Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

(Не)Залежний. Страх

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Хосок закушував губу, щоб не заплакати. Ковтнув уже другу знеболювальну. Найсильнішу маглівську, яку тільки знайшов: тічка, а магія допомагати вже не хотіла.

Альфи допомогли б, гірко відгукнулося в голові.

Хосок вийшов із туалетної кабінки, на нього чекали Техьон і Чимін.

– Ти як? – схвильовано запитав Чимін.

Техьон натомість обплів його міцно обіймами.

– Усе гаразд, малявки, – Хосок розтягнув губи у м’якій усмішці. – Ходімо, зараз заняття почнеться.

Хосок провів своїх друзів до їхньої авдиторії, а тоді пішов до своєї.

Має бути здвоєне заняття з атакувальних і захисних чарів. Із паралельною групою. Там буде Мін Юнгі. Сьогодні він його врятував.

Треба було подякувати, але Хосок просто злякався. Може, навіть більше, ніж альф.

Вони б просто насміхалися. Ну, може, штурхонули б кілька разів.  Могли щось на голову вилити або кинути чимось у груди. Вони б не зробили нічого серйозного прилюлно. А Мін Юнгі…

Хосок відразу його помітив. Їхня компанія сиділа в кутку подалі від усіх. Ні з ким чужим  вони не вправлялися на заняттях. Нікого не допускали в своє обмежене коло.

Багатії. Та й маги сильні.І позбавлені гальм. Скільки всього Хосок чув про них! І принаймні за половину чутого будь-кого іншого вже б ув’язнили. Але – хто має гроші – має владу.

Хосок сів на своє місце. У будь-якому разі йому слід буде підійти до Міна Юнгі. І він зробить це, коли закінчиться заняття.

– … Я тебе зробив просто всуху, бейбі, – Джин вишкірявся в обличчя Юнгі, а тоді помітив Хосока.

– О, омежка прийшов дякувати своєму лицарю, – зареготав, хитро моргаючи Юнгі. Той шикнув на друга й обернувся до омеги.

Хосок м’яв у руках лямку сумки й не підосив погляд.

– Пане Мін, – мовив він тихо, – я щиро вам дякую за те, що ви мене врятували. То було дуже шляхетно з вашого боку.

– Пусте, – відмахнувся Юнгі.

Він встав з-за столу, згріб у рюкзак зошит і ручку, закинув на плече куртку й пішов з авдиторії, навіть не озирнувшись.

Кім Сокджин Хосоку підморгнув змовницьки.

Кім Намджун плеснув його по плечі.

Лі Хосок посміхнувся широко.

Чон Хосок видихнув.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь