Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

М’яч в лице

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

І тут гра на самому цікавому місті. Хто ж виграє, бо рахунок зрівнявся. І тут у Оді різко почала текти кров з носа і запаморочення. Такі моменти траплялися з нею рідко але мітко. Після такого зазвичай вона непритомніла. Вона боялася що зараз з нею буде все теж саме, тим паче в даний момент фізичні навантаження, але вона промовчала. Як раз команди зробили не велику перерву для відпочинку. Всі стояли на своїх місцях просто деякі взяли по пляшці води, а деякі просто відпочивали від спітнілої ігри і готувалися до” битви” в буквальному сенсі.

Оді ж просто стояла прикривши великим пальцем ніздрі. І ось гра уже от от має розпочатися, Оді витерла кров і вирішила поглянути на баскетболістів але схоже не встигла…

Прямо в лице дівчини прилетів баскетбольний м’яч. М’яч наче був прикутий до голови дівчини і із-за цього вона полетіла з м’ячем до низу. Вона впала. Дуже сильно впала і знову ж таки удар був на голову, кров з носа буквально лилася як річка а м’яч відпригнув залишаючи сліди крові. Вона знепритомніла.

Макс буквально кинулася до Джейн. Всі підійшли до неї. Хлопці які були на баскетболі тим паче. Пролунав свист із свистка вчителя всі розійшлися але Макс залишилася поряд з нею. Вона тримала її за зап’ястя схоже вона вимірувала пульс.

– господи, що з нею?- підійшов фізрук і одразу ж присів.

– дихання та пульс пониженні- сказала Макс.

– хто це в біса зробив?- він одразу ж перевів погляд на баскетболістів.

– це я, вчителю- Лукас зробив нерішучий крок дивлячись у підлогу на дівчину,він дійсно був знервований і йому було жаль.

– Думаю єдиний варіант це віднести її туди- сказала Макс.

– так- вчитель шукав когось поглядом- Віллер ти віднесеш Джейн до медсестри, ти Макс ідеш з ними.

Майк акуратно підняв дівчину і вони з Макс відправились до кабінету медсестри.

– я вб’ю цього клятого Сінклера.- настояла на свому Макс і вони ввійшли у кабінет.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь