Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Моя слина на тобі

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ницо Потворно – Моя слина на тобі

Гаррі штовхнув його на ліжко.
Скільки вже це триває?
Час то зупинявся, то біг з неймовірною швидкістю що важко було втримати рівновагу.
Простого затамувати подих було вже мало.
Драко дивився Гаррі в очі, руки тягнулися до його живота. Він повільно провів долонями від тазових кісточок до спини і притягнув Гаррі ближче.
Гаррі зняв з себе футболку. Він відчував уривчасте дихання Драко на собі, його доторки губ і язика, його напружені руки які завмерли на бедрах, наче зафіксувавшись у спробі сповільнити те що відбувається. Він також завмер тримаючи у міцно зажатій долоні край своєї футболки і розглядав родимки на блідій, майже прозорій спині Драко.
У роті пересохло.
Драко збуджували довгі прелюдії. На його думку саме це було справжнім сексом, навідміну від того що дійсно мається на увазі під цим словом. Людям чомусь дуже подобається надавати значення вторинним речам.
Гаррі кинув футболку.
Його долоня торкнулося щоки Драко змусивши дивитися в очі. Гаррі нахилився і невагомо торкнувся губами його губ.

Драко шумно видихнув і грубо всадив Гаррі собі на коліна.
Йому подобалось відчувати вагу чужого тіла на собі. Через тканину відчувати напружений член. Міцно притискати руками бедра і пах Гаррі до себе контролюючи його рухи.
Влада і контроль.
Драко вперся лобом в груди Гаррі, вдихав його запах. Хотілося поглинути його, зануритись в нього. Гаррі застогнав від того як сильно, до болю, Драко стиснув руками його сідниці.
М’язи Гаррі дуже дрібно скорочувались від бажання поворухнути бедрами. Гаррі знав, що він повинен отримати дозвіл на це. Інтимність і секс — це те місце, де він майже не мав жодних повноважень і обовʼязків. Чим менше одягу на ньому було, тим менш значущою була його воля.
Гаррі вів долонею по плечу, шиї Драко, то розслаблюючи то знову стискаючи руку, реагуючи на рухи і поцілунки.
В голові Драко паморочилося. Він був усюди, він не планував залишити бодай крихту живого місця ані на шеї, ані на плечах Гаррі.
Вухо.
Артерія.
Він запустив долоню у волосся Гаррі і потягнув назад.
Шия, кадик.
Куточок щелепи.
Ключиці. Дуже гострі ключиці.
Дуже тендітний Гаррі.

Драко відчував запах власної слини.

Руки Драко напружилися змусивши Гаррі зробити рух бедрами. І ще. Гаррі, відчувши той самий дозвіл, продовжив рухатись та стогнати з кожним видихом все гучніше, нарешті остаточно переставши контролювати себе.
Драко важко дихав вчепившись зубами у плече Гаррі. Він знав що після цього на його тілі залишаться сліди. Він жадав залишитись з ним якомога довше, навіть у такому вигляді, коли фізично вони не поряд.
Оргазм змусив Гаррі всим тілом навалитися на Драко.
Він вчепився в Гаррі зробивши кілька останніх поштовхів.
Гаррі відчував вологий поцілунок у себе не шиї, руки що пестили його зомліле від насолоди тіло.
—Як ти?
—Мгм.
—Злазь, я піду в душ поки ти тут кайфуєш.
—Ой, та шо хочеш роби,—Гаррі перекинувся на спину і закрив очі передпліччям. Він відчував як сильно від напруги дрижали ноги.
—Я хочу ще.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь