Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

(Не)Залежний. Утома

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Мін Юнгі лежав у своїй кімнаті, закинувший ноги на стіс книжок. Він заплющив очі й глибоко дихав, намагаючись заспокоїти серцебиття.

М’язи боліли страшенно, але поволі руки й ноги легшали, із них наче висотувалася вага втоми, і це було гарне відчуття.

Це відчуття Юнгі любив.

Юнгі ненавидів, що мусить доводити себе до такого стану вже майже кожного дня.

Це несправедливо, сказав маленький омега Чимін, і Юнгі з ним цілком погоджується. Несправедливо жити у світі, де альфи можуть усе, а омеги…

Звісно, ти розумний і сильний маг, Юнгі, але ти омега і повинен пам’ятати, що альфи таких не дуже люблять.

Звісно, ти можеш тренуватися зі Сокджином, але знай: більше цінується омега, який уміє користуватися домогосподарськими чарами, а не викликати патронусів в 11.

Звісно, ти переміг того альфу, але мав би піддатися, бо альфи повинні перемагати, а омеги їм повинні сприяти.

Звісно, ти маєш право навчатися в академії, але на перше місце матимеш поставити потреби чоловіка. Якщо він скаже, що то не твоя справа, так і буде.

Юнгі бісився. Він і зараз біситься, якщо чесно, але, на щастя, уже ніхто не сміє вказувати йому, яким повинен бути омега. І це не тому, що поруч Джин, Джун і Хосока. А тому що Юнгі сам показав усім навколо, що омеги – це не хтось другосортний: не такий сильний, не такий спритний, не такий витривалий, не такий розумний, не такий.

Так, за спиною шепочуться. Але в обличчя сказати – ні, кишка тонка.

Юнгі сам це зробив, сам збудував свій імідж.

Ніякий альфа не стоїть за його спиною, нікому він нічим не зобов’язаний.

Жаль тільки, що організм омеги не поділяє його думки.

Те, що Чимін досі не ініційований, зацікавило. Зазвичай ініціацію омеги проходять у років 15-16, якщо ж вона відбудеться пізніше або взагалі не відбудеться, на омегу чекають величезні клопоти. Наприклад, божевілля.

Магічна сила в омегах потребує «заземлення». Секс на сьогодні, у час, коли магли літають у повітрі і в космос, коли розмовляють по телефону з людиною, яка знаходиться на іншому кінці світу, і борються з хворобами, із якими часом і магія не може допомогти, є єдиним способом утримати омегу при здоровому глузді! Юнгі гірко реготнув і присів на ліжку. Треба прийняти душ.

Юнгі вже 22. Наступного року в нього випуск з академії аврорів. Наступного року він працюватиме в аврораті – керівництво вже про це заявило.

Наступного року. Якщо Юнгі до того часу доживе й не збожеволіє.

Він теж не ініційований. Його сила, незаземлена й хаотична, нуртує в жилах, готова вирватися неконтрольованим вихором і стерти все навколо. Юнгі земний маг, і наслідки можуть бути руйнівними. Років із 50 тому земний омега призвів до землетрусу в Туреччині й Сирії. Кількадесят тисяч життів. Просто тому що вчасно не трахнувся з правильним альфою.

Омег зараз перевіряють. Кожного року беруть кров, проводять із нею якісь маніпуляції. Вирішують, чи можна омезі перебувати в суспільстві чи ні. Принизливо. Юнгі теж проходив, він знає.

Юнгі зривався вже сім разів. Насправді, якби він не був Міном і не знався з Джуном, його б уже давно запроторили до лікарні.

Особливо небезпечний.

Але Юнгі старається. Він витискає зі себе всі соки фізичними й магічними тренуваннями. Стомлений організм стає спокійнішим.

Юнгі через тренування з Джином, Хосоком і Джуном стає сильнішим і вправнішим із кожним днем. Скільки тих днів ще йому лишилося?

У дитинстві Юнгі боявся павуків і темряви. У школі боявся не скласти іспити. Потім боявся стати не таким чоловіком. Просто чоловіком альфи, якого вибрали йому батьки.

Останні роки Юнгі боїться себе.

Як тримається Чимін?

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь