Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Зізнався

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Від останнього квесту пройшло не так багато часу.

Кайл був сам зі своїми думками. Вони були різні, але здебільшого про Ромео.

А чи варто казати? А чи справжні це почуття? Може пройде?

Але все ж таки, краще сказати, хоча кому від цього краще..

Маг пішов на пошуки Ромео по всій гільдії, в котрій вони живуть.

На диву молодшого він не так довго його і шукав. Підійшовши спитав:
– Ромео?

Крадій обернувся
– Що сталось?

– В тебе сьогодні вільний вечір?

– Хочеш зустрітись десь?

– Так.

– Ну то де?

– Біля воріт в гільдію.

Розмова виявилась короткою, тому вони розійшлись одразу.

Крадій майже здогадувався ціль цієї зустрічі, адже реально, якщо думати логічно Кайл не поводить себе як зі всіма як більш гостро чи критично.

В його поведінці є та роль яка дає підказку про його неможливі почуття.

Спершу старший думав про зовнішність бо багато хто закохувався в його вродливість, але якщо з розумної сторони можна визначити кохання з зовнішності чи все-таки самої особи.

Ромео не думав що Кайл по вуха закоханий, можливо це була приємна залежність і сильна симпатія.

Подумати тільки що особа яка ненавиділа тебе може змінити своє ставлення так швидко.
***

Прийшовши на місце зустрічі під вечір коли йшов сніг він побачив вже чекаючого на нього мага.

Ромео навіть переставав робити звичайне обличчя яке видавало його жахливий настрій.
– Привіт.

– Привіт. – проговорив він з легкою посмішкою. – Ходімо, пройдемось трохи.

– В тебе якась дуже серйозна розмова чи що? – мав розслаблене Ромео обличчя яке чекало відповідей від Кайла на його питання.

– Типу того.

– Будеш мене кудись водити та намагатись від мене чогось добитись чи випросити? – саркастично спитав Ромео

– Нащо мені від тебе чогось добиватись? – спитав він піднявши брову та глянув на старшого.

– Я тільки намагаюсь здогадатись ціль твого запрошення сюди.

– Пф. В такому випадку ти не правий.

– Добре веди вже куди хотів.

З легкою посмішкою Кайл вів Ромео за межами гільдії…

Зупинившись недалеко від території вони зупинились біля високих дерев хвої.

Могутні рослини неначе створювали коло навколо пустого місця зі снігом.

Весь цей час Кайл мовчав. В мага божевільно колотило серце.

Він не знав як правильно сказати.

Сказати “Забудь. Нічого” виглядало б по дурному та і взагалі не по його.

Він глянув на Ромео. Вдихнув та почав:
– В той вечір на квесті ти був правий. Так ти мені симпатизуєш. І так ти мені подобаєшся.

Кайл відвів погляд та хмикнув зі посмішкою в якій було помітно розпач. Невеличкий.

– Я кажу тобі про це бо вважаю що.. тобі потрібно це знати. І я тобі довіряю. Дивно звучить, чи не так? – він знову зітхнув. – Це все що я хотів сказати.

Маг перевів погляд на крадія..

В Ромео піднялись злегка вуха від не маленького шоку.

Так, він очікував що Кайл до нього щось має, має якісь почуття, але це було б вкрай важко уявити від самого мага який нарцистичний і улюблений собі. В котрий раз це можна повторити, підтверджуючи що сама річ являється фактом.

Голубоокий перевів спокійний погляд на Кайла звичайно без посмішки, дивившись прямо в очі.

– Ти хочеш цим сказати що любиш мене до симпатії чи реально закоханий? Я для того, щоб підтвердити

Насправді деякі слова крадій трохи прослухав від своїх думок тому і перепитував.

Кайл тепер відвів від нього погляд.

– Реально закоханий.

Ромео подивився вбік.

– Скажу так, більшість в мене закохуються із за зовнішності і я все одно можу сумніватись що ти правда закоханий в мене як в реального хлопця – старший трохи промовчав, а потім звернувся – Кайл.

Маг мовчки глянув на нього.

Трохи нахилив голову крадій, щоб вже точно піймати Кайла на погляді.

– Ти взагалі маєш поняття що таке закохуватись? На прикладі я завжди був залежний від Джульєтти в перші дні просто не міг заснути без неї та готовий був гори здвинути, в кожного свої принципи.

Кайл хмикнув та відвів погляд.

– Я маю поняття про закоханість…. Ти для мене цінний.. дуже цінний.

Вуха сірого зігнулись до голови, хвіст ледь висів над поверхнею землі та снігу.

– Я не хочу прирівнювати це до твоєї залежності від Джульєтти. Бо воно не так. Мені приємно чути та бачити тебе, і я міг довірити тобі своє життя, і зробив все що в моїх можливостях, щоб захистити тебе, якщо така потрібність буде. У кожного свій показник відчуттів.

Промовивши останні слова він замовк.

Крадій вже почав сумніватися у своїх думках і тепер до того що він не має чого сказати що кохання Кайла то не правда.

– Просто…Це інший ти, не той хто був на початку нашого знайомства думаючи що я шматок лайна…це не той – Ромео потім знову перевів погляд на Кайла – Якщо вже так, то на жаль для тебе я не маю почуттів до тебе, я не очікував такого після нашого заговору бути в дружньому союзі.

Ледь посміхнувшись заклинатель промовив.

– Я також цього не очікував… І просто сказав, щоб ти знав. Це все. Пішли, а то замерзнемо.

Він розвернувся та попрямував вперед.

Високий хлопець в капюшоні стояв дивлячись як Кайл йшов все далі і далі.

Думки заплітались і були зв’язані в тупий клубок.

Як маг був за 5 кроків далі Ромео вже наступив на хрумтячий сніг, щоб піти, але куди?

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь