Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Нове життя Геллерта Гріндевальда

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Нове життя Геллерта Гріндевальда

Геллерт байдуже розглядав свинцево-сині хмари, що скупчувалися над Альпами. За вікном в’язниці Нурменгард падав лапатий сніг. Чарівнику вже давно остогидло нікчемне існування у ролі в’язня-сквіба. Він із сумом згадував ті славні часи, коли його ім’я наводило панічний жах на магічну Європу. Тепер він – жалюгідна руїна, тінь від тіні себе колишнього.

Раптом різко відчинилися двері його в’язниці і туди зайшов один лисий дивак із зміїним носом. Його супроводжувала величезна кобра.

  • Ти хто такий? – поцікавився Гріндевальд.
  • Я – лорд Вольдеморт, наймогутніший чарівник у  всьому світі.

Німець голосно розреготався:

  • Ти не володар світу, а самовпевнений блазень! Як ти збираєшся завойовувати світ без Бузинової палички?
  • Тобі щось відомо про цю паличку?
  • Навіть якби я би знав про неї що-небудь нового, то я б тобі ніколи не розповів.

Том Реддл почервонів від люті і метнув у Геллерта Аваду. Гріндевальд втратив свідомість і провалився у липку пітьму.

Німець опритомнів на білосніжному пляжі Ямайки. Він відчував страшенну спрагу, тому пішов шукати джерело прісної води. Знайшовши прохолодне озеро, Геллерт нахилився, щоб зачерпнути води у половинку кокоса, як раптом приголомшено завмер: на дзеркальній поверхні водойми віддзеркалювався молодий кароокий брюнет. Гріндевальд ущипнув себе, щоб перевірити, чи він ще не спить. Біль був реальним.

Отже, німець значно помолодшав, його сніжно-біле волосся стало темним, мов вороняче крило, а світлі очі із гетерохромією стали карими.

Геллерт найнявся юнгою на піратський корабель “Чорна перлина”. Він придумав собі ім’я Джек, а друзі його за неймовірну  спритність назвали Горобцем. Разом із відчайдушною командою він побував майже на всіх островах Карибського моря, грабуючи вщент навантажені награбованим ацтекським золотом іспанські галеони.

У 1750 році за “Чорною перлиною” гнався іспанський 110-гарматний галеон непереможного капітана Армандо Салазара. Іспанське ядро вбило капітана піратського корабля, тому Джек Горобець взяв на себе керування командою “Чорної перлини”. Завдяки хитрому маневру біля рифа, піратам вдалося заманити іспанців у смертоносний Трикутник Диявола. Від покійного капітана юнга отримав чарівний компас, а зраділі пірати одностайно обрали його капітаном “Чорної перлини”.

Слава хитрого пірата Джека Горобця поширилася на всі острови Карибського моря. Він весело проводив час у місті  Порт-Ройялі, насолоджуючись міцним ямайським ромом і любов’ю пристрасних мулаток. Іноді йому після бурхливих гулянь снилося те далеке попереднє життя, коли він був наймогутнішим чарівником Європи.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь