Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

ну… всього навсього траханя… потім домашній арешт… зроз

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– ну… може відновимо наші плани?
– НАС ЗАРАЗ ЗАСТУКАЮТЬ І НАС ВБЬЮТЬ! Я ВПЕВНЕНИЙ!
– заспокійся. не вбьють.
– ТОді… давай!?- сказав твік почавши знов стрибати поки його роздягають. закінчивши з піжамною кофтою, крейг почав знімати штанці з твіка. поки він це робив його “меч” встав так що твік чуть не насадився на нього три рази. Іноді крейг піднімав свої очі від задоволення. Через те що світловолосому нічого було робити він почав знімати з крейга одяг, щоб швидше все зробити. на секунду Твік перестав усе робити і встав щоб зачинити двері. Самі вони намагалися робити усе тихіше робити. Після того що вони роздяглись, пересіли на ліжко і Такер дістав с тумби презервативи
– ЗВІДКИ ВОНИ В ТЕБЕ!? ТИ ГОТУВАВСЯ!? ТИ ЗНАВ ЩО МИ БУДЕМО ЗАНІМАТИСЯ?! ТИ СПЕЦІАЛЬНО ВИМКНУВ МУЛЬТИК НА ПО…-не встиг твік договорити як чорноволосий вцепився до жовтоволосого до шеї, залишивши там пару засосів. Зеленоокий тихо застогнав.
– АХ~ БОЖЕ! ЯК~ ЦЕ ПРИЭМНО~- крейг щоб заткнути парня почав ставити все більше засосів. Тим паче, йому самому було приємно бути даминантом. крейг дістав презерватив і поки кусав шею твіка почав відкривати упаковку. натягнув на свого рицаря. парень перегорнув каво наркомана на спину і вставив свого хобота як можна глибоко. невротик вже хотів смачно застогнати але йому вчасно закрили рота. вібрація до руки така була сильна що у такера знесло голову і він почав вже рухатися назад вперед.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь