Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Знайомство з Т/І

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Капітани:

Вільям Ванджанс:

-Я уважно спостерігав за новачками, мало хто в цьому році міг здивувати. А от Т/І. В неї доволі сильна магія, якщо її направити у вірне русло, то вона зрівняється і з Юно, можливо і перевершить його…

Ямі Сукіхіро

-*Випустивши сигаретний дим, Ямі задумався над питанням* Т/І. Одна із 100 кому пощастило народитися з великим запасом мани, але її базталанність з контролем жалива, як тільки що не по її-психує страшно, і з усіма скандалить, в такі моменти її всі оминають.

Нозель Сільвер

-Така сила дісталася простолюдину, прискорбно. Хоча нічого страшного, її володіння цією магією як у 5-чної дитини, тому шкода лише що талант пропадає.

Мереоліона Вермілліон

-Ну нічого, я її видресирую так, що ніхто не скаже що вона поганий маг, я вже по ній бачу що сили в неї вистачить, як фізичної так і духовної. Тому хай готується.

Фуеголіон Вермілліон

_Вона сильний маг, але до жаху запальна як людина. Їй слід навчитися контролювати свої емоції, лиш потім магічну силу. Хоча поспостерігавши за тим як вона проходила іспити, в неї є всі шанси на досягнення цілей.

Шарлотта Роузрей

-Я думаю з неї вийшов би чудовий маг, але для цього повинно пройти чимало часу. Нехай потренерується, і приходе наступного разу.

Джек Різник

-Кхехехехе, думаю з неї буде толк, на відміну від інших моїх людей. Вона пройде жорсткі тренерування, і стане великим рицарем, завдяки якому ми переможемо Биків. Якщо так не буде то я її приріжу своєю магією, кхехехе.

Крейзер Гранбока

-Вона непоганий маг, але боюсь її характер викличе масу неприємностей…

Ріл Буамортье

-Вона так чудово билася! ЇЇ магія при атаці схожа на зірки в нічному небі, а сама вони виглядає як бойова Богиня Афіна в обладунках! А коли  злилася , немов гейзер. Не знаєш коли вистрелить, сподіваюсь вона обере мій загін!

 

*Інші персонажі ще не знайомі*

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь