Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Кава з соєвим соусом

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Найбільше у світі Дзено ненавидів не свою сліпоту, а Тетте Суехіро.
Щодня прямий як палиця Суехіро при будь-якому його косяку ставав об’єктом ненависті і глузування з боку Дзено, це було не дивно.
І цього разу, у будній день коли «всемогутні шукайки» йшли на обід, став черговим моментом, коли сліпому знадобилося дорікнути Тетте в його смаках, а зокрема кави з соєвим соусом.

– Боже, Тетте-сан ти знову п’єш цю гидоту?

-Так.-сухо та коротко відповідав Тетте.
Дзено така відповідь не сподобалась і він повернув свою голову у бік виходу, перед цим показушно затиснувши свій ніс, щоб не відчувати цей огидний запах.
-Може бути ця суміш якимось чином впливає на твій безглуздий мозок і тому ти такий тупий?
– Ні. – Суехіро допив свій напій, і встав зі столу. Він пішов у бік виходу, не забувши викинути одноразовий стаканчик у смітник.
Чому одноразовий ?  Тому що Дзено ніколи не подобалося, коли Тетте використовував загальний посуд для експериментів з інгредієнтами, тому він наполягав на тому, щоб заборонити Суехіро використовувати загальний посуд взагалі. Проте останньому було начхати, але через небажання слухати закиди та істерики з приводу цього він став носити одноразовий посуд.
Одного разу Дзено набридло відчувати цей запах і спостерігати за тим як його напарник п’є цю отруту, і одного прекрасного дня не витримавши він підійшов до Тетте і його напою. Швидко схопивши напій він вилив його на власного сокомандника.Але, не тільки Сайгіку дратувало поведінку свого  напарника, хоч  зазвичай спокійний і мовчазний Тетте завжди терпів ці істерики і бруд у свій бік не показуючи власне роздратування, а лише злегка ліктем зачіпаючи Дзено щоб він заткнувся, його терпець урвався.
Тетте мовчки підвівся з стільця і ​​схопив Дзено за його зап’ятися, спочатку його обличчя яке було просякнуте роздратуванням змінилося на шок і здивування.
-Гей, ти що твориш придурок! -Дзено в гніві намагався власною ногою вдарити Тетте в його живіт, але все пройшло безуспішно.
Тетте вдарив Дзено між  ніг, скориставшись моментом коли той відходив від удару, він схопив його за спину і поклав на плече. Той що слабше намагався чинити опір всіляко ударяючи ногою по його боку або торсу, але це тільки посилило гнів Суехіро і він затиснув його зап’ястя до почервоніння. Дойшовши до кімнати Тетте, він скинув його на власне ліжко, натиснувши на його пах своїми коліном, він дістав з тумбочки мотузки і прив’язав руки Дзено до ліжка.Сайгіку хотів спробувати використати власну здібність, але згадав що на їхніх кісточках є браслет, який блокує їхні здібності в штабі шукачів .  Жорстокі правила, але їх потрібно дотримуватися інакше – помреш. Тим часом Тетте почав розстібати форму Дзено покусуючи його мочку вуха.
-Ненавиджу тебе … ненавиджу, здохни.  – Злісно мямлить Дзено, попутно рухаючи своїми зав’язаними руками знаючи що це марно.
Знявши форму з тіла Дзено і його нижню білизну, він приступив до його сосків. Кусаючи і облизуючи його соски він піднімає власний погляд на свою жертву, той хничачи при погляді іншого починає хмуритися щоб показати свою злість і огиду. Суехіро слабко посміхається і тягнеться до  відкритої тумбочці, цього разу дістаючи звідти тюбик смазки.
-Звідки у тебе такі речі у кімнаті?  Ти що збоченець? – В’язливо промовляє Дзено.
На що його напарник мовчки відкриває тюбик і виливає його на свої пальці, він знаходить його дірку і відразу вставляє два пальці.Дзено здригається і морщиться від неприємних відчуттів, через кілька невеликих поштовхів він розслабляється.Тетте витягнув свої пальці з його м’язового кільця. Та Дзено морщиться повторно на цей раз не від неприємних відчуттів, а від відчуття порожнечі. Тетте зняв власні штани, проте сорочку вирішив не знімати.Акуратно склавши власні труси і штани на підлозі, він піднявся і подивився на Дзено. На вигляд з байдуже спокійним обличчям він приставив свій член  до його дірки і рішуче глянув на Сайгіку повторно, на що той лише гидливо відвернувся.
Навіть незважаючи що його напарник був істеричкою і часом дратував його, він не хотів робити йому боляче. Дзено хотів заткнути свій рот, тому закусив власну губу лише зрідка голосно зітхаючи. Тетте почав прискорюватися, піднявши його ноги, він схопився за підколінну ямку і притиснув їх до ліжка, знайшовши його простату він став штовхатися членом ще сильніше.
–Дзено.. Дзено.. –тихо шепочучи Тетте вирішив поглянути на об’єкт свого кохання.
Звичайний, шкідливий, уїдливий, садист Дзено який любив завдавати біль іншим людям став стогнучим і плачучим місівом в очах Тетте, йому подобалося бачити його таким слабким, тому вирішивши не стримуватися він кусає Дзено за його кадик. Від несподіванки і болю,Сайгіку відкриває свої білі,сліпі, скляні очі і закочує їх наверх.Гучний та високий стогін Дзено лише підштовхнул Тетте до шаленого темпу.
-Т-Тетте .. я .. -Суехіро зрозумів що мав на увазі плачучий і хникаючий Дзено, він і сам був на межі.

Дзено кінчивши на власне обличчя, втратив свідомість, коли Тетте вилився всередину його зробивши останні поштовхи. Важко видихнувши брюнет він впав на ліжко поруч з Дзено, який був непритомний, помітивши це він розв’язав його руки і витер його ж сперму з його обличчя.

Після цього Тетте все одно не перестане пити каву з соєвим соусом.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь