Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Обговорення

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Під час того,як господарка заварювала собі невеликий чайник чорного чаю двоє друзів обговорювали справу. Так як Місис Гадсон стало дуже цікаво ким був той чоловік вона вирішила підслухати розмову,тих двох. Із чого та розчула не так багато,як хотілось би. Але дізналась ціле ім’я тієї людини і те,чим той займається крім поставки наркотиків.
І розмова з якої господарка це почула,звучала приблизно так:
-Господи,що за жах,я нічого не розумію!
– Та,ну,не вірю.
Сказав Джон чоловіку навпроти тільки ковтнувши неймовірно смачний чай який до того,їм заварила Місис Гадсон.
-Добре,цей Гарольд Абрамс був наркобароном і був очільником незаконного угруповання. Також членом партизанської групи,але до чого тут наша справа? Як вони пов’язані,щось точно має бути!
-Не знаю,ну він часто був в тих місцях,що і вбитий водночас з ним,це ж точно має якийсь сенс?
-Так,точно! Я знаю! Дякую Джоне! Але,постійно,звідки ти знаєш,що вони бували в одних і тих самих місцях водночас?
-Перевірив камери спостереження в закладах у яких за останній місяць була жертва.
-А я думаю,чому ти кудись пішов.

І на цьому жінка припинила підслуховувати,так як їй здалось,що Шерлок її помітив через невелику щілину в дверях через яку господиня їх і мала змогу достатньо добре чути.

Пройшло декілька місяців. Місис Гадсон вже і забула за того наркобарона, але дивлячись новини почула ім’я і не могла згадати де його чула, аж поки не пригадала той день коли підслуховувала чоловіків. В новинах говорилось,що його затримали і господиню дуже дивувало,чому тільки зараз, адже пройшло стільки часу з того моменту як Шерлок і Джон взялись за це. Вирішивши не вбивати себе здогадками та вирішила,,що пізніше просто запитає про це.

Того дня лікар з детективом розслідували щось,тому рано їх можна було не чекати. Тому заваривши собі міцний чорний чай жінка пішла далі дивитись телевізор, тому що всі домашні справи вже давно були зроблені.

На годиннику хвилинна стрілка була трохи далі за 12 годину,звісно ж що ночі. Саме тоді в дім забігли Шерлок з Джоном. Їх одяг був в бруді, а вони в чомусь темно, навіть бордово-червоному. Звісно ж це не на жарт перелякало жінку яка підірвалась з свого ліжка коли почула як чоловіки грюкнули дверима зайшовши, скоріше навіть забігши додому.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь