просто друзі. — Який ти дурник, я давно вже це помітив. Мінхо ніжно чмокнув Хана в щоку. — А Хане, слухай, є одна проблема. Я вчора не надів презик і… це… крч… — Мінхо, блять, не томи кажи як є. – Я кінчив у тебе. Походу ти носитимеш наших дітей — Мінхо, божечки. Молодший підбіг до хена, захопивши того в обійми. – Я люблю тебе Лі Мінхо. — А я тебе сонце, дуже люблю. ♡♡♡

Примітки автора

Починаючи з цього розділу буде дохуя поєбушек я вітаю вас

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь