Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Нова модель- Настя

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Привіт! це Я Сашко Уєбанович! ПОЧИНАЄМО!

Ми перемогли Всіх Ворогів, які вторглися до нас. В нашому будинку було пробито стіну. Моя сестра мертва… Я не знаю що робити… Я плакав весь вечір. Далі взяв і пішов з Веронікою на побачення. – Вероніка, а куди ми підемо? – В бар вип’ємо. сказала вона. – Тиж любила бути з Настею. Ти не виглядала ніби тобі похуй на неї. – Вона моя краща подруга. Сказала Вероніка і випила рюмку Водки. – Це все через той їбаний Онлі фанс. – Це була моя ідея. – ТИ АХУЇЛА БЛЯТЬ! – ну а що? нам треба були гроші. Я так гроші заробляю. – Вона померла через мрію? не досягнувши її? – Це хуйня. – Треба її труп везти до мого баті та мами. Я випив великий кухоль пива. Я привіз її до Мами. – Ей мама! ти де шляєшся? – Ти ахуїв синок? прийшов набуханий в дрова і ще материш мене? сказала Ксюша. – як ти вижила на арені? – Культисти сказала Ксюша. Ксюша привела нас до них. Вони як і тоді вилікували рани Тепер уже Насті. Вона відразу накричала: Їбаний брат знову через тебе я в неприємностях! стоп ЧОМУ Я ГОЛА? ТИ МЕНЕ НАСИЛУВАВ МАЛИЙ ПІДАРАС! Сашко пішов.

Хах тепер це моя Історія. І моїх досягнень. Тому стійте на колінах перед мною! Я одягнулась і ми з Веронікою пішли до неї додому. Ми відразу вирубилися і спали 100 годин. ой на один нуль менше. Я на ранок запитала Вероніку, що робити далі? 100000 грн. в нас є. Що тепер? Вона сказала, що треба команда. Вірні Накама.. ой я не в ван піс. Коротше оператор, Монтажер і стриптизер. Нащо стриптизер? Бо це відсилка на мем Кавасакі, Каго, і Естріппер. Не зрозуміли? Я теж! Ми будемо створювати свій журнал Моди! А саме Їбаний Журнал, який ти читаєш в Перукарні, або де ти там його читаєш. Вероніка сказала, що ця назва хуйня. Нам потрібні ваші та фотографії моделей. Зрозуміло Я виберу собі Команду. Оператором буде : Той самий чел з Орлиними очима(Крутяться на 360) І поглядом хлопця(Кавасакі). Монтажером буде: Той самий чел що не спить (Каго) Модельлю буде: Та сама неадекватна діваха, яка тобі подобається (Кріко) Стриптізером буде (Естріпппер). Я їх знайшла на мадагаскарі. Наш перший випуск Моди має бути показовим. Там Ми фоткались і в машинах дорогих і на машинах дорогих і на ліжку. На будинку. Далі була справа за Монтажером. Він З’єднати Подібні фотографії по суті. Далі він це подав у Видання. Там це прийняли, але сказали, що за промах в Ідеях їх пошлють нахуй. Це погано, але ми Піздаті челики. Карочі блять за перший день наш Журнал купили 300 людей. Це досить ок. Ми втримаємося місяць. Мене почала принижати якась відома шлюшка. Вона сказала, що я місяць ледве втримаю. Хай йде нахуй. Ми зробили фото як я їм печиво. Як я люблю печиво. Це була реклама Фірми. В них Печиво це Дерево, а білий шоколад це Чорний шоколад який обкончали. Ось так і виходить багато вагітних жінок. Це реклама Приватної клініки яка приймає роди. Цей випуск купили 400 тис. Це вже краще. Я з’їла яйце. Це була середина місяця. Вже класно. В наступному випуску я була на природі. Купалась в снігу. Мої гарні фотографії на вулиці. Як я їм шоколад, Смокчу льодяник. Все це набрало популярність. Це була перша тисяча! УРРА! Нас підвищили.

Це був перший місяць життя як модель.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь