Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Зис из емердженсі

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Буває ж таке, почуєш пісню – і все. Просто все. Ти всім прогудиш вуха, слухатимеш її цілий день, в голові вже зразу готова майже повноцінна картина танцю – натхнення прийшло, називається. І так, йому справді подобається саме пісня, а не танець в костюмах медсестричок, поставлений на неї. Марку цього не докажеш, бо йому-то більше запам’яталися костюми, а не те, під що ті медсестрички танцювали.

– This is emergency ! wooh ooh ooh!

Приблизно так пройшов цей день і всі навколо мали щастя вивчити слова вздовж і впоперек.

– Джонні, ти маєш розклад на наступний тиждень? Я б переписав, – Джехьон намагався зібрати думки докупи.
А на задньому фоні – I put a little twist in my hips….
– Та, тримай блокнот.
Kiss on my lips… Тен сидів в навушиках і активно підспівував.
– А можна приїхати на ту зйомку не на 10.00, а на 11.00, щоб я ще попав на розспівку?
Ice on my wrist ‘cause I’m hot and I’m dancing…
– Спитаю в менеджера.
Caught that romancin’…
– А… щось хотів спитати, але вилетіло з голови…
Cancel your plans and…
– Слухай, йдем в іншу кімнату, бо я ні секунди думати не можу, поки він все не переспіває.
Girls hide your mans…
– Йдем. Він цілий день співає.
‘cause I’m hot and I’m dancing !

Хлопці вийшли, а Тен втішився, що поки нікого нема, то можна потанцювати. Гииииии, танець медсестричок йому теж сподобався, але де б то він признався))))

Він почав стрибати та повторювати всі рухи, які з самого ранку вчив і, звичайно, не помітив, як менші Рукіси зібралися всі купкою біля дверей і знімали відео.

До суворої реальності Тена повернув шквал аплодисментів, які зірвав його танець.

– Айгу….. – все на що він спромігся, густо червоніючи.
– ЕЕееееее,- Марк був на 7 небі від щастя, – Хансоль правий, тобі таки пасуватиме костюмчик медсестрички.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь