Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Зустріч

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Руда ходила по снігу, намагаючись найти когось очима. На жаль, це не дуже вдавалось, так як очі були забиті снігом, що падав з небес. Дівчину звати Андайн, вона пішла в Сноудін, щоб зустрітися з однією людиною, що вислав їй її учитель Азгор.

Руда була вдягнена не дуже зібрано, лише біле пальто, штани, що були прям на ліжку і червоний шарф  з шапкою, що вона знайшла, коли виходила. Здавалося, що ще чуть чуть і вона злетить від доволі пишного волосся Андайн, але ні. Трималася шапка сильно.

Андайн не дуже подобався Сноудін, також як і Хотленд, так як температура тут просто неймовірно неприємна. Ніс був вже повністю червоний від такого.

Нарешті, вона дійшла до місця зустрічі. Кафе-бар “У Грілбі”. Теплота огорнула Андайн, що та майже не впала. Ще трішки подивившись на столики, руда знайшла тих з ким вона мала зустрітись. Азгор розмовляв з малою, худою блондинку з розпатланим волоссям. Чорне пальто з поясом і такого же кольору чоботи. Вона поправила свої окуляри, і незнайомка знайшла поглядом Андайн. Блондинка почервоніла і знов повернулася до Азгора, що нарешті також помітив руду і приємно посміхнувся.

– Привіт, Андайн – м’яко сказав він, поклавши руки на стіл. Андайн підійшла і сіла

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь