Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Несподіваний подарунок

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

••••••••

–”…. Ви усе зрозуміли?”- Кейл вирішив, що дітям потрібно розуміти, як правильно користуватися грошима.

-” Так ми все зрозуміли людино!”- дракончик пригнав по його ліжку збуджений після отримання нових знань.

-” Так , ня все зрозуміло ня”- брат з сестрою були не меньш активні.

-” Слабка людино! А у нас буде практичне завдання?”

-” Емм.. Я навіть незнаю, що сказати.. Ви можете піти в місто й здійснити декілька покупок, які на вашу думку є вигідними. Але з вами має бути хоча б один дорослий. Домовилися?”

-“ТАК, тоді ми пішли, зустрінемося ввечері людино!”

Не чекаючи більше і секунди три ураганчики відправилися на пошук провідника, залишаючи їх опікуна здивованим від їх активності.

-“Айгу*, я сподіваюся ніхто не постраждає…”

*******

-“Мила Мері! Сильний Чхве хан! Ви хочете виконати з нами практичне завдання?”

Першими людьми, яких діти могли назвати дорослими стали Мері і Чхве хан. Тому вони, щоб не заяти часу відправилися до них.

-“О, привіт Раон-нім, привіт Он і Хонг! Про яке завдання ви говорите?”- тихий голос трохи нагадував голос в GPS але команда, яка разом пройшла війну з легкістю відчувала в ньому ніжність і радість.

Чхве хан просто кивнув головою в знак привітання з цікавістю дивлячись на енергійних дітей.

-” Кейл розповів нам, як відрізнити вигідні покупки від марних, І сказав, що ми можемо зробити декілька покупок, які на нашу думку є вигідними але нам потрібно взяти з собою дорослих” – пояснила Он, як сама спокійна з трійки.

-” Так ви підете з нами?”- спитав Хонг, а його очі виглядали такими жадібними, що вони не могли їм відмовити.

Двоє старших переглянули ся на мить і з радістю згодилися.

Автор: який цікавий вибір провідниківヽ⁠(⁠。⁠◕⁠o⁠◕⁠。⁠)⁠ノ Я відчуваю, що у Кейла будуть проблеми (⁠~⁠‾⁠▿⁠‾⁠)⁠~ А ви, як вважаєте?

Айгу* – “бідне моє життя”, цю фразу Кейл іноді використовує в новелі.

Продовження спробую викласти найближчим часом (⁠。⁠•̀⁠ᴗ⁠-⁠)⁠✧

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь