Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Початок. Книга 1

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

 

*БУДЬ ЯКІ ЗБІГИ З РЕАЛЬНИМ ЖИТТЯМ ЛИШЕ ВИПАДКОВІ І НЕ НИСУТЬ ЦІЛІ КОГОСЬ ОБРАЗИТИ*

В невідомому просторі…

Де я? Ехом пролунали мої слова, але відповіді я на них не отримав. Що це замісце? І знову нічого. Напевно, я мав би злякатися того, що знаходжусь в невідомому темному просторі, але страху чомусь не було. Поки я роздумував, переді мною висвітилось якесь вікно.

 

Це сильно здивувало мене, хоча мої емоції, чомусь, були сильно пригнічені. А ще більше здивування викликало те, що було там написано: ‘Вітаємо, ви померли. Для продовження натисніть «далі».

“Ш..ш..що? Я ПОМЕР!? — вирвався крик з моїх уст. А точно! Згадав, моє здивування зійшло на ні, коли до мене повернулася пам’ять. А діло було так. Я вирішив скоротити дорогу до університету, і зазвичай це робив через не дуже безпечний паркан. Він був високий та без проріх, тому за ним нічого не було видно, а одразу за ним була проїжа частина, але в цей час машин було зазвичай мало. Будучи в навушниках, я і не помітив, як на дорозі показалася вантажівка. Ха-ха-ха, це мало колись статися, я був занадто зациклений на тому, що сильно спізнююсь, і тим, що буквально годину тому мій брат зкинув фотографію того, як моя дівчина, з якою в нас були відносини, на відстані займається коханням у якогось хрича на тусі, на яку брата запросив його кориш. Так, ось що безрадісно підмітив я, нажимаючи на кнопку, яка нібито манила мене.”

Це зараз я розумію, що моя реакція була дикою та незрозумілою, але чомусь тоді мене це не хвилювало. Після того, як я натиснув на кнопку, вікно зникло і з’явилось інше з таким написом: “Оберіть героя, в чиє тіло вас буде підіслано”. Тут моє здивування перебільшило всі межі, адже на вибір були персонажі АНІМЕ!!! Трохи заспокоївшись, я почав вчитуватись в імена та зовнішність персонажа, а вибір був цікавий. Всього було три кандидата. Перший – Годжо Сатору, але я майже незнав його, тай магічку не дивився, тому одразу відмів його. Другий на черзі був, а вірніше, була – Аянамі Рей. Про цей варіант неможе бути і мови, мало того, що я незбираюсь ставати дівчиною, так ще й її життя… Одним словом, НІ. А ось останній варіант був цікавий. Нехай персонажа я і незнав, але тайтл був мені знайомий, ще й дуже, адже я фанат цього аніме. Учіха Макото, тихо промовив я. Вибір прийнято. Оберіть світ: Наруто дарк, Наруто хард, Наруто альт. Хм… вибір непростий, звичайного світу Наруто немає. Що ж, оберу Наруто альт, хард страшно звучить, як і дарк, а це хочаб щось.

І тут мене перикосило від болю, моє тіло почало танути в повітрі, кричучи від болю. Я почув чийсь сміх та слова: ‘ХА ХА ХА, удачі тобі в новому житті, Євгеній Зайковський.

ІНТЕГРАЦІЯ В ТІЛО ЗАКІНЧЕНА НА 3%

ІНТЕГРАЦІЯ В ТІЛО ЗАКІНЧЕНА НА 14%

ІНТЕГРАЦІЯ В ТІЛО ЗАКІНЧЕНА НА 27%

ІНТЕГРАЦІЯ В ТІЛО ЗАКІНЧЕНА НА 45%

ІНТЕГРАЦІЯ В ТІЛО ЗАКІНЧЕНА НА 69%

ІНТЕГРАЦІЯ В ТІЛО ЗАКІНЧЕНА НА 71%

ІНТЕГРАЦІЯ В ТІЛО ЗАКІНЧЕНА НА 82%

ІНТЕГРАЦІЯ В ТІЛО ЗАКІНЧЕНА НА 100%

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь