Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Непомітний

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ніхто не звертає уваги на другого молодого пана Не. Хто він такий? Син голови клану від наложниці, звичайної жінки. Пізно розвинув золоте ядро. Ніжний, як дівчинка. Нічого, крім віял і весінніх малюнків, його не цікавить.

 

З табору перевиховання, яким керував Вень Чао, його відправляють додому, глузуючи. Не заручник, а посміховисько.

 

Маленький і слабкий Не Хуайсан повертається додому зі знанням про те, що відбувається у ворожому клані. Хто з родичів Вень Жоханя насправді має вплив, а хто вихваляється, та не приймає жодних важливих рішень. У кого коханка на стороні, у кого коханець. Де поважні доброчесні радники переховують незаконнонароджених дітей або майно, про яке не знає голова клану.

 

Чимало брудних таємниць обговорюються там, куди не ходять сильні, розумні і мужні заклиначі.

 

Біля штучних озерець у саду, в крихітних альтанках, де відпочивають наложниці, в майстернях з шиття та виготовлення дрібничок…

 

Ті, на кого не звертають увагу, кого сприймають як предмет інтер’єру, знають все. А Не Хуайсан любить і вміє слухати.

 

І любить помсту витончену, як малюнок тушшю на його улюбленому віялі.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Непомітний



  1. Я вже обожнюю ваші роботи ! Вони прекрасні! Я нарешті натрапила на фф про емоційний стан героїв про скажемо так філософію і надзвичайну атмосферу!!! Я щиро дякую за цей вечір, сьогодні він у мене вдався! 😉♥️