Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Не так все й просто

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Априк Роге, поклавши безпечну відстань між собою та обуреним ельфом, зупинився, але в його серці лише загриміло бажання дізнатися більше. Проте, ельфійська реакція на його дослідження вуха стала справжньою перешкодою. Априк не зміг виміряти точний розмір вуха ельфа через те, що він різко прокинувся.

Це було не просто одне вимірювання, яке залишилося незавершеним. Априкові потрібно було провести кілька експериментів з різними ельфами для встановлення середнього розміру їх вух, а можливо, й дізнатися про генно-магічні властивості, що впливають на їхні анатомічні особливості.

Йому було цікаво, чому саме вуха ельфів мали таку величезну форму і чи були це просто естетичні особливості, чи вони мали якусь функціональну перевагу. Ці дослідження могли розкрити не тільки таємницю їхньої зовнішності, але й принести світло на глибини ельфійської природи та їх зв’язок з магією.

Тому, хоч вимірювання відбулося не так, як планував Априк, йому потрібно було збирати більше даних, докладати більше зусиль та шукати нові можливості, щоб розширити своє розуміння та знання про цей феномен у світі ельфів.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь