Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Коридор.Кіт.Квіти.Та двоє закоханих йолопнів

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ось і наступило літо, а в когось ще лютий на душі. Україна сидів на кухні попиваючи чай, трохи тиші, може це все ж був сон? Він би віддав би все що б це було так, але така реальність. Відпивши ромашкового чаю, до нього прибіг його кіт Тім, який з ним живе в давненько.

  • Що сталося сонечко? Спитав лагідно українець.

Кіт стрибнув на коліна та й розлігся, чекаючи ласку від господаря. Та й не довго чекав, вже через пару секун його почали гладити.

  • А довольний то який.

Просидівши так близько двадцяти хвилин, Богдан вирішив все ж таки піти полежати, поки є час. Разом з Тімом вони пройшлися до кімнати, ще й прихвативши з собою печива та ново завареним чаєм. Як Україна вже хотів лягати,йому надійшло повідомлення.

  • Hey Uki! How are you? (Хей Юкі! Як ти?)

Богдан був радий повідомленню від його коханної країни, що аж на душі стало тепліше.

    16:05

  • Hi, I’m fine, and you? (Привіт, я в порядку, а ти?)
  • Me too, what you doing now? (Я також, що ти зараз робиш?)
  • nothing, but what do you ask? XoX (нічого, а чого ти питаєш?)
  • Simply OwU — ❤️(просто)

«Ну добре, щось я якось це» не закінчив думку прийшоло нове повідомлення

  • Open door, please (відчини двері, будь ласка)

Ніяк не можучи зрозуміти це, чисто із-за цікавості вирішив подивитися. А може Канада жартує з нього? Підійшовши до дверей і заглянувши в вічко він побачив. Бузок? Багато бузків!

Хутко відкривши двері Богдан побачив Канаду з великим букетом квітів.

  • З літом тебе! Викрикнув канадець та обійняв свого коханого.
  • What are you?! (Що ти)

Не встигши договорити він був вже за цілованим Ліамом. Вже почервонівши як рак, Україна притулив обидві долоні до губ канадця.

  • Okay-okay!! Please… Come on, you better go to the apartment, and we..(Добре-добре! Будь ласка… давай ти зайдеш в квартиру, і ми..)
  • Ah sorry! I’m just very glad to see you! (А вибач! Я просто дуже радий тебе бачити)

Зайшовши в квартиру Ліам роззувся і віддав квіти господарю, та й просто слідкував за тим як Юкі радів.

  • Do you like them? (Вони тобі подобаються?)
  • Yup (так)
  • Maybe?… (можливо?…)

Канада трохи нахилився до обличчя України. Через декілька секунд українець засміявся.

  • ти дурень

Покрутивши головою Богдан завів руки за шию канадця, притягнув до себе та поцілував. Канада в свою чергу обійняв за талію та приблизив до себе. Через деякий час все ж такі відірвавши один від одного.

  • I’m сумував за тобою.
  • Я також

Поки канадець тримав все ще свої руки на талії українця, той в свою чергу розглядав бузки.

  • Maybe, you want tea? (Можливо, ти хочеш чаю?)
  • Yes!
  • okay, let’s go (добре, пішли)

Ліам пішов за Україною на кухню. Коли він всівся за стілець, то почав наблюдав як Богдан спершу поставив квіти в вазу, а потім і заварював чай. Але ще й третя особа хотіла про себе нагадати.

Тім застирбнув на стіл біля гостя та почав привертати увагу господаря.

  • о Тім, а я думав куди ти різко зник

Присівши на пьятки,українець почав гладити по голові й за вушком свою тваринку.

  • ти ж мій милий котику!

Незабаром коли кіт влігся животиком вверх,Україна цією можливостью почав дратувати його, той  же інколи його кусав. Продовжувавши так гратися декілька хвилин, Богдан і не помітив як його гість сів біля нього, тай ще й так близько. Ніжно взявши українця за підборіддя, канадець поверну його до себе.

  • Можжливо ти й на мене звернеш увагу?
  • Ха-ха, точно давай пити чай!

Підскочивши він хотів було втікати в іншу кімнату для порятунку.

Але тут почалась повітряна тривога.

Ні привіт, ні допобачення

  • Да йоб його

Схвативши вже канадця за руку,потягнувши до коридору. Вони сіли підпершився об стінку.

  • Yes, we can wait here for now (Так, можемо поки тут почикати) Занепокоїно сказав Бодя.
  • Okay

Тім налякано побіг та стрибнув в обійми свого господарі. Україна притиснувши його до себе почав наспівувати колискову. Канада ж просто поклав руку на плече Богдана, вслуховувавшись в слова пісні, точніше декілька слів які він знав.

  • So why did you come? (Так, чому ти прийшов?)
  • for summer, and I wanted to give you flowers (Бо літо, і я хотів подарувати тобі квіти)
 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Коридор.Кіт.Квіти.Та двоє закоханих йолопнів