Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Малія та Кіра, Тео та Ліам

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

— Ні, — Тео незворушно перевернув сторінку підручника з економіки.

— Ну, Тео! — пронила Кіра, викладаючи перед ним велике зелене яблуко (червоні Рейкен терпіти не міг). — Допоможи мені, будь ласка! Мені більше нема кого попросити!

Хлопець глянув на яблуко, але не взяв.

— Ні.

— А я вмовлю тата тиждень готувати тобі суші на обід! — зайшла з козирів дівчина.

Рейкен замислився.

— Все ще ні. Я не хочу витрачати вечір п’ятниці, який можу провести, вбиваючи монстрів у грі, на якесь незнайоме дівчисько!

Кіра зітхнула і зважилася на важку артилерію.

— Рейкене, хто тебе три дні ховав у своїй кімнаті, коли ти випадково зламав модель серця з пап’є-маше, з якою твоя сестра зібралася на науковий ярмарок? Ти мені винен!

— Дуже низько нагадувати про хвилину моєї слабкості! — обурився юнак, відкушуючи від хабарного яблука великий шматок. — Я не розумію, навіщо мені йти з тобою на зустріч із твоєю інтернет-подругою?

— Можливо, це не просто зустріч, — спалахнула Кіра і відвела погляд. — Можливо, це побачення. Я страшенно нервуюся і боюся ляпнути якусь дурість, тому мені потрібна підтримка мого розумного і холоднокровного кращого друга.

— А чи не буде дивним, що на це майже побачення ти притягнешся з хлопцем? У мене орієнтація на лобі не написана.

— Ой, не хвилюйся! Вона написала, що теж візьме з собою приятеля, — з радістю у голосі заторохтіла Юкімура, відчувши слабкість в обороні друга.

Тео зміряв її задумливим поглядом.

— Гаразд, знай мою доброту. Але з тебе тиждень божественних суші твого батька, я тебе за язик не тягнув. І вбрання на зустріч виберу тобі я.

— Рейкен, той факт, що геї краще знаються на одязі — перебільшений стереотип, — посміхнулася дівчина, задоволена, що приятель погодився їй допомогти.

— Юкімура, той факт, що саме ти одягаєшся, як опудало, ніяк не пов’язаний з тим, що геї краще розуміються на вбранні. Таке враження, що ти вибираєш одяг із заплющеними очима! Це умова, з якою я піду на побачення.

— Ти огидний. І чому я дружу з тобою з самого дитячого садка? — буркнула Кіра. Втім, роздратування легко перекрила радість від того, що друг погодився допомогти.

— Тому що я єдиний, хто не боїться твоєї матері, — незворушно відповів Рейкен і знову вкусив яблуко.

Кіра зітхнула і захрумтіла морквою із салату. Так, бути дочкою директора школи, яка на дозвіллі веде курси самооборони, було непросто.

Що ж, спочатку все йшло добре. Тео переворушив шафу подруги і вибрав для неї симпатичну сукню, яскраві чобітки та стильну шкіряну куртку зі штучним хутром, яку у звичайний час дівчина соромилася одягати. Сам Рейкен одягнувся в джинси, футболку з довгими рукавами та теплу спортивну куртку, навіть у таких простих речах виглядаючи нереально круто.

Кіра страшенно нервувала, але варто було Малії посміхнутися їй і міцно обійняти при зустрічі — хвилювання пройшло, залишивши лише приємне тремтіння. Її друг Ліам виявився невисоким кріпаком з блакитними очима та чарівною усмішкою.

Обговоривши плани, компанія спочатку вирішила сходити до кафе. Ліам знав одне неподалік і запросив усіх туди.

— Воно належить другу мого брата. Я підробляю там на канікулах, але сьогодні маю вихідний. Годують у Денні неймовірно! І це я говорю не тому, що працюю там.

Кафе справді виявилося дуже милим та затишним, Кірі сподобалися кольорові вогники на вікнах та мішура на стінах. Вони саме повісили куртки і збиралися зробити замовлення, як Ліам підняв погляд на офіціанта і помітно зблід.

— А ти що тут робиш? За мною стежиш?

— Потрібен ти мені. Денні підміняю, — красивий блондин, який виглядав у фартуху і з блокнотом у руках не дуже доречно, стиснув губи у нитку. — Замовляти щось будете?

— Замовляти? А… так. Народ, як щодо піци?

— Піца — це круто, — переглянулися дівчата. — І колу.

— Мені ще какао та чізкейк, — додав Тео.

— Мені теж! — вигукнув друг Малії.

— Обійдешся, — хмикнув брат-офіціант. — Ти на дієті, тож будеш салат та апельсиновий сік.

— Чорти тебе принесли сьогодні чергувати, Джексон, — Ліам зовсім по-дитячому надув губи.

— Скажи «дякую» кішці Денні, це їй закортіло сьогодні народжувати, — офіціант закінчив робити позначки в блокноті і оголосив. — Піца буде за півгодини, напої зараз принесу.

— Ти забув додати “приємного вам вечора”, — скорчив гримасу Ліам.

— Приємного вам вечора, леді, — усміхнувся дівчатам Джексон. — І тобі теж, красеню, — Тео дісталося підморгування. — А ти, малюк, не дратуй мене, або й без салату залишишся.

Джексон пішов, а Ліам зніяковіло потер долонею обличчя.

— Вибачте. То й був мій брат.

— Складні відносини? — світським тоном запитав Рейкен.

— Та не те, щоб складні, — ніяково усміхнувся Ліам. — Взагалі-то він має рацію щодо дієти. Якщо не стежитиму за собою — вилечу з команди. Просто я терпіти не можу, коли Джексон корчить із себе примадонну.

— А яким спортом ти займаєшся? — поспішила вхопитися за тему Кіра.

— Лакрос, — просяяв Ліам. — Не дуже популярно у Нью-Йорку. Але мені подобається.

— А Тео грає у баскетбол, — похвалилася Кіра, щоб хоч якось підтримати розмову. Сама вона в спорті зірок не хапала. — І бігає.

— Малія теж.

— Так? І на які дистанції? — пожвавішав Рейкен.

— Стометрівки та двокілометровий марафон.

Вони заглибилися у обговорення змагань та форми для бігунів. Ліам і Кіра почали розмовляти про відеоігри та аніме, шанувальниками якого виявилися. Похмурий Джексон приніс їм напої та їжу, після чого спілкування пішло помітно веселіше. Загалом Кіра була задоволена зустріччю, якби не щось дивне. Малія, здається, серйозно зацікавилася Тео, говорила переважно з ним, а Ліам приділяв увагу самій Юкімурі. Чи не хотів, щоб вона почувала себе самотньо, чи дівчина і справді йому сподобалася. Але Кіру це не тішило, хоч приятель Малії був дуже милим. Не так вона собі уявляла зустріч з дівчиною, що сподобалася.

Вибачившись, Кіра вирушила до вбиральні. Там вона вмилася холодною водою, щоб прийти до тями, і подивилася в дзеркало. Невже вона все неправильно зрозуміла? І те близьке спілкування, яке склалося у них з Малією за останні півроку, було лише міцною дружбою? Що, як Малії насправді подобаються хлопці? Не Тео, звичайно, він з нею зустрічатись точно не буде, навіть якщо Малія запропонує. Але що, як й Кіра не має жодних шансів з нею?

Відповідей на ці запитання дівчина не мала і зовсім не уявляла, як їй поводитися далі.

Двері в туалет відчинилися і всередину зайшла Малія. Кіра поспіхом відкрила воду і почала мити руки вдруге.

— З тобою все гаразд? — подруга підійшла ближче.

— Так, звичайно, — Кіра посміхнулася і почала витирати долоні паперовими рушниками.

— Це не справжня посмішка, — спохмурніла Малія. — І у залі… ти була сумною. Ти не рада, що ми зустрілися?

— Ні, рада, дуже рада! — Кіра зробила крок ближче. — Ти не винна. Це я, сама навигадувала собі дурниць, сама засмутилася.

— Про що ти?

— Про тебе та про мене… я прийняла бажане за дійсне. Все гаразд, я розумію — тобі подобаються хлопці. Це добре. Тільки я маю попередити, що Тео — стовідсотковий гей, тож тобі треба буде пошукати когось іншого. Але ти не думай, що я проти! Між нами нічого не зміниться, ми, як і раніше, будемо подругами.

— Стривай, стривай, я заплуталася! Тео подобаються хлопці, так?

— Так.

— А тобі — дівчата?

— Так, — Кіра почервоніла, але не відвела погляду.

— Що ж, це чудово, бо мені подобаєшся ти. Тобто, я бі, але коли йшла на цю зустріч, то сподівалася, що після кафе ми підемо дивитися феєрверк, а опівночі я тебе поцілую.

— Мене? — безглуздо витріщившись, перепитала Кіра.

— Тебе, — сором’язливо посміхнулася Малія, що її зазвичай серйозному обличчю неймовірно пасувало.

— Чому ж ти так багато говорила з Тео?

— Тому що я перенервувала, — щоки Малії почервоніли і вона збентежено обхопила себе руками. — Бачити тебе не через екран ноуту виявилося занадто хвилююче! І тобі так пасує ця сукня… щоразу, коли я намагалася заговорити з тобою, у мене язика відбирало, і я двох слів зв’язати не могла. А коли ти посміхаєшся, у мене серце завмирає … І потім, Тео твій найкращий друг з дитячого садка, я знаю, як він важливий для тебе. Я хотіла справити на нього гарне враження, щоб він… ну, знаєш, не був проти, щоб я зустрічалася з тобою.

— А ти хочеш зустрічатися зі мною? — боязкість Кіри розвіялася від слів подруги.

— Якщо ти не проти, — обережно промовила та.

— Я не проти, — Кіра взяла її за руку та посміхнулася. — Буде дуже страшно, якщо я не дочекаюсь півночі і поцілую тебе прямо зараз?

— Я тільки за, — Малія нарешті розслабилася. — До того ж ми завжди можемо поцілуватися ще раз.

Кіра засміялася і припала до її губ. Поцілунок виявився навіть кращим, ніж вона собі уявляла. Губи Малії були гарячими та солодкими від випитої коли, а долоні дівчини чудово відчувалися на талії Кіри.

<*>

Ліам провів поглядом подругу, що вирушила перевірити Кіру, що підозріло застрягла у вбиральні, і зітхнув.

— Здається, не дуже добре у них іде, так?

— Ти про що? — Тео відволікся від спроб розглянути, що намагався зобразити бариста на пінці його напою. З усього виходило, що якусь абстракцію, бо класифікувати зображення його дуже розвинена фантазія так і не змогла.

— Ну, Кіра та Малія… Я думав, це буде щось на зразок побачення, а ми з тобою — група підтримки, яка потім зіллється з туманом і залишить їх удвох. Але, здається, все йде не так, як замислювалося. Або Малія щось не так зрозуміла, і насправді не подобається Кірі… ну, в тому самому сенсі… ти розумієш…

Він трохи почервонів, що Тео здалося милим.

— Тобі складно говорити про одностатеві стосунки? — спитав Рейкен, беручи чайну ложку і руйнуючи малюнок у чашці, що не піддавався класифікації.

— Не про одностатеві. Мій брат гей, а найкраща подруга — бі. Шокувати подібним мене пізно, — все ще рум’яний хлопець відвів погляд. — Складно говорити про стосунки взагалі.

— Проблеми із цим?

— Влаштуємо сеанс у психолога? — криво посміхнувся хлопчина.

— Не зовсім. Просто про щось нам треба говорити, поки чекаємо дівчаток, щоб не сидіти в незручному мовчанні, — Тео простежив за жадібним поглядом блакитних очей, спрямованим на його пиріг. — Я можу поділитись, коли твій брат відволічеться на нового відвідувача.

— Ні, — Ліам з жалем відвів погляд від солодощів. — Він має рацію, скоро змагання, мені треба прийти у форму.

— Як на мене, ти маєш чудовий вигляд.

— Терези з тобою не погодяться, — хмикнув приятель Малії, але помітно повеселішав.

— То що там із особистим життям? — повернувся до першої теми Рейкен, відламуючи шматочок дивовижно смачного пирога. — Не можеш визначитися з перевагами? Чи визначився, але вони тебе не влаштовують?

— Та все мене влаштовує. Це я… всіх не влаштовую, — зітхнув хлопчина.

— В якому сенсі? — Тео вирішив не будувати порожніх припущень та уточнити.

— Ну, ти ж бачиш мене, — Ліам зробив широкий жест, ніби обводив все тіло. — Я з дитинства спортом займаюся, результат начебто непоганий. А ще я маю, цитую, «дивні блакитні очі, в які можна провалитися, як в озеро». Не смійся, я це цілком серйозно вислуховую час від часу!

— Боже, який незграбний підкат, — пирхнув Рейкен, відсміявшись. — Хоча не можу не визнати, очі в тебе справді гарні.

— Дякую.

— Так в чому проблема? Ти перша людина в моєму житті, яка не вважає привабливу зовнішність гідністю.

— Та ні, я розумію, що це добре, але воно виходить мені боком. Дівчатам, які вішаються на мене через зовнішність, дуже скоро стає зі мною нудно. Тому що я або постійно тренуюсь, або граю у відеоігри, або стирчу в бібліотеці. Я люблю читати, та й не хочу покладатися лише на спортивну стипендію. Раптом мене не візьмуть до коледжу за нею і доведеться здавати екзамени на загальних умовах? Я не проти розваг, люблю сходити до кафе чи боулінгу, але не часто. І дівчат це не влаштовує.

— Може, краще тоді спробувати з хлопцями? Чи ти стовідсотковий натурал?

— А з хлопцями я зіпсував будь-яку можливість на близькі стосунки, коли побив одного гея зі своєї школи, — Ліам винувато скривився.

— І навіщо ти так вчинив? — Тео не поспішав із засудженням, вирішивши вислухати історію до кінця.

— Він говорив гидкі речі про мого брата. Що ніби його брат розповідав щось неприємне про Джексона, коли вони самі навчалися у школі. І так, я знаю, що суперечки треба вирішувати словами, а не кулаками, і що мій брат не схожий на ніжну фіалку, яку треба захищати. Він сам, кого хочеш одними словами із землею зрівняє, та й наваляти може, будь здоров. Але тоді я навіть подумати ні про що не встиг. Все було як у фільмі — очі ніби заволокло червоною пеленою, а коли я прийшов до тями, то хлопці з команди відтягували мене, а Лукас лежав на підлозі, весь у крові. Мене відсторонили на два тижні, а коли я повернувся до школи, то дізнався приголомшливу новину про те, що гей з моєї команди підкотив до мене, а я у відповідь його побив. Або то була та версія, яку всім згодував Лукас, або люди самі додумали. Але скільки я не намагався всіх переконати у протилежному, до мене міцно пристав ярлик гомофоба. Тому хлопці та багато дівчат у школі тепер обходять мене широкою дугою.

— Сюжет, гідний підліткового фільму, — посміхнувся Рейкен і посунув тарілку з пирогом. — Пропоную заїсти це горе. А якщо тобі так совість не дає спокою, можемо завтра зустрітися та побігати разом.

— Взимку? — застиг хлопчина і навіть перестав тягнутися своєю ложкою до пирога.

— На тренажерах, дурнику.

— Ну, якщо тобі не шкода витратити свій вихідний на незнайомого хлопця, — Ліам знизав плечима.

— Ось і буде привід дізнатися тебе краще. А щодо проблем у відносинах ситуація складна, але не смертельна. Твоя школа ще не весь світ, знайди когось поза нею. Також я згоден із твердженням, що людей, які западають на зовнішність і яким не цікаво, що в тебе всередині багато, але є й нормальні. Доведеться напружитися і пошукати.

— Є ще дещо, — хлопчина знову почервонів і Тео став подумки прикидати теми, які допоможуть довести його до такого стану, надто привабливо виглядав рум’яний приятель Малії.

— Викладай свій страшний секрет.

Ліам поклав ложечку, якою наминав чужий пиріг, і вигукнув з трагічною міною:

— Я погано цілуюся. Через це зі мною теж розлучалися.

— Знайшов проблему, — хмикнув Тео і допив какао. — Згодом навчишся. Тут головне практика.

— Це якщо вона буде. А якщо мене кидають вже після третьої спроби, попрактикуватись не виходить.

— Та не може все бути так погано, — Тео насупився. — Це ж рефлекс.

— Повір, може, — Ліам, очевидно, від прикрості, навіть не став доїдати пиріг.

— Покажи, — попросив Рейкен.

— Що показати?

— Як цілуєшся.

Ліам злякано озирнувся, але ніхто не дивився на них. Джексон говорив з якимось відвідувачем біля стійки, офіціанти розбрелися по залі, зайняті своїми справами.

— Прямо тут? — з острахом прошепотів хлопчина.

— Не тут, — Тео промокнув губи серветкою і підвівся з-за столика. — Ходімо.

Ліам чомусь протестувати не став, а слухняно пішов за дивним другом Кіри. Той привів його в закуток біля туалетів, який із зали не проглядався, і легенько штовхнув до стіни.

— Давай.

— Що? — У Ліама від хвилювання пересохло в роті і він облизнув губи.

Рейкен простежив цей рух поглядом і посміхнувся.

— Поцілуй мене.

— А ти… ти можеш заплющити очі? — юнак чудово усвідомлював, як жалюгідно це звучить, але сил йому надавав той факт, що Рейкен його не обсміяв. Здається, навіть хотів допомогти.

Тео слухняно заплющив очі, зберігаючи серйозне обличчя. Ліам ступив ближче і взявся за плечі хлопця. Довелося підвестися навшпиньки — Рейкен виявився вищим за нього. Ліам наблизив своє обличчя до чужого і завмер, боячись зробити останній рух. Від Тео приємно пахло, і це його заспокоїло. Зважившись, Ліам заплющив очі і незграбно тицьнувся губами в чужі губи, після чого тут же відскочив, ніби обпікся.

— І все? — Рейкен здивовано підняв брови. — Давай ще раз.

Ліам знову торкнувся його рота, почав вилизувати і прихоплювати губами чужі губи. Відчуття йому сподобалися — м’якість, вологість, тепло, але все одно він відчував, що щось робить не так. Рейкен ледь чутно хмикнув і відкрив рота, чим Ліам і скористався.

— Стій, стій, — Тео відсторонився, видавши не дуже приємний, цмокаючий звук. — Ти надто сильно засмоктуєш губи, це боляче. І не кусайся, ти ж не собака. Але загалом, напрямок вірний. Роби все те саме, але ніжніше. Не так вже й страшно, як ти думаєш. Можна, тепер я поведу? Покажу, як зробити краще.

— Давай, — Ліам, як заворожений, дивився в його очі, темні і привабливі, поки знову не настав час опустити повіки.

Чужі губи торкнулися його чола, потім вилиці, куточка губ і, нарешті, перейшли до найголовнішого. Долоні погладили плечі, після чого одна влаштувалася на талії, а інша обняла шию. Ліам просто забув, де знаходиться, всі його почуття зосередилися на м’яких торканнях губ. Тео лоскітно лизнув його верхню губу і хлопець рефлекторно відкрив рот. Тео ковзнув язиком усередину, притиснувши його до стіни. Коли все раптово закінчилося, Ліам ледь стримав вигук протесту, так добре йому було. Розплющивши очі, він побачив Рейкена, що спостерігав за ним з усмішкою.

— Бачиш, — Тео погладив його по щоці. — З кожним разом виходить все краще. Тобі просто попалися невмілі та нетактовні партнери, у яких не вистачило терпіння тебе потренувати.

— А ти не хотів би мене потренувати? — Ліам випалив це перш, ніж язик порадився з мізками, але брати свої слова назад було вже пізно. Рейкен примружився, серйозно дивлячись на друга Малії.

— Я волію цілуватися з тими, з ким зустрічаюся, — Тео випустив хлопця з обіймів і навіть на крок відступив.

— А зараз ти з кимось зустрічаєшся?

— Зараз ні.

— Ем… я розумію, що ми тільки-но зустрілися і ти мене не знаєш, але може, сходимо на побачення?

— Тільки тому, що я добре цілуюся? — Тео насупився. — Знаєш, мене теж не надихає зустрічатися з людиною, яку приваблює в мені лише щось із фізичних даних.

— Не тільки, — Ліам серйозно на нього подивився. — Твій улюблений колір — синій. Улюблений письменник —Умберто Еко. Улюблена їжа — риба, але ти не любиш річкову, тільки морську. Улюблений баскетбольний клуб — Нью-Йорк. А ще тобі прописали окуляри для читання, але ти соромишся одягати їх на людях і тому з деяких пір читаєш тільки вдома чи в відокремлених місцях, що тебе дуже дратує. Даремно, до речі, я думаю, в окулярах ти виглядав би круто. У нас може бути більше інтересів, аніж поцілунки. Принаймні я хотів би дізнатися, чи це так.

— Звідки ти це все знаєш? — Рейкен виглядав приголомшеним.

— Малія багато розповідає про Кіру, у тому числі і про її найкращого друга. Я просто запам’ятав. Насправді, я давно з тобою знайомий, просто заочно.

Рейкен замислився.

— Гаразд, дам тобі шанс. Зрештою, я винен тобі тренування за пиріг. Потім придумаємо, куди піти на побачення.

— Чудово! — Ліам засяяв. —А чи можна мені маленький поцілунок авансом?

— Так і знав, що все це були тільки гарні слова, щоб отримати мій язик, — примружився Рейкен.

— Що? Ні! — Ліамові очі злякано розширилися. — Я не тому… ти просто мені подобаєшся! Але якщо хочеш, ми взагалі не цілуватимемося! Поки ти сам не захочеш.

— Розслабся, — погляд Тео пом’якшав. — Якщо ти збираєшся зі мною зустрічатися, то повинен звикнути до моєї манери жартувати з серйозним обличчям.

— Я постараюся, — Ліам не став зізнаватись, що у нього серце ледь у п’яти не впало. Він насправді не хотів образити хлопця. Але, зважаючи на його погляд, той і без слів чудово все зрозумів.

— Іди сюди, я тебе втішу.

Ліам слухняно потягнувся за новим поцілунком, викинувши з голови думки, що вони взагалі знаходяться в громадському місці, а десь за стіною знаходяться їхні подруги і його старший брат. Рейкен так цілувався, що навіть своє ім’я можна було забути.

<*>

— Як думаєш, хлопці не дуже розгніваються на нас, коли ми їм розповімо, що це все-таки побачення? — запитала Кіра, відчиняючи двері вбиральні, і обернулася на подругу. — Чи не відчують себе обділеними?

— Не хвилюйся, — Малія подивилася кудись поверх її голови і пирхнула. — Мені здається, вони нас зрозуміють.

Кіра обернулася і ледве втрималася від того, щоб непристойно розкрити рота з подиву: їхні друзі захоплено цілувалися біля стіни, сховавшись за діжкою з якоюсь рослиною. Втім, воно було тонким, з дрібним листям, тож приховувало зовсім погано.

— Може, не варто їх переривати? — замислилась Кіра.

— Варто. Вони в громадському місці, — Малія впевнено зробила крок у коридор, прихопивши подругу під лікоть.

Від її навмисного кашлю Ліам відсахнувся від Рейкена і затріпотів віями, явно дезорієнтований.

— А ми тут… це…

— Репетируєте північний поцілунок? — невинно запитала Малія.

— Щось таке, — усміхнувся Рейкен.

— А ми з Кірою вирішили сходити подивитися на феєрверк. Ви з нами?

— Звісно! — Ліам подивився на їхні зчеплені руки і підморгнув Юкімурі. — Тільки сходжу, розрахуюся за вечерю.

— Я з тобою, — Рейкен відліпився від стіни, і хлопці пішли до стійки.

— А твій друг теж гей? — тихо запитала Кіра, прямуючи до їхнього столика, щоб забрати залишені на диванчиках куртки.

— До сьогодні я думала, що він натурал, — Малія поглядом простежила предмет розмови. — Але, судячи з того, що він не дав Тео у морду (а повір, він це може зробити, нехай тебе не дурить його зріст), криза орієнтації його благополучно минула.

— …Щоб у два був удома і ні хвилиною пізніше. Я подзвоню на домашній телефон і перевірю, — долинуло до них напуття молодшому братові від Джексона. — Той факт, що сьогодні вдома нікого з дорослих — не привід піти у загул.

— Гей, мені шістнадцять! — обурився Ліам.

— Ось коли буде двадцять, тоді поговоримо, — незворушно відбрив офіціант. — І, Тео, тут я заміняю свого друга. А взагалі я працюю в адвокатській конторі. Не ображай мого брата.

— Мені б і на думку це не спало, — усміхнувся Тео, подивившись на Ліама, що трохи зарум’янився. І дуже в’їдливо додав, глянувши на Джексона. — Сер.

— Тоді геть звідси, — хмикнув старший брат Ліама. — І щасливого Різдва!

<*>

Кіра і Тео стояли з самого краю натовпу і слухали пісню, яку грав якийсь гурт на помості, зведеному в центрі площі. Феєрверк уже пройшов, величезний електронний годинник відрахував останні секунди і люди привітали один одного поцілунками, обіймами та радісними вигуками, а тепер насолоджувалися концертом.

— Я поцілувала Малію, — широко усміхнулася Кіра.

— Я бачив, — кивнув Тео і посміхнувся у відповідь. — А я поцілував Ліама.

— Я бачила.

— Маю визнати, ця ідея з майже побаченням перестала мені здаватися такою дурною. Ми з Ліамом йдемо завтра до зали на тренування, а післязавтра — на презентацію нової книги до бібліотеки.

— Думаєш, у вас все серйозно? — Кіра знайшла очима свою подругу (чи тепер уже можна було назвати її своєю дівчиною?), яка стояла разом із Данбаром у черзі за гарячим шоколадом, і помахала рукою. — Малія каже, він натурал.

— А цілувався, як справжнісінький гей. Не знаю, чи серйозно, але хочу спробувати. Щось у ньому є, — Ліам якраз у цей момент обернувся і усмішка освітила його обличчя, наче маленьке сонечко. Тео підморгнув у відповідь.

— Рада за тебе, — Кіра обняла приятеля і поклала йому голову на плече.

— А я за тебе. Веселого Різдва, Юкімуро.

— І тобі щасливого Різдва, Рейкене.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

4 Коментарі на “Малія та Кіра, Тео та Ліам



    1. Ой, як приємно😊 Ваш коментар – мій перший на цьому сайті💜
      Сподіваюся, наступні розділи цього фіку Вам також сподобаються🤗