Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Незрушні істини

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Чарлі та Веґі кохають одна одну. Проте, здається, іноді цього замало.

Попередження: AU, асексуальна Чарлі.

 

Існує кілька незрушних істин: вогонь гарячий, всі грішники потрапляють у пекло, Енджел Даст невиправний, а Чарлі кохає Веґі, і це взаємно.

Не взаємно було те, як саме вони кохають. Любов Чарлі — це спільні сніданки, обіди та вечері, розучування танцювальних номерів, букети квітів, які вона створювала непосильною для більшості жителів пекла магією, її обіцянки провести вічність разом, спільні прогулянки, ніжні обійми та цнотливі поцілунки, сумісний сон та сонети про кохання всіма мовами, які знала принцеса пекла (навіть тими, від звуку яких, здавалося, відчиняться двері в нескінченну світову порожнечу). Все це. Але не секс.

Веґі довго не ставила питань, раділа тому, що в неї було. Адже вона щаслива і їм добре разом, правда ж? Але одного разу все ж заговорила. Обережно побоюючись зруйнувати те, що між нею та Чарлі вже було. Хто знає, про які речі вона не знає і яку рану може випадково роз’ятрювати?

— Я заради інтересу пробувала займатися… цим, — спокійно сказала Чарлі і замислилася, як сформулювати: — Мабуть, кохатися це приємно. Але, на мою думку, танцювати краще, а пісня гарніше висловлює почуття. Ти не згодна?

Як пояснити, на що схоже бажання, яке спалює зсередини? Як описати порив торкнутися, притиснутися шкірою до шкіри, поцілувати глибоко та пристрасно?

— Якщо ти хочеш і це для тебе важливо, то я можу потерпіти, — посміхнулася Чарлі. — Зрештою, ми часто дивимося старі мюзикли, на яких ти постійно засинаєш.

— Секс так не працює, — безпорадно відповіла Веґі.

Чарлі знизала плечима.

Веґі часто чула, як Чарлі порівнюють із батьком, і тепер думала: це дійсно так. Ймовірно, до падіння Люцифер був таким самим: нескінченно чистим, прекрасним і безгрішним.

Веґі не була святою. Навіть побожної не була. Й в дитинстві, коли приходила до церкви разом з родиною, тільки вдавала, що молиться. Проте зараз, коли вона роздягала Чарлі, то зупинялася, відчуваючи, що робить святотатство. Чарлі не була проти дій Веґі. Проте й бажання, щоб та продовжувала, в неї вочевидь не було. Вона просто дивилася, не соромлячись своєї наготи, і не було в її погляді ніякої пристрасті. Одне лиш нескінченне терпіння.

Веґі так не могла. Добре, що готель зараз досить відволікав її і вечорами сил все одно не було. Її вистачало лиш дійти до ліжка. Але часом у тихі дні думки та бажання накочувалися на Веґі. І вона намагалася не підходити до Чарлі, щоб не потурати собі. Здавалося, одного разу вона зірветься і скористається пропозицією Чарлі «потерпіти», а потім краятиме себе за це усю обіцяну Чарлі вічність.

***

Енджел завалився на диван поруч, склав нижню пару рук на животі, а верхню закинув на спинку.

— Ну що ж в нас однакові проблеми, еге ж? — спитав він, киваючи в бік Аластора і Чарлі.

— Ти про що? — похмуро спитала Веґі.

— Облиш, я продаю секс і чудово бачу, коли попиту немає, — Енджел відкинув голову, дивлячись кудись у стелю, з якої навіть Ніффті зневірилася змісти весь пил і павутиння. — Червоний та принцеса зацікавлені у сексі приблизно так само, як ти у чоловіках. А може, й менше. Так що ми реально маємо однакові проблеми й недалеко одне від одного відбігли, якщо хочемо тих, хто нас не хоче.

Веґі хотіла гримнути на Енджела, але той мав рацію.

Існує кілька незрушних істин: вогонь гарячий, у пеклі катують грішників, Енджел Даст розуміє трохи більше, ніж показує, Чарлі кохає Веґі, і нехай це взаємно, проте, здається, іноді любові все одно замало.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Незрушні істини