Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Новий досвід

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Безхмарне небо і яскраве сонце змушувало людей ховатися в тіні, щоб хоч якось сховатися від нестерпної спеки. У таку сонячну погоду якраз можна поїсти холодного, смачного морозива. Андрій любив морозиво, просто обожнював. Щодня, особливо в спеку, він купував по кілька штук і з задоволенням з’їдав сховавшись десь у тіні на лавочці, або вдома під кондиціонером. Особливо йому подобалося їсти морозиво в кафе з якого мав відкриватися гарний вид на вулицю, або на річку. Андрій любив всілякі види морозива, крім хіба що шоколадного, але й цей смак займав своє місце у серці.

Сьогодні Андрій теж планував поласувати улюбленим десертом, ось тільки не за власний рахунок. Несподіваний дзвінок з давно забутого номера змусив його перервати свої щоденні справи і піти в одне невелике кафе, яке розташовувалося саме на березі річки, що дуже тішило Андрія. Звичайно, він би не перервав свої плани через якогось давно забутого знайомого, який випадково знайшов його номер, але і це не був просто знайомий, а одногрупник з університету. Останній раз вони бачилися ще п’ять років тому і з того моменту їх шляхи ніколи не перетиналися. Побачити саме його номер телефону було дуже дивно, так що Андрій пішов на зустріч як мінімум із цікавості, а як максимум через святі слова “їжа за мій рахунок”.

Сонце світило у всю свою силу змушуючи мізки людей плавитися від спеки, хіба що Андрію було начхати. Одягнувшись у все біле, що дуже пасувало його блондинистому волоссю, він яскраво посміхався сонцю, і трохи підстрибуючи з гарним настроєм йшов на місце зустрічі. Перехожі здивованим поглядом дивилися на дорослого чоловіка, що йшов як дитина, хоча самі не могли утримувати посмішки, надто сонячним був Андрій.

Чоловік досить швидко дістався потрібного кафе, відразу ж починаючи виглядати знайому маківку, ось тільки заповітного ніде не було видно. Андрій здивувався. Він знав, що його одногрупник був страшенно пунктуальним і швидше прийде на годину раніше, ніж запізниться.

“Невже звички змінилися?”

Ось тільки випадок сказав протилежне. Несподіване поплескування по плечу змусило Андрія злякано розвернутися.

– В-вибач. – Тихо сказав чоловік трохи відходячи – Я не хотів тебе лякати.

– Скільки років, а лякати людей своєю несподіваностью ти не перестав.

Андрій навіть не звернув увагу на вибачення. Він яскраво посміхнувся до знайомого.

– Знаючи тебе, ти навряд чи покликав би мене просто поговорити. Тож давай зробимо так. Перш ніж ми перейдемо до твого прохання, ми займемо столик і ти купиш мені морозиво, поговоримо про те, як життя склалося у нас обох, а там і до твоєї проблеми.

Не давши знайомому сказати і слово, Андрій схопив чоловіка за руку і потяг до сподобавшегося столика, прямо біля річки, під величезною парасолькою, що створював приємну тінь.

Андрій посадив знайомого за столик і сунув тому меню, після чого сам почав вибирати що замовити.

– Ти не сиди стовпом, вибирай.

Блондин знову посміхнувся і покликавши офіціанта швидко замовив велику порцію морозива з фруктами та холодний коктейль. Знайомий послідував прикладу Андрія і замовив морозиво, але замість коктейлю взяв собі сік.

– Хехехе, Сашка, Сашка. Все-таки своїм звичкам ти не зраджуєш. Так само не п’єш і не спізнюєшся. Як довго ти на мене сьогодні чекав?

Запитав блондин.

– Я прийшов лише на двадцять хвилин раніше.

Невдоволено буркнув Олександр почувши глузування в голосі.

– Та гаразд тобі, не ображайся, я по-дружньому. Давай розповідай, як життя склалося. Як робота? Як твоя дівчина?

На останньому питанні Олександр втомлено зітхнув, змусивши зрозуміти Андрія, що прохання приятеля пов’язане саме з цим. Чоловік не хотів так швидко починати зі справи, але доводилося. Тяжко зітхнувши блондин, глянув на Олександра.

– Я так розумію це неминуче. Добре! Кажи навіщо ти мені дзвонив. А після я сподіваюся що ми зможемо поговорити про щось інше.

Олександр трохи знітився.

– Навіть не знаю з чого почати.

– Може почнеш з того, чому ти виглядаєш як втомлений дід? Раніше хлопець – Богатир, а через п’ять років ти виглядаєш так, ніби з могили виліз.

Сказав Андрій, спершись на стілець. І правда. Його друг виглядав не дуже добре. Хоча справа більше не в тому як він виглядав а в тому як він поводився. Замість хлопця, пищучого молодістю і силою, перед ним сидів затиснутий, смиканий і дико втомлений мужик. Ні, Олександр і в університеті був не дуже активним, але він ніколи не сидів так… затиснувшись, ніби хоче сховатися від усього світу. Та й синці під очима у нього не були такими глибокими навіть під час іспитів.

Що ж з ним трапилося?

– Я так погано виглядаю? Жах. Хехе.

Олександр ніяково посміявся.

– Розумієш, у нас із Ольгою останнім часом не все складається. Постійні сварки та розбіжності.

Андрій напружив пам’ять згадуючи про яку Ольгу каже Олександр. Через деякий час сплив образ молодої дівчини з першого курсу. Активний неформал із купою психологічних проблем. Незважаючи на свій характер вона якимось чином примудрилася подружитися з Олександром, а потім і почати зустрічатися. Ще у студентські роки Ольга не подобалася Андрію. Перша причина того, що вони, на його скромний погляд, зовсім не підходили один одному за характером. Одна була надто активною та нестабільною, а другий був надто спокійний. Звичайно, протилежності притягують, але не в їхньому випадку.

– Я здивований, що ви досі разом. І що? Збираєшся з нею розлучитися або прийшов попросити поради у мене? Якщо так, то однозначно розлучайся.

– Дай домовити! – викрикнув Олександр після чого знітився і вибачився за крик. – Я хочу зберегти стосунки…

Блондин приречено застогнав. Це теж саме що намагатися зібрати замок із сухого піску.

– …Тому хочу трохи урізноманітнити наше життя. Принести щось нове як для неї, так і для мене.

– Окей, а я тут до чого?

Олександр опустив погляд, примусивши Андрія здивовано округлити очі. Що б Сашко і опустив перед кимось погляд…

“Хоч це давно не той Саша якого я знаю”

– Ольга давно мені пропонувала влаштувати … трійничок, з ще одним чоловіком, тому….

– Тому ти хотів запросити мене як третього, зрозуміло.

Андрій тяжко зітхнув, прикриваючи очі. Він був трохи здивований пропозицією.

“Хоча ні, я просто в ахері!”

Блондин глянув на приятеля, що знову весь стиснувся очікуючи відповіді від Андрія.

“Напевно він зараз думає що я його пошлю кудись подалі”

Андрій знову прикрив очі занурюючись у роздуми.

Він зовсім не розумів дій Сашка. Сенс намагатися лагодити те, що вже не полагодиш? Їхні стосунки з самого початку були приречені на провал, надто різними були ці люди. До того ж трійничок, який пропонувала Ольга, повинен був бути ЧЖЧ, що означає її повинні трахати два мужика.

“Цікаво а чому не ЖЧЖ? Що? Тоді буде зрада, так? Егоїстична сука.”

Погляд знову повернувся до Олександра. Андрій мимоволі трохи поважав чоловіка. Він знав що Сашко не любив подібні практики, коли трійник, квадрат і так далі, в будь-якому поєднанні. Олександр був прихильником класичного сексу, і якщо він сам шукає партнера для ЧЖЧ, значить він реально у відчаї

.

“До чого вона тебе довела.”

Блондин знову оцінив поганий стан Олександра, який дивився на Андрія, коли той занадто довго не говорив свою відповідь.

– Чому саме до мене? Хіба не можна було найняти повія, який усе це зробить?

– Оля хотіла що б це був хтось знайомий, так що варіант з повій вона одразу відміла, а ти… Ну у тебе ж є досвід, та й до того ж це краще, ніж якби брав участь Юра.

– Юра?

У голові сплив образ дорослого сороколітнього чоловіка. Ольга часто з ним була незважаючи на просто величезну різницю у віці і часто називала його своїм батьком.

“Це виходить інцест”

– Фу. Назвати людину тато, а потім з ним трахатись, це вже щось нездорове.

– Так…ти згоден?

– Мені ще треба подумати.

– Звичайно, я нікуди не кваплю.

Упринцепі Андрій розумів чому Олександр звернувся саме до нього. Досвід минулої роботи позначався, коли гроші були на нулі, доводилося працювати ким попало і повією теж. Почасти було прикро, що Олександр покликав його через це, навіть виникло коротке бажання послати нахабну людину куди подалі, ось тільки…

(А чи проти я?)

Давно забуте почуття почало ворушитися в грудях разом із другою причиною, через яку Андрій не взлюбив Ольгу. Вона повела Сашка прямо в нього з-під носа.

“Чортова стерва”

Андрій уперше усвідомив, що йому подобається як дівчатка так і хлопчики, саме в університеті, коли він буквально з першого погляду закохався в тіло молодого Олександра. І якби не його заперечення своєї ж орієнтації, він би вже давно затяг тоді ще молодого і недосвідченого хлопця в ліжко. Ось тільки момент був упущений і Андрію доводилося лише скрипучи зубами дивитися в спину “щасливої” парочки.

“Хіба це не шанс завершити справу молодості?”

Андрій уважно почав розглядати Олександра, чим трохи збентежив останнього.

Незважаючи на втомлений вигляд, чоловік ніяк не втратив своєї краси. Ні, відпочинок і гарний сон йому не завадили б, але і без нього він був прекрасний. Високий ріст під два метри, точний Андрій не пам’ятав. Прекрасне накачене тіло із засмаглою шкірою, яке Сашко несправедливо ховав під товстою сорочкою, але навіть так можна було побачити, наскільки міцні у чоловіка руки. Те саме стосувалося і ніг. Андрій подивився вниз задоволено посміхаючись, бачачи накачені ноги, які напевно спокійно зламають дерево своїм ударом.

“Щоденні тренування ти не закинув, і дякувати богу!”

Блондин відверто розглядав Олександра, вже уявляючи його голе тіло в голові.

“Занадто рано!”

Погляд повернувся на обличчя Олександра. Так, через втому він усе ще виглядав старше своїх років, але який же він був гарний. Червоні, трохи пухкі губи, прямі вилиці, рівний ніс, густі чорні брови та очі. Боже ці очі! Фантастичні, нереальні! Біла райдужка з блідою зіницею через вроджену мутацію, через що могло навіть здатися, що Олександр сліпий, або втік з якогось фентезі фільму.

Андрій знав, що це була не єдина мутація в тілі Олександра, він знав ще одну, а саме чисте тіло від волосся, крім обличчя. У нього навіть борода не росла. З одного боку це був плюс, з іншого Андрій пам’ятав як часто одногрупники називали Сашка підарасом, думаючи що той голиться.

Ледве мотнувши головою Андрій продовжив насолоджуватися красою приятеля, після чого повільно перевів погляд на волосся Олександра. Неймовірно чорне, густе, коротке кудряве волосся.

“Господи, він шикарний”

Андрій трохи посміхнувся, Олександр був гарний, і був би ще красивішим якби нарешті почав відпочивати. Бажання погодитися на пропозицію зростало з кожною секундою, він навіть був згоден трахати Ольгу, якщо йому нарешті дістанеться такий подарунок.

От тільки була одна загвоздка.

“А він знає, що я збираюся?..”

Поглянувши на Олександра Андрій зрозумів, що чоловік і в думках не допускає подібний варіант подій.

“А значить включаємо дипломата”

– Тобто, ти мені пропонуєш зайнятися сексом з тобою та твоєю дівчиною?

Олександр кивнув головою.

– Добре, впринцепі я згоден, але що робити з тобою?

– Що? В сенсі? Ти про що?

Олександр нерозумно підняв брову чим змусив усміхнутися Андрія, він любив коли Сашко так робив.

– Буквально, ось трахнемо ми Олю, а ти?

Олександр по пташиному нахилив голову намагаючись зрозуміти що блондин має на увазі, як раптом усвідомлення клацнуло в голові.

– Що я? Ти мене що, теж трахнути хочеш?

Здивовано сказав Олександр мало не кричачи.

– Ну, по-перше, не варто так голосно говорити про це.

Андрій вдячно кивнув офіціанту, що підійшов, і почав розставляти їжу.

– Бо нас люди чують.

Олександр вибачився винувато опускаючи погляд, чим викликав слабке невдоволення блондина. Коли офіціант пішов, Андрій з’їв невелику ложечку морозива і сказав.

– А по-друге, ти сам казав, що хочеш новий досвід.

– Новий досвід для Олі.

– Тц! Таким чином, ти стосунки не врятуєш. Ну сподобатися їй із двома мужиками в ліжку. І що? Постійно шукатимеш їй нового партнера? Знаючи тебе довго не витримаєш. До того ж, сенс грати в одні ворота? Олі новий досвід, а тобі що? Ніц?

Олександр зам’явся.

– Я не гей що б мене в… дупу.

Андрій тяжко зітхнув.

“Який тяжкий випадок”

– Шановний, ви ніби то за анатомією були найкращі у групі. Скажить мені на милість що за точка є у чоловіка в дупі, яка приносить величезне задоволення?

Олександр трохи почервонів.

– Ну, простата, і?

– Що і? Варіант того, що тебе Оля буде страпонити ти взагалі не розглядаєш?

Андрій запитливо глянув на Олександра, продовжуючи поїдати морозиво.

– Оля ніколи на таке не погодиться. До того ж… Я навіть не уявляю, як це має виглядати.

Блондин зупинив Олександра.

– Давай вирішувати так. Я погоджуся тільки тоді, коли ти теж погодишся випробувати новий досвід. Не тому, що в мене дике бажання тебе виїбати, – “Хоча це основна причина” – а тому що мені просто за тебе прикро. Олі все а тобі нічого, до того ж у сексі з чоловіком немає нічого соромного, ось тільки підготуватися заздалегідь потрібно буде, а так нічого жахливого)

Олександр оглянув блондина підозрілим поглядом, ніби підозрюючи про його підступний план, після чого тихо зітхнув і кивнув.

– Як скажеш. А чому ти мене, а не я тебе?

– Тому що сенс нових відчуттів як не дивно в нових відчуттях, а мій зад від жіночої вагини відрізняється лише вузькістю та структурою. Так що ти підставлятимеш свою дупу.

Андрій мило посміхнувся, відпиваючи трохи коткейлю. Він був радий, що Олександр погодився з його словами і був уже напередодні гарного сексу з чоловіком. Залишилось лише обговорити деталі.

– До речі, коли і де?

Олександр ненадовго задумався, тож блондин вирішив трохи допомогти приятелю визначитися.

– Краще, якщо це буде в моїй квартирі. У мене і ліжко широке і “інструментів” багато, так що можна дуже добре розважитися)

Брюнет зніяковів, чим викликав усмішку у Андрія.

– Якщо ти так кажеш, то краще в тебе… За тиждень. Точно скажу лише після розмови з Ольгою. Ти… зможеш за тиждень?

Андрій кивнув головою. Йому було начхати яку дату скаже Олександр, він у будь-який день буде готовий, навіть якби були плани. Адже плани почекають, а ось бажання трахнути Сашка, ні.

– Ну, якщо ми домовилися, то чому б не випити!

__________________________________________________

Олександр так і не змінив дату, що частково порадувало та засмутило Андрія. Адже, з одного боку, було багато часу на підготовку, з іншого, треба було чекати тааак довго.

Тиждень очікування здавався пеклом. Андрій навіть не підозрював, що очікування може бути таким жахливим. Хоча тут виникає питання, через що це відбувалося. Походу невиконане ще в університеті бажання переспати з Сашком зіграло свою справу змушуючи Андрія прокидатися щоранку з жорстким стояком через мокрі сні в яких регулювала знайома чорна маківка.

З кожним днем ​​бажання зростало все більше і більше, а сни лише підганяли дивну спрагу Олександра. З кожним днем ​​Андрій розумів що коли настане той самий момент, йому буде дуже складно стримуватися, що б не накинутися на Олександра, як тільки той підставить свій зад.

Увечері перед тим самим днем ​​Андрій десять разів перевірив ще раз всі свої речі та іграшки які він хотів використати на Олександрі. Десять разів він перевірив ще раз, що Олександр точно пам’ятає про спеціальну підготовку до анального сексу. Десять разів пройшовшись по всій своїй квартирі і переконавшись у її абсолютній чистоті, чоловік зміг лягти спати, забуваючись черговим мокрим сном.

Але …

“”Пробач, все скасовується. Ми розлучилися””

Усі ці десять разів…

Весь цей тиждень був розбитий одним повідомленням від одного нахабного і безсовісного чоловіка.

Андрій не знав, чи варто йому сміятися чи плакати, коли практично під самий приїзд Олександра з його дівчиною він отримав це повідомлення.

Першим бажанням було розбити телефон, другим розбити собі голову о найближчу стіну. Ну а що? Треба було очікувати, що їхні стосунки довго не протримаються. Андрій знав, що рано чи пізно вони розлучаться, але не в такий відповідальний момент!

Блондин розчаровано застогнав і впав на ліжко. Цілий тиждень він представляв як візьме Олександра, вигадував у яких позах це робитиме і як на це реагуватиме сам Сашко і тут такий облом!

– Доля, за що?!

Андрій тяжко зітхнув, знову подивившись на повідомлення.

– Маленький гандон.

Пробурчав він відкидаючи телефон кудись подалі. Аж раптом несподівана трель рознеслася по хаті, змушуючи Андрія здивовано підвестися. Хтось прямо зараз дзвонив у його двері і щось підказувало, що це могла бути тільки одна людина.

“Ні, він же не може прийти просто заради сексу, це не в його стилі.”

Блондин невпевнено підвівся і повільно підійшов до вхідних дверей. Знову пролунав дзвінок, що змусив Андрія здригнутися. Він глянув у вічко з подивом бачачи за дверима Олександра. От тільки той був якимсь дивним.

Андрій відкрив двері і чутливий ніс відчув запах алкоголю що ісходив від брюнета. Блондин незрозуміло глянув на приятеля.

– Сашко?

На що отримав лише жалібний погляд білих очей.

– О Господи, Сашко.

Андрій відійшов від проходу пропускаючи напівп’яного Олександра, який прийшов поплакатися Андрію. Блондин повів приятеля на кухню одночасно з цим намагаючись стримати в собі гнів на чоловіка.

“Я весь тиждень через тебе спати спокійно не міг!”

Посадивши Олександра за стілець, Андрій дістав кілька пляшок алкоголю і поставив на стіл.

– Ну розповідай.

Сказав він, відкриваючи вино і приготувавшись слухати. Олександр тільки-но побачивши увагу з боку Андрія почав свою розповідь.

Так, вони справді розлучилися з Олею та ініціатором була сама Ольга. Точніше сказати, вона намагалася загрожувати розставанням, але Олександр вирішив закінчити раз і назавжди цей цирк. Як виявилося, причиною був як не дивно майбутній трійничок з Андрієм, точніше одна досить бентежна його частина про яку Олександр забув повідомити своїй найдорожчій дівчині.

– … Я ввечері і зробив усе, як ти казав. Не їв, клізму зробив і пробку вставив щоб бути більш розтягнутим.

На цих словах Андрій поперхнувся мимоволі уявляючи останню частину в голові. Але Олександр не звернув увагу на блондина, продовжуючи свою розповідь.

– Так вийшло, що Оля, ну ти розумієш. Побачила це і..

Олександр схлипнув.

– Назвала мене підарасом, сука. Казала що не хоче бути з чоловіком котрий єбіться у дупу. Що брудний педик не тільки я, але й ти, раз погодився на подібне. Так я їй теж те, що ти мені казав, сказав. Що якось нечесно виходить, що нові відчуття отримає тільки вона. Так вона сказала що не проти того, що б у мене були нові відчуття, але не такі!

Олександр ударив по столу, змусивши Андрія здригнутися.

– А з хера мені нехера, а їй все?! Чому я не можу хотіти в дупу ебаться?! А раптом мені подобається!? То вона знає що? Почала мені загрожувати! Мені! Погрожувати що піде! Так я її там же й послав та розлучився! Одягнув джинси і відразу в бар, напиватися.

Олександр знову схлипнув, пускаючи сльозу.

– Я думав що ми обидва будемо працювати, щоб відносини зберегти, а виявляється якщо їй з двома мужиками *схлип*, то це нові відчуття, а мені анальний секс спробувати *гучний схлип* так я педик брудний.

Тихо закінчив Олександр втикаючись у стіл і замовкаючи.

Андрій повільно опрацьовував отриману інформацію. Олександра було шкода, і як видно йому було боляче від слів дівчини, але найголовніше, що вони нарешті розлучилися.

“Краще пізно ніж ніколи”

Олександр різко встав заставив Андрія здригнутися від несподіванки. Він здивовано подивився на брюнета що стояв досить рівно та впевнено як для людини що недавно добре випила.

– Сашко?

Блондин трохи злякано гукнув приятеля, на що Олександр глянув на нього рішучим поглядом. Страшенно рішучим поглядом. Брюнет рівними кроками підійшов до Андрія, що сидів на стільці..

– Ти ж готувався?

– Що?

Блондин був трохи наляканий поведінкою Олександра.

– Ти ж готувався до сексу. А повідомлення про те, що секс скасовується, я відправив нещодавно.

Андрій здивовано розплющив очі, після чого хитро посміхнувся.

– Готувався, а що?

– Я хочу…

Олександр опустив голову, починаючи червоніти. Андрій підвівся і взявши Олександра за підборіддя м’яко змусив підняти погляд.

“Не смій при мені опускати погляд”

– Що ти хочеш?

Запитав він знижуючи свій голос до шепоту.

– Я… Я хочу новий досвід.

Олександр подивився на Андрія, червоніючи від своїх слів. Хоч і алкоголь, дозволяв висловлювати свої бажання, він ще соромився.

Андрій хихикнув і обійняв Олександра, притискаючи того до себе.

– Якщо ти так хочеш, то хто я такий що б тобі забороняти?

Блондин заглянув у білі очі Олександра легко проводячи пальцем по його губах. Сухі, трохи потріскані, але все ще ваблять своєю насолодою. Облизнувшись, Андрій, поцілував. Ніжно, і м’яко, ніби не було недавнього бажання якнайшвидше затягнути чоловіка в ліжко і відігратися за всі страждання.

Олександр прикрив очі несподівано різко відповідаючи. Його язика увірвався до рота Андрія, перехоплюючи контроль над поцілунком. Олександр поклав руку на потилицю блондина, поглиблюючи поцілунок. Андрій здивовано замикав. Він не очікував такої пристрасті від приятеля, але й не намагався взяти верховенство. У будь-якому випадку дупу підставлятиме Сашко.

Руки блондина послизнули по спині Олександра, забираючись під його футболку та шкрябаючи його шкіру. Несподіваний стогін і Олександр розірвав поцілунок, притискаючись до Андрія. Блондин здригнувся, внизу живота приємно потягло від такого солодкого звуку, але він не розумів, що викликало таку реакцію у брюнета. Андрій з запитанням подивився на чоловіка, що збентежився, несподіваний здогад виник в голові і він знову провів нігтями по спині Олександра, викликаючи ще один нестримний стогін. Тіло брюнета автоматично намагалося відсторонитися від дотику, тим самим сильніше притискаючись до Андрія.

– Не знав, що в тебе така чутлива спина.

Прошепотів Андрій у вухо Олександра, викликаючи у останнього мурашки по тілу.

– Досить дражниться.

Мимоволі відповів Олександр знову потягнувшись за поцілунком, на що Андрій лише засміявся.

– Нам нема куди поспішати, солодкий.

Відповів він притискаючись до губ Олександра, цього разу блондин перехопив контроль і почав вивчати рот Олександра. Щьоки, зуби, язик самого Олександра і смак нещодавно випитого вина, потягів розум Андрія. Брюнет знову тихо застогнав, коли руки Андрія знову почали м’яко чухати шкіру його чутливої ​​спини. Низ живота приємно крутив, а ноги трясло. Хотілося сісти, або лягти, адже стояти з кожною секундою було все важче і важче.

Руки продовжували погладжувати шкіру Олександра спускаючись дедалі нижче, поки Андрій задоволено не хмикнув стискаючи міцні сідниці брюнета. Олександр знову відсторонився від губ блондина сильно червоніючи.

– Андрій.

Простонавши ім’я, Олександр з благанням подивився в очі приятеля. Блондин ковтнув. Він різко підняв Олександра під колінами, змусивши того обхопити свою шию руками.

– Андрію, опусти мене назад! Я ж тяжк..!

Але блондин не дав Олександру домовитись заткнувши того поцілунком. Брюнет застогнав і міцніше обійняв Андрія, дозволяючи себе нести, куди тому захочеться.

Їхній шлях не був довгим і незабаром Андрій скинув Олександра на ліжко.

– Давно мене на руках носили.

Тихо вимовив Олександр, намагаючись віддихатися після чергового поцілунку.

– А тебе носили?

Здивовано запитав Андрій жадібно розглядаючи тіло Олександра, яке не було таким легеньким. Якби Андрій не ходив регулярно до зали, навряд чи він би зміг провернути подібний трюк. Все ж таки Олександр важив чимало.

– Тільки в дитинстві й то навряд.

Олександр усміхнувся чим викликав недбальство Андрія.

– А як же я? На випуску я тебе весь час носив на руках.

– Я тоді так напився, що нічого не пам’ятаю. Але якщо це так, то виходить дуже іронічно. Тоді мене п’яним носив і зараз.

Андрій зітхнув, він підповз до Олександра і схилившись, жадібно поцілував ніби намагаючись з’їсти його губи. Дихання частішало, а серце билося швидше. Олександр знову обійняв Андрія, намагаючись забрати верховенство в поцілунку, але блондин не збирався здаватися цього разу. Він різко відповідав, жадібно змінюючи губи Олександра. Брюнет знову застогнав. Спекотно, брудно, мокро. Олександр не пам’ятав коли востаннє почував себе так добре лише від одних поцілунків. Так добре, що забуваєш дихати. Пружина внизу живота закручувалося все сильніше, а в штанах ставало тісно. Раптове усвідомлення змусило Олександра завмерти.

– Саш? Щось трапилося?

Андрій занепокоєно подивився на приятеля, але останній мало звертав на нього увагу. Олександр прислухався до свого тіла намагаючись зрозуміти чи правдив його здогад. Він напружив м’язи, виразно відчуваючи у собі зайвий предмет.

“Як я взагалі міг про це забути?!”

Промайнула в голові панічна думка разом із диким збентеженням. Обличчя миттю почервоніло, і Олександр відвернувся, чим викликав непорозуміння у Андрія.

– Сашко? Ти передумав?

Блондин узяв руку брюнета і ніжно поцілував, змушуючи Олександра бентежитися ще сильніше.

– Якщо ти не хочеш, то я зупинюся.

Олександр негативно замотав головою.

– Справа … справа не в цьому.

Чоловік видихнув. Помітивши всередині неврахований предмет, він не міг більше не звертати уваги на нього і на те, як воно розпирає його зсередини.

– Я забув про…

Олександр проковтнув. Говорити подібне було дуже бентежно, Андрій його не квапив, терпляче чекаючи на відповідь.

– Я, перш ніж посваритися з Олею, вставив собі пробку. І так її й не витяг.

Останнє речення Олександр їли чутно прошепотів, але блондин його зрозумів. Андрій широко розплющив очі, з подивом дивлячись на Олександра, але вже за секунду здивування змінилося на якусь незрозумілу емоцію для брюнета. Андрій усміхнувся, і цмокнувши Олександра в губи почав повільно цілувати його шию спускаючись щоразу все нижче і нижче.

Від однієї думки що Сашко так довго проходив з іграшкою в дупі змушувало все всередині тремтіти від збудження. До того ж це означало, що часу на підготовку можна витратити набагато менше.

Але це потім, зараз же Андрій тріумфував. Ось воно довгоочікуване тіло, що він так давно хотів. Прямо перед ним, гаряче, збуджене та готове. Блондин облизнувся і залишив ще один мокрий поцілунок на шиї Олександра, викликаючи в нього здавлений стогін. Чоловік певно давно хотів більшого, але Андрій не давав Олександру поспішати, продовжуючи цілувати доріжку вниз.

Андрій зупинився на комірі футболки, що заважала продовжувати вивчати шкіру Олександра. Блондин пирхнув і знову окинув Олександра жадібним поглядом. Андрію дуже подобалася та картина що стояла перед ним.

Блондин одним пальцем підчепив футболку і повільно підняв її на вгору оголюючи прес і груди Олександра.

– Чорт би тебе забрав. Просто трахни мене вже й усе!

Вигукнув брюнет невдоволено дивлячись на Андрія.

– Не поспішай, солодкий. У нас багато часу.

Відповів блондина заворожено, проводячи рукою по животу Олександра.

– Блясти, який же ти гарний. – із придиханням сказав Андрій окреслюючи кожен кубик преса. – Яким чином ти примудряєшся бути таким утомленим і красивим? А? Як тобі вдається?

Олександр зніяковіло відвернувся.

– Не говори так. – буркнув він ховаючи обличчя під футболкою.

– Чому я не можу сказати, що ти гарний, якщо це так і є?

Андрій незрозуміло глянув на брюнета, проводячи рукою від пупка до грудей. Його палець повільно окреслив ореол навколо соска, викликаючи здавлений зітхання Олександра, після чого різко прискочив до горошини, що стиснулася.

– Що ти робиш?!

Олександр різко підірвався, але сильні руки миттю поклали його назад.

– Просто насолоджуйся, я не зроблю нічого поганого.

З усмішкою сказав Андрій і знову увібрав у рот сосок, починаючи його смоктати, другу ж горошину блондин почав масажувати вільною рукою. Олександр застогнав, після чого знову закопався обличчям у футболку від збентеження викликавши сміх Андрія.

– Ти так мало знаєш про своє тіло.

Блондин прикусив сосок, викликавши ще один стогін, після чого звернув увагу на другий.

– Тебе я теж поза увагою не залишу.

Наче сюсюкаючись з дитиною, сказав Андрій і так само почав смоктати рожевий намист не забуваючи його покусувати і м’яти.

– Твою матір.

Прошепотів Олександр до тріску стискаючи футболку. Андрій мав рацію, він мало що знав про своє тіло раз йому так подобалося те як блондин смокче його груди. Але незважаючи на задоволення, хотілося більше, а Андрій не поспішав допомогти йому розібратися з його стояком.

– Будь ласка. – схлипнувши сказав Олександр потершись пахом об ногу Андрія. Блондин подивився вниз помічаючи опуклість на джинсах Олександра.

– Потерпи, сонце. – заспокійливо прошепотів Андрій стиснувши горошину соска в руках викликаючи ще один стогін. Олександр спробував ще раз потертися стояком о Андрія, щоб отримати хоч якусь розрядку, але блондин вчасно забрався, заважаючи брюнету вирішити свою проблему.

– Андрій. – З благанням сказав Олександр потягнувшись вже руками до свого члена, але ті були перехоплені та прибиті над головою Олександра. Брюнет невдоволено зашипів, на що отримав м’який поцілунок із проханням потерпіти.

Андрій відпустив Олександра тільки після того, як той перестав рухатися, знову даючи волю діям блондина. Андрій знову поцілував Олександра, спускаючись руками до його грудей і з силою починаючи масажувати соски. Нестримані стогін вирвалися з рота Олександра, але вони були заткнуті глибоким поцілунком.

Брюнет задихаючись від задоволення почав швидко відповідати Андрію, він знову стиснув футболку змушуючи бідну тканину тріщати від напруги. Мокрий поцілунок, масаж роздратованих і затверділих соків, неймовірний тиск у паху й у дупі кружляло голову, змушуючи губитися в просторі.

Ще один гучний стогін у поцілунок і Олександр скінчив собі в джинси. В очах потемніло і чоловік відкинувся на ліжко намагаючись віддихатися і прийти до тями після оргазму, помічаючи хитрий погляд від блондина.

– Ти скінчив без рук?

Почулося здивоване питання з нотками знущання. Олександр знову почервонів від збентеження і сорому різко повернувшись до Андрія.

– Ні це..!

Чоловік намагався придумати якесь виправдання тому, що сталося, але на думку не спадало жодної здорової відмазки. А що може сказати? Та я скінчив тільки через поцілунок і те, що ти мені надрачував соски. Навіть у голові подібне не вкладалося, а сказати це у слух було ще складніше.

Андрій засміявся. Він тицьнув у пах Олександр, у прямо в те місце де вже трохи з’являлася мокра пляма від сперми.

– Що “Ні це”?

З диявольською посмішкою суккуба запитав Андрій, починаючи терти рукою член Олександра крізь тканину. Брюнет видихнув знову натягуючи на обличчя футболку і відчуваючи як щойно опалий член знову починає вставати від безперервної стимуляції блондина.

– Ну так, солодкий, скажеш мені, що “Ні це”?

Андрій поцілував Олександра в живіт тихо хихикнувши.

– Тут нічого соромитися, сонце. Адже ти прийшов до мене саме за цим. Саме за новими відчуттями. То чому ж ти соромишся?

Промовив він, чергуючи свої слова з поцілунками в живіт.

“Дьявольски гарний, недозволено прекрасний”

Андрій не міг налюбуватися тілом чоловіка, що було під ним. Якби його воля, він би годинами цілував кожен сантиметр, кожен вигин, кожен шрам цієї смаглявої шкіри, цього гарячого тіла.

– Андрій. – Знову благав Олександр відчуваючи наростаюче збудження від постійних ласк блондина.

Андрій невдоволено пирхнув і вкусив шкіру живота Олександра, викликавши в нього вереск, після чого почав зализувати укус.

– Кусатися нащо?!

Невдоволено сказав брюнет, піднімаючись на ліктях, на що отримав ще один укус.

– Ай!

Брюнет спробував відсторонитися і прикрити живіт, але був миттю перекинутий на ліжко.

– Щоб тебе. Андрій!

Але обурення було заткнуто ще одним поцілунком. Блондин однією рукою обійняв Олександра а інший швидко розтегнув джинси і заліз у труси.

– Андр.. Мхм!

Олександр намагався обуритися, як раптом гучний стогін вирвався з його рота в губи блондина. Андрій стиснув член Олександра і кілька разів проводячи по ньому рукою змушуючи брюнета тремтіти. Чоловік знову застогнав у поцілунок, коли блондин почав повільно йому надрачивать.

Знову це приємне відчуття грані. Брюнет задихаючись від відчуттів якомога міцніше обійняв Андрія, намагаючись притулитися до його тіла якомога ближче. Ось, серце билося все частіше, дихання збивається, а перед очима починають танцювати різнокольорові кола. Олександр вже приготувався до яскравого фіналу як міцне кільце з пальців стиснув основу члена заважаючи закінчити.

– М?!

Олександр нерозумно застогнав у поцілунок, розплющуючи очі і з обуренням дивлячись у хитрі очі блондина.

– Андрію.

Олександр жалібно схлипнув, намагаючись прибрати руку зі свого члена, але все було марно. Дика образа озвалася болючим уколом десь у серці. Чоловік знову схлипнув, легко стукаючи Андрія в груди.

– Будь ласка. – Максимально жалібним поглядом він глянув на блондина.

Андрій голосно проковтнув. Він знову перекинув Олександра на ліжко різко знімаючи з нього джинси разом з трусами, примусивши того скрикнути від несподіванки. Блондин завмер. В очах горіли небезпечні іскри.

– Курва.

Прохрипів Андрій уважно розглядаючи видовище перед собою. А подивитись було на що. Запаханий, весь червоний від збудження та збентеження напівголий Сашко. Без шалених джинс і трусів що закривали таке приємний вид на ці ноги. Господи! Ці ноги! Як же Андрій хотів здохнути від цих ніг. Міцні, накачені у невеликих шрамах та абсолютно чисті. Ці стегна, які так і хотілося вкусити. Ці ікри, які хотілося з’їсти. Ці кісточки, приховані за білими шкарпетками.

” Так не піде”

Блондин швидко стягнув з брюнета зайвий одяг, продовжуючи пропалювати кожен сантиметр шкіри Олександра. Погляд мимоволі послизнув угору, змушуючи Андрія облизнутися.

– Господи.

Цей чоловік зводив його з розуму. Збентежений від погляду Олександр намагався прикрити футболкою, що залишилася, свій член, що давно вже стояв колом і спливав передекулятом. Великий, товстий, увитий венами хер, блискучий через рясні поточні мастила, просто таки вабив своїм виглядом. Андрій на секунду засумнівався, чи точно він хоче взяти Сашка, чи буде краще, якщо Сашко візьме його? Але спогади про пробку, що перебуває усередині брюнета, зміли всі сумніви.

Андрій схопив Олександра за кісточку і різко притягнув себе змушуючи його скрикнути від несподіванки. Блондин різко розсунув ноги брюнета буквально захлинаючись повітрям від виду, що відкрився.

– Саш, сука, тобі пизда.

Андрій голосно проковтнув слину, що накопичилася, дивлячись на те як між апетитних булочок виднівся край рожевої пробки, яку стискало не менш апетитне кільце м’язів.

Олександр тремтів від букета почуттів, що прямо зараз вирували у нього в грудях. Він із невеликим страхом спостерігав за діями давнього приятеля. Хоча чи можна їх назвати приятелями з огляду на те, що прямо зараз між ними відбувається? Напевно ні. У будь-якому разі, ця жага лякала. Дика спрага в очах Андрія. Той голод, з якою він розглядав його тіло. Начебто… Олександр не міг знайти слів, щоб описати те дивне почуття, що він відчував бачачи очі блондина. Він не пам’ятав, щоб хоч одна людина дивилася на нього… Так.

Блондин рівно видихнув і неохоче встав з ліжка що б через хвилину повернутися з тюбиком мастила в руках.

– Навіщо тобі.. ?

Олександр вказав пальцем на тюбик.

– Незважаючи на пробку, тебе все одно потрібно розтягнути. – Андрій натиснув на пробку, викликаючи тихий стогін Олександра. – Тому що ти надто вузький.

Блондин знову підтяг Олександра ближче до себе і підклав під стегна подушку. Після чого він опустився між ногами Олександра.

– Господи.

Брюнет відкинувся на ліжко, не витримуючи того, що відбувалося тут і зараз з ним. Андрій хихикнув і підчепив край пробки пальцями тягнучи на себе.

Олександр відкинув голову нестримно застогнавши. Начебто він і звик до того, що пробка знаходилася в ньому так довго, але через попередні ласки все тіло, здавалося, готове було кінчити від одних лише дотиків.

Андрій посміхнувся, побачивши реакцію брюнета. Він повернув пробку назад, після чого знову потягнув на себе витягаючи її трохи більше та знову відпускаючи.

– Блясти.

Олександр знову застогнав. Пальці на ногах підібгалися від задоволення, від того як Андрій повільно трахав його пробкою, поступово витягаючи її з нього.

Блондин усміхнувся. Він із задоволенням спостерігав за тим як кільце ануса тяглося, коли він витягував пробку, так ще й Саша видавав такі приємні звуки, від яких мимоволі йшли мурашки по шкірі. Андрій знову потягнув на себе пробку, але зупинившись на найширшій частині, занурив її назад у Олександра.

– Що я тобі зробив що ти з мене так знущаєшся?!

Чи то крикнув чи то простогнав Олександр, подивившись на Андрія і знову падаючи на ліжко від рухів пробки. Блондин усміхнувся.

– Повір, солодкий, є багато причин, з яких я хочу над тобою познущатися, але не цього разу.

Андрій широко посміхнувся і різко витягнув іграшку з Олександра, видавши при цьому вульгарний хлюп. Брюнет скрикнув. Тіло напружилося, вигнулося дугою і Олександр скінчив стискаючи в руках простирадло. Брюнет упав на ліжко, важко дихаючи. Сердець шалено билося в грудях а кінцівки трохи тремтіли від минулого оргазму. Олександр прикрив очі, намагаючись прийти до тями.

– Вау.

Як раптом чийсь захоплений шепіт змусив густо почервоніти від усвідомлення, що Андрій все ще знаходиться поруч із ним. Олександр подивився на блондина, розпливаючимся поглядом, боячись побачити на його обличчі знущання або глузування через те, що сталося, але нічого крім якогось дивного захоплення там не було.

Андрій дивно посміхнувся. Він знову оглянув Олександра і повільно промовив.

– Знаєш, я дуже радий що ти відчуваєш таке задоволення від того, що відбувається, але … – Блондин погладив свій пах при цьому ледь-ледь дихаючи. – я дуже сподіваюся, що тебе вистачить як мінімум на ще один раунд.

І знову ця посмішка. Олександр кивнув відчуваючи як стискається все всередині лише від однієї думки, що Андрій нарешті вставить йому. Звичайно Олександр не знав, як це займатися сексом з чоловіком, але пам’ятаючи недавній оргазм від однієї лише пробки, він готовий був спробувати.

Брюнет сам підвівся і піддався до Андрія щоб пристрасно поцілувати його. Блондин не відмовив собі насолоду і відповів на поцілунок. Олександр застогнав відчуваючи як його дірочка стискається від нахлинувших відчуттів.

Жваві руки Андрія миттю послизнули вниз до дупи Олександра. Блондин трохи пом’яв міцні булочки Олександра, після чого різко кинув брюнета на ліжко, змушуючи того перевернутися на живіт.

– Підніми трохи свої стегна, солодкий.

Ніжно сказав Андрій, допомагаючи Олександру стати раком. Він провів нігтями по його спині, змушуючи того вигнутись тим самим сильніше відстовбурчуючи дупу.

Блондин облизнувся, дивлячись на анус Олександра. Нарешті він майже досяг свого. Блондин взяв мастило і видавив собі на пальці, після чого обвів кільце м’язів, що стискаються, і ввів відразу два пальці всередину.

– Ах! ~

Олександр нестримно застогнав, зариваючись обличчям у простирадло. Пальці проходили вільно після подробиці, але вони були довшими і діставали до тих місць, до яких не діставала іграшка. Брюнет застогнав лише сильніше, коли Андрій почав буквально трахати його цими пальцями, постійно ворушачи ними ніби щось шукаючи. Задоволений хмик зверху змусив його напружитися що б наступної секунди здригнутися від задоволення, що пробивала струмом.

– Знайшов!

Задоволенно скрикнув Андрій додаючи третій палець знову починаючи рухати ними, постійно масажуючи простату. Безперервні стогін Олександра викликали тремтіння в тілі змушуючи стоячий член болісно пульсувати.

Вилив ще мастила Андрій додав четвертий палець. Олександр тихо хикнув, чи то від болю, чи то від задоволення.

– Ще трохи, солодкий. Залишилось зовсім небагато.

Спершимся диханням повторював Андрій, намагаючись заспокоїти більше себе, ніж Олександра. Нарешті блондин зупинився, викликаючи розчарований стогін брюнета. Він підвівся з ліжка і почав швидко роздягатися, щоб зробити те що він так довго хотів. Аж раптом уважний погляд білих очей змусив його зупинитися.

Олександр, через те, що Андрій перестав його розтягувати, з цікавістю повернувся до блондина, щоб зрозуміти, що він збирається зробити, але він зовсім не очікував побачити щось подібне.

Андрій не поступався зростом Олександру, але незважаючи на це його тіло було жилистішим, на відміну від такої гори м’язів як Олександр. Але незважаючи на це він виглядав… чудово? Олександр ніколи не думав що пожиратиме когось поглядом, особливо якщо цей хтось чоловік, то ще й твій колишній одногрупник.

Прекрасне тіло зі світлою шкірою, що в поєднанні з неймовірним блондинистим волоссям, робили Андрія схожим на якогось ангела, що спустився з небес.

“Дуже вульгарного ангела”

Майнула думка в голові Олександра, який безупинно розглядав Андрія. Його м’язи, його шрами, все здавалося якимось нереальним, ніби така людина не може існувати.

Блондин посміхнувся, бачачи інтерес в очах Олександра, і почав повільно роздягатися. Тепер він не поспішав, повертався дозволяючи Олександру краще розглянути людину, що збиралась його трахнути.

Футболка тихо впала на підлогу, і Андрій приступив до штанів. Повільно, згладжуючи кожен кубик преса, його руки прослизали вниз до гумки штанів починаючи болісно повільно їх знімати.

Олександр мимоволі проковтнув, спостерігаючи за цим дивним стриптизом. Штани впали на підлогу показуючи дуже обтягуючі труси, які не приховували сильне збудження Андрія. Він м’яко погладив свій сочившейся член, після чого його руки повільно послизнули вгору по животу до сосків. Блондин стиснув соски тихо простогнувши, і від цього стогну у Олександра все стислося всередині в тугу пружину.

Він різко підвівся і схопивши Андрія, кинув на ліжко.

– Як же я хочу тебе.

Здавлено простогнав брюнет цілуючи Андрія з такою жадібністю та бажанням, що блондин ненадовго вапав у ступор, після чого так само пристрасно став відповідати.

Несподівано різко він перекинувся і змусив Олександра опинитися під собою.

– Вибач, солодкий, але сьогодні ти знизу. – прошепотів Андрій стягуючи з Олександа футболку. – Але якщо ти так хочеш, то наступного разу ми обов’язково поміняємось місцями.

Олександр застогнав. Так, він хотів наступного разу помінятися місцями. Футболка швидко відлетіла на підлогу, і Олександр із невдоволенням почав знімати труси з блондина.

– Який ти нетерплячий.

Останній елемент одягу так само був викинутий, уявляючи світові рівний, довгий член, що вже тремтів від пульсації крові всередині.

Олександр підвівся і з якимсь страхом подивився на хер, що знаходився прямо між його ніг.

– Ти впевнений, що воно в мене вміститися?

Блондин усміхнувся впустивши брюнета на ліжко. Він закинув його ноги собі на плечі і підвів голівку до ануса Олександра, що стискався.

– У тебе більше ніж у мене, але якимось чином ти трахався з Олею.

Сказав він, починаючи рухатися всередину. Стогін сам собою вирвався з грудей. Гарна розтяжка і велика кількість мастила дозволяли без особливих проблем рухатися всередину Олександра. А жар і стінки кишечника брюнета, що постійно стискалися, приносили особливе задоволення. Те задоволення, яке він не отримував з жодним чоловіком до цього.

Ще трохи і він увійшов повністю, стукнувшись яйцями хххєо сідниці Олександра.

Нарешті. Нарешті це сталося. Море емоцій, почуттів і відчуттів просто розривали зсередини, змушуючи серце битися частіше розганяючи і так гарячу кров по всьому тілу. Андрій тремтів. Тремтів від нетерпіння, щоб не почати витрушувати душу з Олександра. Блондин дивився вниз, все ще не вірячи в те, що він нарешті всередині.

– Ти… ти гаразд? – спитав Андрій, але відповіді не почув. – Саш, ти…

Андрій підняв голову відчуваючи, як слова застрягають у горлі.

Господи, який він гарний.

Голий, гарячий, червоний від збудження, стискаючий простирадло, кусаючий губи щоб стримати свої стогін, тремтячий від почуттів і неймовірно прекрасний. Чорні локони прилипли до мокрого чола, закриваючи собою очі, його груди постійно здіймалися, а анус з кожною пульсацією все сильніше стискав член усередині.

Господи, який він гарний.

– С-саш?

Голос підбивав свого господаря тремтінням через видовище, що відбувалося прямо перед ним. Олександр рвано зітхнув.

– В-в-все д-д-добре

– Ти впевнений? Я можу..

Вкотре слова застрягли десь у грудній клітці.

Олександр підняв голову дивлячись крізь волосся прямо в очі Андрія таким … таким блядським поглядом в якому так і читалися слова “Заткнися і трахни мене нарешті!”.

Пружина стиснулася ще дужче і з гучним дзвоном у вухах вистрілила.

Стиснувши ноги Олександра, Андрій одразу взяв швидкий темп із силою вбиваючись у мокре нутро брюнета, влучаючи прямо по простаті. З вуст Олександра вирвався крик і стогін від кожного руху всередині. Андрій рухався різко з кожним рухом буквально вибиваючи повітря з легень, змушуючи задихатися від відчуттів. Мокро, багато, надто багато. Від постійних рухів мастило хлюпало всередині, видаючи дуже вульгарні звуки. Очі закочувалися, здавалося ще трохи й душа сама по собі покине його тіло.

– Анд.. Ах!!~

І знову стогін що не дозволяли нормально говорити. Хотілося благати зупинитися, або хоча б сповільнитися, але цей прикордонний стан коли здавалося, ось і свідомість відлетить, дуже подобалося Олександру.

Він сильніше скомкав простирадла, намагаючись хоч якось стримати стогін, але в нього це не виходило.

– Як же ти чудовий. Як же ти гарний.

Тихо говорив Андрій між стогонами що самі собою виривалися з його грудей. Це було добре, надто добре. Гаряче нутро, що стискає його член і стогін Олександра змушували тіло дорожчати. Не усвідомлюючи він постійно шепотів якісь компліменти, хоча Олександр їх, напевно, навіть не чує. Але це й байдуже. Головне те, що Андрій нарешті виконав свою мрію. Ось він. Прямо під ним, стогне від насолоди, від того як його трахають. Ці прекрасні звуки змушували яйця стискатися і рухатися ще сильніше, ще швидше, ще глибше.

– Андрій ~

Почувся внизу жалюгідний стогін Олександра. Блондин трохи сповільнився, і незрозуміло глянув на чоловіка бачачи, як той простягає до нього руки.

– Будь ласка.

Чи не плачу промовив Олександр. Андрій усміхнувся і опустивши ноги брюнета, взяв того за руки і потяг на себе саджачи на свій член ще сильніше. Олександр роззявив рота в німому крику, але міцно обійняв Андрія трохи дряпаючи своїми короткими нігтями його спину.

– р-рухайся.

Тихо прошепотів брюнет, опустивши голову на плече блондина. Андрій посміхнувся і стиснувши сідниці Олександра підняв його і знову опустив на член. Тепер він буквально відчував тремтіння тіла брюнета, від кожного свого руху, і це йому подобалося набагато більше. Ще раз стиснувши його сідниці, Андрій взяв швидкий темп, знову вбиваючись всередину Олександра, в цей приємний жар.

Тепер стогони звучали прямо в нього під вухом змушував рухатися ще сильніше, влучаючи по простаті, тим самим змушуючи Олександра нестримно кричати від задоволення.

Брюнет з силою вкусив плече блондина, інша поза дозволяла члену глибше занурюватися всередину дістаючи до тих місць, до яких не доходив раніше. Повітря не вистачало, здавалося, що воно випарувалося з цієї кімнати, змушуючи відкривати рот у спробі надихатися. Нігті вп’ялися в спину Андрія дряпаючи його до червоних смуг.

” Занадто багато ”

Блондин нестримно застогнав відчуваючи, що він на межі. Стискаючи стегна Олександра він зробив останні поштовхи і з силою насадив чоловіка на свій член кінчаючи всередину. Перед очима затанцювали кола, а тіло на мить потерло орієнтацію, падаючи разом із Олександром на ліжко.

Блондин глибоко дихав, намагаючись заспокоїти серце, що билося, як після багатогодинного марафону. Але незважаючи на це в тілі розливався приємний тягар, і несподівана втома. Андрій ліниво глянув на Олександра, що лежав поруч з ним з його членом усередині. Брюнет виглядав ще гірше за блондина.

Андрій м’яко провів пальцем по щоці Олександра витираючи виступаючи сльози.

– Саш? Ти як?

Але відповідь не прозвучала. Брюнет стомлено глянув на блондина і притулився ближче до тіла Андрія.

– Ні, солодкий, нам треба в душ.

Незважаючи на тяжкість тіла і вселенську лінь, Андрій змусив себе встати з ліжка та нависнути над Олександром. Він повільно вийняв опавший член із брюнета, змусивши останнього трохи здригнутися.

Блондин готовий був замуркотіти коли побачив як сперма струмком випливала з відкритого ануса Олександра. Всередині повільно закручувалась спіраль, натякаючи на те, що тіло цілком готове до другого раунду.

” Не сьогодні”

Андрій узяв Олександра на руки та пішов у ванну. Брюнет невдоволено замичав, він явно хотів заснути, але своїми рухами блондин заважав йому це зробити.

– Вибач, сонце. Потерпи зовсім трохи.

Включивши теплу воду, він почав мити Олександра, не відмовляючи собі в можливості ще раз помацати чудово складене тіло. Погляд опустився на сідниці і стегна чоловіка, де незважаючи на темну шкіру, вже з’являлися синці у вигляді відбитків долонь.

Посмішка сама по собі лізла на обличчя. Йому дуже подобалося, що на тілі брюнета залишилися доказ минулої ночі.

Вимивши Олександра і свою сперму з нього, Андрій обернув чоловіка в рушник і поніс на диван. Як тільки брюнет опинився на м’якій оббивці меблі, то відразу загорнувся в клубочок миттю засинаючи.

“Милий”

Погладивши на останок Олександра по волоссю Андрій пішов у спальню. На відміну від брюнета, йому ще багато треба прибрати, щоб разом заснути на чистому ліжку.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь