Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Ненависть, секс, примирення

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Та потрахайтеся вже і перестаньте сваритись, як баби базарні! – викрикнув Поттер.

 

Ніколи не кажіть цього людям, які ненавидять одне одного. Не треба. Потім вони можуть трахатись, як кролики, скрізь де тільки можна.

 

Все розпочалося, коли Драко Мелфой і Гаррі Поттер стали напарниками у відділі Аврорату. Вони налагодили свої стосунки, тому Гаррі почав запрошувати Мелфоя на щотижневі посиденьки у Дірявому Казані. Раніше компанія складалася із чотирьох : Гаррі Поттер, Герміона Ґрейнджер, Рон та Джіні Візлі. Після приєднання, Драко почав приводити й інших слизеринців. Пенсі Паркінсон, Тео Нот та Блез Забіні. І, здається, все було гаразд, всі здружились, але тільки не Герміона та Драко. Ці двоє сварилися через усе, починаючи правами домашніх ельфів, якими так опікувалася колишня ґрифіндорка, закінчуючи урядом та несправедливістю світу. Буквально на кожну виражену думку одного, інший виказував контраргумент. Завжди. Тому, кожен вечір зібрань закінчувався злими криками на увесь заклад, а їхню компанію виганяли. Дивно, що їм взагалі не заборонили туди приходити.

 

Ось вже чотири місяці цих лайок, а вони все не заспокоюються. На одній із цих посиденьок Хлопець, що вижив не витримав.

– Та потрахайтеся вже і перестаньте сваритись, як баби базарні! – викрикнув Поттер.

Всі замовкли і втупились у нього. Ґрейнджер та Мелфой почервоніли, глибокий рум’янець прикрашав їхні щоки та шиї.

– Та я нізащо не пересплю із цим тхорем! – відказала Герміона.

– Ніби я палаю бажання трахнути пташине гніздо! – палко відповів Драко.

– Що ти сказав?! Пташине гніздо?! Та у мене вже давно все добре із волоссям, а твою натуру тхора не викорінити! – ґрифіндорка вже потягнулась вдарити блондина, як на третьому курсі, але Джіні відтягнула її назад.

– І так, – почав Гаррі, – якщо до наступної зустрічі ви не помиритесь, то вас більше не буде запрошено сюди!

Всі переводили погляди із Поттера на парочку, яка тільки що сварилась.

– Я серйозно, – додав колишній ґрифіндорець. – Ваш процес примирення почнеться сьогодні. Ми вже всі розходимось, а ви двоє підете кудись і нормально поговорите, або трахнетесь, мені однаково, але розбиріться вже з цим! У мене через вас око сіпається!

 

Після зустрічі усі пішли додому, а двох ворогів залишили разом наодинці.

– Ну що, Ґрейнджер, до мене чи до тебе? – із наглою посмішкою запитав Мелфой.

– Яке ще “до мене чи до тебе”?! Ти з глузду з’їхав?

– Скористаємося порадою Поттера і трахнемось.

– Який сенс? Я просто полежу, поки ти будеш пихтіти наді мною, а потім продовжимо свої сварки, – відказала Герміона.

– Пихтіти? Ти за кого мене маєш? Та я тебе так відтрахаю, що ти потім ходити не зможеш.

– Малоймовірно.

– Тоді давай перевіримо!

– Давай, – погодилась Герміона, а тоді Драко впився жарким поцілунком у жіночі вуста і явився разом із нею до своєї квартири.

Вони опинились у його спальній кімнаті, але Ґрейнджер ніхто не дав її роздивитися. Губи продовжили вдарятись, зуби кусати, а язики зализувати укуси. Пара почала одразу зривати верхній одяг. Вуста Драко залишали цілунки на підборідді, нижній щелепі та за вухом.

– Обіцяю, Ґрейнджер, такого сексу в тебе більше ні з ким не буде, – гаряче прошепотів Мелфой дівчині у вухо, а потім прикусив мочку.

Із горла жінки вийшов тихий стогін, а тоді вона притягнула чоловіка назад до своїх губ. Через хвилину він відірвався і почав спускатися по шиї Герміони, залишаючи сліди й одразу зализуючи їх.

Не церемонячись, Драко розірвав блузку дівчини, а ґудзики розлетілись по підлозі із тихим дзеленчанням. Стягнувши з Ґрейнджер бюстгальтер, Мелфой припав до її грудей і почав вилизувати соски. Один він смоктав та легенько проводив зубами, а іншого стискав великим та вказівним пальцями іншої руки, вириваючи тихі стогони із грудей дівчини. Вона поклала одну руку йому на плече, щоб втриматись на ногах, а пальці іншої занурила у волосся молодика, потягуючи платинові пасма.

Тоді чоловік зняв одяг, що залишився на Герміоні та підняв її на руки, підносячи до ліжка та кидаючи на нього. Вона видала здивований вигук, а потім спостерігала, як Драко Мелфой скидає перед нею свій одяг, оголюючи зиґзаґоподібні шрами на грудях від Сектумсемпри. Їй захотілося провести пальцями по них.

Драко проповз по ліжку й опустився поверх дівчини, притуляючись своїм членом до її центру, а потому знову впився у її вуста. Його рука спускалася по жіночому тілу, пальцями проходячись по чутливих твердих сосках, випираючих ребрах та впалому животу. Губи чоловіка повторили цей шлях і перейшли одразу до колін. Спочатку поцілунки та дрібні покусування були на внутрішньому боці коліна, тоді почали підійматися вижче по бедрах. Теплий подих торкнувся розгарячілої плоті між ногами Герміони. Дівчина не знала куди подіти руки, вона то стискала ними постіль, то проводила по плечах та волоссю Драко.

Мелфой провів язиком від входу дівчини до клітора, виводив ним кола навколо клубочка нервів і легенько його посмоктував. Ґрейнджер видавала пошлі звуки, а її бедра постійно піднімалися, щоб бути ближче до обличчя чоловіка, тому він притиснув дівоче тіло до ліжка, не дозволяючи їй поворушитися. Драко ввів один палець, а за ним другий, розтягуючи вхід і продовжив вилизувати її лоно. Ноги дівчини почали тремтіти, а тоді Герміона кінчила, стискаючи бедрами голову хлопця і викрикуючи бозна-що. Поки ґрифіндорка відходила від оргазму, слизеринець заспокоюючи гладив її ноги. Він шепотів про те, яка вона молодець, хороша дівчинка для нього, як гарно кінчає на його язик.

Коли дівчина прийшла до тями, вона розлабила ноги і прибрала їх із плечей Мелфоя. Ґрейнджер розчервонілася ще більше, якщо це було можливо.

– Вибач, – промовила вона хрипким голосом.

Драко на це лише залишив поцілунки на її лобку, животі, грудях та вустах. Він притиснувся до входу дівчини твердим членом, який вже почав боліти.

– Я збираюся трахнути тебе, тому зупини мене зараз, якщо ти передумала, – сказав Драко низьким тоном.

– Зроби це, – все що встигла сказати жінка, тому що їй перехопило подих, коли Мелфой увійшов у неї наполовину, а тоді повністю, розтягуючи та наповнюючи її.

Одночасні стогони пролунали у тиші кімнати. Чоловік майже повністю вийшов і знову різко ввійшов до кінця. Він підібрав ритм, який підходив їм обом та продовжив вбиватись у дівчину. Знову і знову. Хлюпаючі пошлі звуки та стогони заполонили кімнату.

– Ох, Ґрейнджер… Ти так прекрасно відчуваєшся. Така тепла і мокра. Так добре приймаєш мій член, – проговорив, ні, простогнав Драко.

– Стули свого гріховного рота, Мелфой, – пролунало у відповідь. Він на це лише посміявся.

Герміона зібралася із силами, і, потягнувши Мелфоя за руку, змогла його перевернути на спину, а сама осідлала його. Обличчя Драко набуло здивованого виразу, на що Ґрейнджер лише хижо посміхнулась, а тоді почала скакати на ньому, підіймаючись на опускаючись на всю довжину.

– Я знав, що це буде твоя улюблена поза. Завжди маєш все контролювати і бути головною, – промовив блондин, дивлячись на місце з’єднання їхніх тіл.

Чоловік притиснув великий палець до клітора та почав виводити кола, підводячи дівчину до краю, а пальцями іншої руки стискати її соски та груди.

Він відчув, як внутрішні стінки почали пульсувати на його члені і зрозумів, що дівчина близько; збільшив натиск на клубок нервів і вже за кілька порухів Герміона кінчила. Її ноги тремтіли, стінки стискалися, а рот викрикував всі можливі лайки разом зі стогонами. Драко було цього достатньо і він кінчив за нею.

– Гаразд, – тихо промовила Герміона у згин між плечем та шиєю Мелфоя, намагаючись віддихатися, – ти мене відтрахав.

– Це лише перший раунд, Ґрейнджер, ніч довга, а вранці не треба на роботу, – відповів Драко, а його вуста розтягнулися у лукавій посмішці.

 

Після цієї ночі все змінилося. Секс був настільки прекрасний, що вони спали ще кілька разів ввечері у своїх квартирах, а вдень по закутках Міністерства. Їх майже спіймала прибиральниця, на наступний день Міс Колін із відділу Герміони, а у четвер Гаррі.

Між перервами на їхніх “побаченях” у квартирах вони розмовляли і трохи порозумілись. Хоч у п’ятницю пара трохи сварилась, це вже було результатом.

В якийсь момент під час зустрічі Герміона вийшла до вбиральні, а за хвилину за нею послідував Драко. Ніхто не звернув увагу, але, коли минуло більше десяти хвилин, а вони не повернулись, Гаррі пішов перевірити, чи вони не повбивали одне одного.

Краще б він туди не ходив. Йому тепер снитимуться кошмари. Поттер застав цю парочку у дуже компроментуючому положені: Герміона обпиралася на раковину, а Драко вбивався у неї ззаду. Ці бовдури не замкнули двері. Він справді не думав, що Мелфой і Герміона скористаються його порадою.

 

Після цього Гаррі почав натрапляти на них постійно. У кабінеті Герміони, у кабінеті Драко, у туалеті, у архіві зі старими справами, куди майже ніхто не заходив. Місяцями. Мерліне, він натрапляв на них місцями. А тоді вони, можливо, навчилися краще ховатись на роботі.

 

Тому, порада від Гаррі Джеймса Поттера. Ніколи не радьте людям, які ненавидять одне одного, потрахатись. Не треба. Потім вони можуть трахатись, як кролики, скрізь, де тільки можна, а ви будете страждати кошмарами інтимного характеру.

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

4 Коментарі на “Ненависть, секс, примирення