Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Маленький ворон

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Така чудова ніч, зірки заполонили нічне небо, не було і натяку на хмаринку, якщо вірити новинам, то сьогодні в ніч буде молодик. І по збігу, ця ніч для Санзу була ідеальною, для того щоб він зміг приготувати свій сюрприз. Було тяжко найти м’ясо яке буде по смаку його коханого, він не має на увазі що його любий прискіпливий, Санзу лише хоче самого найкращого для нього.

 

Він не хотів щоб його хлопець захворів тому, що Санзу взяв зіпсоване або брудне м’ясо. Однак це м’ясо має сподобатися його любимому. Він уже давно говорив Санзу як сильно хоче це м’ясо, але тоді час був непридатний. Так що, як і личить гарному хлопцеві, Санзу почав думати як дістати його.

 

Однак йому не довелося дуже старатися, бо саме м’ясо можна було взяти. Час був майже занадто точний, але Санзу було все одно, його хлопець зрештою зможе побалувати себе сьогодні ввечері.

 

Санзу дивиться на м’ясо, що тільки-но прокинулося, чиї крики були чутні, яке вже лежить в калюжі власної крові. Червоний — досить гарний колір, і Санзу знає, що його хлопець оцінить це. Він вдихає повітря наповнене мідним смородом, це викликало в нього приємні мурашки від того, що мало статися.

 

“Ти повинен був залишатися на місці, тоді мені не довелося б вдаватися до цього. У тебе все ще є сили чинити опір наркотику, який я тобі вколив. З іншого боку, я дав тобі зовсім небагато.”

 

Наркотики, які дав Санзу, паралізували м’ясо лише на кілька годин, тому коли його хлопець повернеться, ліки вийде з організму м’яса. Мине ще годину, перш ніж повернеться його хлопець, тож, можливо, що Санзу не поспішаючи пограє з їжею. Людське м’ясо стає смачніше,  коли незадовго до смерті люди випромінюють страх.

 

“Знаєш… Це трохи нудно, як щодо того, щоб я розповів тобі історію? Про долю та кохання.”

 

Початок їхнього знайомства був не таким уже цікавим, це був чистий збіг, що вони опинилися в тому самому місці і в той же час. Санзу проводив свою звичайну ніч, заганяючи бідну душу в кут заради свого задоволення, коли Такемічі натрапив на нього. Роздратований тим, що його жертва вислизнула, він повернувся до Такемічі, щоб зробити його заміною жертви, але, дивлячись у ці блакитні очі океану, Санзу міг бачити щось ще, приховану в них глибину безумства, як океан приховує своїх найтемніших істот.

 

Він подивився на сумку, яку впустив воронятко, і вибрав один із контейнерів, ігноруючи благання своєї нової жертви. Замішання на обличчі Санзу змінилося веселощами і чимось, чого Такемічі не міг розібрати. Він був наляканий, чоловік знав, що було всередині цього контейнера, і Такемічі ніяк не міг приховати це.

 

“Будь ласка… Будь ласка віддай мені це, я присягаюся що нікому не розповім що я–”

 

Слова Такемічі обірвалися, коли Санзу схопив його за підборіддя. Чоловікові з рожевим волоссям подобався страх, що походить від чорнявого, ніби він майже міг спробувати його на смак.

 

“Хто ж знав що таке маленьке вороня, як ти може ховати такий великий секрет? Ну і що ти збирався робити з цим органами, малюк?”

 

“Я-я.”

 

“Хоча у мене є підозри, якщо подивитися на тебе.”

 

Великий палець Санзу провів по куточку губ Такемічі і злизав червону субстанцію, яка була там. О, як чудово, що Санзу знайшов такий рідкісний екземпляр, та ще й гарний.

 

“Дозволь запитати, маленьке вороня, яка на смак людина?”

 

 

“З того дня і далі ми з маленьким вороном зустрічалися, ну, це я обов’язково зустрічався з ним. Я пам’ятаю, як одного разу він скрикнув від подиву, тому що я був у його будинку!Це було так грубо, я просто хотів віддати то, що я отримав для нього.Може ти вже здогадався що це було?”

 

Чоловік щосили намагався відповісти, але як він міг? Він корчився від болю. Санзу, який зневажав, що йому ніхто не відповідає, порізав чоловікові ногу. Крики та стогін чоловіка були музикою для вух Санзу.

 

“Коли я ставлю тобі запитання, ти відповідаєш. Тепер відповідай мені, як ти думаєш, що ж я віддав йому?”

 

“Ч-людські.. Людські органи…”

 

“Дінь! Правильно Це було не так складно, чи не так? Органи людини! Такемічі, звичайно, був вдячний, він завжди дякував мені, коли я давав йому їжу. Навіть казав що мені не потрібно було приносити йому їжу!Тупий ворон, він  помер би з голоду, якби не я.”

 

 

“Тобі не треба було цього робити Санзу-кун, я б отримав все сам… Не те щоб я не був вдячний! Але мабуть це завдало тобі клопоту..”

 

“Це зовсім не проблема, Такемічі. Зрештою, це моя підробка.”

 

“Підробка..?”

 

“Щоб витягти ці органи для тебе!”

 

Такемічі скривився від цього зізнання, звичайно, він був вдячний за те, що хтось дав йому їжу, але він відчував себе винним за те, що цих людей убили лише через це. Хоча раніше було важко прокрастися і вкрасти деякі з цих органів самостійно, але принаймні це було з милосердя.

 

Санзу знав, що Такемічі відчуває огиду до того факту, що Санзу зробив це заради нього, але чоловік з рожевим волоссям веселився! Тепер він може вбивати людей з метою, а не лише через те, що вони його дратували.

 

 

“Так тривало і далі, я був у захваті від того, що маленький ворон залежить від мене! Він робив такі милі пики, коли я приходив до нього, він простягав руку, ніби він уже звик до того, що я даю йому їжу!”

 

Потім обличчя Санзу потемніло, і він жбурнув скляну пляшку, що стояла на столі, в стіну. Осколки потрапили в чоловіка, а деякі з них торкнулися його шкіри, що змусило його зашипіти від болю. Це привернуло увагу Санзу, і він тільки засміявся, як маніяк, перш ніж глибоко зітхнути.

 

“Вибач за це, я згадав неприємні речі. Бачиш, Мічі вважав за потрібне відмовитися від м’яса, яке я йому дав! Після всіх зусиль, які я доклав, щоб отримати його… Але це була не провина Мічі, це та сволота відволікла від мене увагу мого маленького ворона!”

 

 

У Санзу був лайновий день, його жертва майже вислизнула від нього, він тільки сподівався, що Такемічі це сподобається, але нахабний хлопчисько сказав йому, що хоче перестати їсти людей, тому що він потоваришував з ними. Це була дурна причина, щоб перестати їсти!

 

Він знає, що Такемічі не вижив би, якби їв тільки звичайне м’ясо. Санзу не хотів цього, бо хотів, щоб Такемічі залежав від його вбивств. Такемічі нарешті почав залежати від Санзу, що дає йому їжу, але це просто мало статися! Такемічі рвало щоразу, коли він намагався їсти нормальне м’ясо, і з кожним днем ​​він худнув. Санзу продовжував давати йому людське м’ясо, але він щоразу відмовлявся. Він справді хотів змінитись лише для цих людей. Вони мають бути лише їжею у його очах.

 

 

“Після того випадку, незважаючи на мою лють, я не збирався здаватися. Я не збирався віддавати свого маленького ворона. Він був щасливий за все м’ясо, яке я йому дав, і ось іде якась сволота, яка насмілюється направити його на голодну смерть. Але Такемічі наполягав на тому, щоб не їсти  людські органи, тому мені довелося вдатися до… відчайдушних заходів. Можливо, йому це не подобалося, але це був єдиний спосіб змусити його знову їсти, бідолаха вже схуд і виглядав як мішок з кістками.”

 

 

Їжа. Це було те, про що він думав, коли дивився на чоловіка, пов’язаного з кляпом у роті на підлозі вітальні. Такемічі звертає увагу на металевий запах, що проникає в повітря, який викликає у нього слиновиділення та бурчання в животі.

 

Голод. Це було те, що він відчував, коли він повільно йшов до чоловіка. Кожен крок змушував людину тремтіти від страху, вираз обличчя Такемічі можна було описати тільки як хижака, що спостерігає за своєю здобиччю, якби він був готовий накинутися на нього.

 

Чоловік зрозумів, що зробив помилку, коли спробував відійти, бо Такемічі кинувся на нього. Він заплющив очі, готуючись до гіршого. Але він нічого не відчув. Він нерішуче глянув на чорнявого хлопчика і розширив очі. Такемічі вкусив себе за руку, з якої потекла кров. Такемічі проклинав себе за те, що мало не втратив себе.

 

Він став краще їсти інше м’ясо, то чому, чому смак людського м’яса все ще манив його?!

 

Його голова метнулася до рожеволосого чоловіка, що стояв у кутку, якого потішила сцена. Ще трохи, і він міг би побачити Такемічі у всій його красі, втратити себе та насолоджуватися подарунком, який дав йому Санзу.

 

“Тобі подобається мій подарунок, Такемічі?”

 

“Подарунок?! Скільки разів мені говорити тобі, що я більше не хочу їсти людське м’ясо?!”

 

Перш ніж Такемічі встиг знову щось пред’явити, Санзу схопив його за волосся і штовхнув туди, де був чоловік, що стікав кров’ю, дозволивши своєму маленькому ворону дихати кров’ю. Такемічі забився, щоб піти, але Санзу міцно схопив його.

 

“Давай, Такемічі … Я знаю, ти голодний, просто відпусти себе.”

 

Санзу співав йому у вуха. Хоча голод добирався до нього, Такемічі щосили намагався більше не їсти нічого людського. Він мав друзів, дорогих друзів, і він не зміг би знову дивитися на них, як раніше, якби зробив це.

 

“Відпусти мене, Санзу-кун! Чому ти не можеш поважати моє рішення?!”

 

“Рішення? Поважати твоє рішення, через яке ти можеш померти з голоду? Ні, я не прийму це, Такемічі, ти або їси, або я тебе примушу.”

 

В останній спробі вирватися на волю Такемічі змахнув рукою, яка вдарила Санзу, змусивши його відпустити Такемічі. Тиша була приголомшлива, і перш ніж Такемічі встиг підвестися і лаяти Санзу, його щось ударило по голові. Такемічі похитнувся, тримаючись за голову, і заскулив від болю. Він закричав , коли Санзу підняв його і поніс кудись.

 

Він зрозумів, що цим кудись був підвал, тільки коли Санзу помістив його туди з стікаючим кров’ю чоловіком. Санзу замкнув двері до підвалу, не звертаючи уваги на благання та ридання Такемічі випустити його.

 

 

“Не дивись на мене, як на поганого хлопця~ Мені потрібно було це зробити! Це змусило б Такемічі усвідомити цінність їжі та моїх зусиль! Це також змусило б його зрозуміти, що він не може жити без людського м’яса! Що він не може жити без мене”.

 

Щодня Санзу відкривав підвал, коли Такемічі спав і залишав нове тіло. Попередні тіла продовжували збиратися, і їх сморід поширювався по всьому підвалу. Такемічі від цього почало нудити, і він дуже хотів піти.

 

Він хотів вбити Санзу за те, що той доставив його до такої ситуації.

 

Він хотів їсти. Він був такий голодний. Тут не було жодної їжі, крім…

 

Крім тіл, що скупчилися в кутку.

 

Так… Такемічі міг трохи побалувати себе, і ніхто не зміг би його засудити.

 

Рука все ще виглядала придатною для їжі.

 

Хоча б один маленький шматочок.

 

Але після цього укусу Такемічі вирвало і його знову вирвало. Він заридав і надто пізно зрозумів, що ці люди вже загнили. Такого смаку люди не мають! Що трапилося? Чи це було тому, що Такемічі не їв їх раніше? Так, це його вина, якби він з’їв їх одразу ж, як дав Санзу, вони б не зіпсували йому язика.

 

Ні ні! Йому треба було їсти! Він був голодний!

 

Будь ласка, когось Санзу-Кун

 

Йому треба їсти!

 

“Ш-ш-ш… Все гаразд, Такемічі.”

 

“Санзу-кун, пробач! Будь ласка, мені шкода, що я витратив даремно м’ясо, яке ти мені дав! Я не робитиму це знову, будь ласка, дайте мені один! Тільки один!”

 

Санзу посміхнувся і обійняв бідолашного ворона, який продовжував плакати і просити у нього їжі. Чи це було те, на що схоже чисте щастя? Санзу, звісно, ​​так і думав. Його Такемічі нарешті зрозумів важливість своїх вчинків.

 

“Я дам тобі більше, ніж один, мій маленький ворон. Не турбуйся, ти ніколи не голодуватимеш, поки ти зі мною”

 

 

 

“Хару~ Я вдома, де ти?”

 

Чорт візьми, його маленький ворон нарешті повернувся додому. Здавалося, чоловік дізнався, кому належав цей голос, і на його обличчі позначився жах.

 

“Я тут, маленьке вороня!”

 

Такемічі почув, що його хлопець у підвалі, і він був схвильований.

 

Тому що це означало тільки те, що Санзу мав щось для нього! Він поспішно спустився і був у захваті.

 

“Ти приніс мені м’ясо, яке я хотів!”

 

Такемічі підскочив до Санзу, обійняв і поцілував його з великою радістю. Санзу стиснув талію коханця, переконавшись, що вона не така тонка, як раніше. Потім чорнявий глянув на чоловіка, і той посміхнувся.

 

“Привіт, дорогий професор~ Не думав, що ти тут, а? На щастя для тебе, сьогодні ти будеш моєю вечерею! Ти так добре пахнеш!”

 

Чоловік більше не міг рухатися через біль, але він не хотів, щоб його з’їли живцем. Якби він знав, яким монстром був Такемічі, він би не намагався загравати з чорнявим чоловіком. Санзу посміхнувся і був задоволений спостереженням із боку. Він сів з келихом вина в правій руці, смакуючи видовище, що відкрилося перед ним. Його маленький ворон був сексуальним, коли він голодний.

 

Такемічі став навколішки поруч зі своїм професором і буркнув, насміхаючись з його хниканням і благаннями. Такемічі відірвав його руку.

 

“Ітадакімасу!”

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь