Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Куріння вбиває

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Це було вже не в перше. Коли Дін по справжньому розумів усю красу Кастіеля. Зараз взагалі було гарно. Кастіель стояв, опершись ногою об стіну, вона була жовтогарячою через промені сонця, яке збиралося зникнути за небокрай. Дуже вдало сонце осяювало його очі: сині, зазвичай схожі на штормове люте море, тепер були чистими мов поодинокі краплини, які блищали наче сапфіри. І вони дивилися на Діна. От точнісінько на нього, вдивлялися, трохи грайливо, але імпала – не краля, якщо цей погляд не змушував Діна тремтіти.

Вони познайомилися два роки тому, у школі, й не сказати, що стали друзями, але і не ворогували. Дін просто іноді втрачав подих, коли бачив як Кас жене на своєму чорному харлі, вдягнутий у також все чорне, вродливий і не безпечний, як полум’я. Не варто й казати про те, що він став єдиною і постійною сексуальною фантазією Діна.

Їхні стосунки змінилися одного дня. Дін хотів покататися на імпалі, але по дорозі спустило колесо. Тоді з’явився прекрасний Кастіель. Він запропонував довести Діна до місця призначення, а оскільки такого у Діна не було, він взяв і придумав. Озеро. Кас їхав дуже швидко. Це була буря, це був грім, блискавка. Жахлива і магічна. Та Дін все одно не зрозумів тоді, що Кас обкурений, він їхав так впевнено… А сам Дін притискався до нього що сили. І не тільки від страху. У Діна так міцно стояв, що було боляче, а дупа Каса була така гарна, що він не міг втриматися, той же не заперечував.

Біля озера нікого не було. Одного погляду на обличчя Каса без шолома вистачило, щоб Дін все зрозумів. Але Дін все ж трахнув його прямо на його мотоциклі. Це було не правильно, однак Дін ніколи не міг вчиняти з Касом правильно. Навіть кохання до нього було не таким, як треба. Воно було болісним, нестримним і пекучим. Проте воно було вірним, відданим, і, боже, справжнім! З іншого боку, кохати Кастіеля було єдиним правильним у житті Діна.

Зараз теж болісно, а Кас такий привабливий. Дим з його рота… він мерехтить на сонці й зникає у просторі. Куріння вбиває. Дін обирає іншу залежність. Всі ми вбиваємо себе, люди завжди були схильні до саморуйнування.

Куріння вбиває.

Пишуть на пачці цигарок, яку тримає Кас, а Дін не може відвести погляду – не від його рук, не від пачки. Колись легені Каса згорять у попіл, якщо не перестануть качати повітря в аварії, в яку Кас попаде через любов до швидкості. Діну не подобається про це думати, та він часто уявляє смерть Каса. Куріння вбиває.

Кастіель знову дивиться, і знову так прискіпливо. Він підіймає брів до Діна. Очікує.

– Ти мав би цілувати мене, а не цигарку. – гарчить Дін. Не вперше.

Кастіель сміється

– Ага, і ще їздити на твоєму члені, а не на харлі.

Діну не дуже смішно. Кастіель теж вбиває.

Дін притуляє Каса до стіни, повертає до себе спиною. Цигарка падає, Кастіель оперяється долонями в стіну. Пил хрустальним склом осідає на його волоссях. Дін цілує в шию, залишає не засоси, а опіки, справжні опіки, дуже схожі на ті, що цигарки залишають на пальцях Кастіеля. Дін цілує і їх також, він завжди був трохи власницьким. Шкіра у Каса дуже гаряча. Дін спускає з нього джинси, пестить сідниці руками, притискається всім тілом і треться об нього. Кас тремтить. Дін трохи готує його, розтягує пальцями, обережно, але швидко. Не варто гаяти часу, коли вони на вулиці.

У середині Кастіеля – пожежа. Мм, Діну так важко, тааак туго і добре. Він зривається у нерозбірливий темп. Вбивається у нього сильно і грубо, але всю свою ніжність виціловує вустами у шкіру, у потилицю і плечі, у щелепу і шию. Дін міг би кінчити тільки від його запаху. Тільки від хриплого голосу. Він хапає член Каса – вологий і твердий, Кас одразу ж б’ється в оргазмі, бруднить собою стіну, осідає в руках Діна. Той тримає і продовжує, шукаючи власного вивільнення. Знаходить, коли кусає Каса за шию, що той аж плаче. І Кас такий вродливий…. укус є гарною прикрасою, а сідниці чарівно червоні. Кастіель м’який у його руках.

Куріння вбиває. Сьогодні Дін винищить всі запаси цигарок Каса, і заплатить Ешу, щоб той йому не продавав. Містечко маленьке, Еш єдиний хто торгує цигарками. Це все буде не вперше, вони посваряться, сильно. Хтось із друзів Кастіеля зачитає лекцію про здорові стосунки, і проблематику “заборонення” комусь щось робити. Але хіба Кас єдиний, хто чимось жертвує? Дін відмовився від власного батька заради нього. Немає нічого поганого в тому, що він хоче, що б Кас пожив більше.

Дін вбиває. І тільки він має право вбити Каса. Він зробить це своїм коханням.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь