Header Image

    Зараз для Ліни, як і для її друзів були напружені дні. Бонні вже заздалегідь наклала закляття на заміський будинок Керолайн, аби крім самої Кер і Тайлера ніхто не міг туди зайти. Вже завтра, тобто, за два дні до повні вони поїдуть туди і проведуть час там.

    Також Беннет придумала, як затримати Клауса, щоб розірвати зв’язок між сіром та його вампірами. Вона створить астрал з метою переміщення туди свідомості Клауса, поки вона розриватиме зв’язок між ним та братами Сальваторе, а також Кетрін. Свідомість Клауса утримуватиметься у астральному плані до тих пір, поки сама Бонні підтримуватиме це заклинання і поки Клаус не відгадає, що саме в тому місці уособлює його. Для створення подібного роду проекцій необхідна річ, яка уособлюватиме того, кого потрібно перемістити в астрал. Якщо Клаус здогадається про це і правильно вгадає річ, то він в ту ж мить отямиться в своєму тілі.

    Бонні вирішила використати шахову дошку з фігурками і Клауса уособити через фігуру пішки. Зважаючи на його зарозуміння навіть якщо він здогадається, що шукати потрібно серед шахових фігур, він, очевидно, обиратиме фігуру короля.

    Ліна бачила в цьому певний символізм. Бонні навіть не здогадувалася, наскільки була близька до правди. Класу і справді мав стати пішкою, розмінною монетою у грі Ліни та Сибіл.

    До повного місяця лишалося три дні, а про Клауса не було нічого чути і це дуже напружувало всю компанію. Елайджа, шериф Форбс – всі, в чиїх силах це було, слідкували за тим, чи не з’явився у місті хтось новий, але все було тихо до одного дня.

    Елайджа зателефонував Бонні рано вранці і повідомив, що Кетрін зникла. Він привіз Бонні кольє, що належало Кетрін, аби виконати заклинання пошуку. Після цієї звістки, всі досить швидко зібралися у будинку Бонні і стежили за тим, як вона творить заклинання.

    З’ясувалося, що Кетрін перебуває у єдиному в містечку готелі. Скоріше за все, Клаус поселився там і тепер утримує Кетрін. За словами Бонні, після того, як прокинеться, Клаус мав відчути, що деякі члени родоводу покинули його і, скоріше за все, це дуже його розлютить. Поставало питання як же зробити так, щоб він не вирішив вбити всіх ще до ритуалу.

    Ліна розуміла, що вона може допомогти, але доведеться в такому разі змінювати пам’ять і Клауса і Елайджі, а вона не була певна, що їй вистачить сил. Вона ще не знала своїх меж як сирена і не була впевнена, що зможе впоратися з двома первородними вампірами. Поки Бонні та Елайджа обговорювали план дій, Ліна написала Сибіл, щоб та прибула в готель і коротко переповіла їй, що зараз Бонні творить астральний план і потім, коли Клаус прокинеться потрібно буде змінити його пам’ять, щоб він не знав про те, що відбулося.

    Бонні та Елайджа вже йшли на вихід з будинку, коли Ліна покликала їх і сказала, що теж хоче поїхати. Деймон підозріло подивився на неї і також виявив бажання їхати. Елайджа виглядав трохи здивованим, але просто мовчки кивнув, а Стефану та Елейні він сказав лишатися в маєтку. Отже, Бонні та Елайджа їхали в його машині, а Ліна з Деймоном в старенькому, але такому улюбленому шевроле Деймона.

    Коли вони опинилися біля готелю, Ліна побачила машину Сибіл. Отже, вона була вже тут. Скоріше за все, вона спостерігала за ними з машини. У вестибюлі готелю Ліна глянула у вікно і помітила, що Сибіл вийшла з машини. Кетрін вони зустріли біля одного з номерів. Брюнетка виглядала насмерть переляканою.

    – Елайджо, я не хочу тут лишатися, – Пірс була на межі істерики.

    – Він там, у номері? – спитав Елайджа, обіймаючи Кетрін.

    – Так, непритомний, тому поспішіть, – Кетрін обійняла Елайджу, потіми зробила крок назад і сказала: – Я чекатиму вас у машині. Місячний камінь у нього і більше я з ним лишатися не хочу ні на хвилину.

    Ліна швидко написала Сибіл номер кімнати. В номері вони і справді знайшли непритомного Клауса, який лежав просто на підлозі. Так і не скажеш, що саме цей чоловік і є той всемогутній Клаус, якого так всі бояться. Бонні попросила Деймона набрати повну ванну води і, коли це було зроблено, туди помістили тіло Клауса. Бонні перерізала йому горло і почала читати заклинання. Було видно, що їй це дається досить важко, але, в якийсь момент, тіло Клауса затрусилося, а Деймон почав несамовито кричати і вени на його тілі почали стрімко чорніти. В цей же момент Клаус відкрив очі і люто закричав. Він збирався вже кинутися на Бонні, але Ліна почала співати, змушуючи його заспокоїтися. Вона бачила, як шоковано дивляться на неї Бонні та Елайджа, але іншого виходу не було. Бонні продовжила читати заклинання далі і, зрештою, Клаус закричав востаннє, а потім знесилено опустився у воду. Ліна продовжувала співати, але погляд його був таким відстороненим і це точно був не ефект від Ліниної пісні. Бонні було важко виконати це заклання і це було помітно. Ліна вже почала переживати про те, як же вона допоможе послабити Клауса під час ритуалу, якщо витратить всі сили, але потім, коли вона зруйнувала зв’язок, відбувся такий сильний спалах і Бонні поглинула цю енергію. Вени на тілі Деймона зникли і він розгублено подивився навколо:

    – Його немає, – видихнув він. – Зв’язок зруйнований. Дивно, я ніколи не помічав цього, а зараз я відчуваю себе, як це не дивно, вільним.

    Ліна відчувала, що і їй зараз дається важко контролювати Клауса. Під час заклинання він був ослабленим, а зараз приходив до тями. Нарешті,  в кімнату зайшла Сибіл і Ліна була неймовірно рада бачити її. Вона почала співати, фокусуючи увагу на Елайджі. Всього кілька секунд і Елайджа, просто зі скляним поглядом дивився в одну точку. Сибіл приєдналася до Ліни і разом вони змінили в його пам’яті спогади і прибрали епізод з розірванням зв’язку. Вони лишили спогади про те, як тут була Кетрін і про місячний камінь. З його спогадів вони дізналися, де він ховає труни з членами родини, що він любить малювати і створили в його пам’яті спогад про те, ніби він вирішив помалювати, потім заснув, а ввечері, коли прокинеться, піде відпочити у Містик-гриль. Елайджі також довелося прибрати спогади про Сибіл і про те, хто така Ліна. Бонні мовчки за всім спостерігала, але, як тільки, робота була виконана і Сибіл покинула кімнату, Бонні одним поглядом дала зрозуміти Ліні, що без питань не обійдеться.

    Елайджа, Бонні, Деймон та Ліна покинули готельний номер. Кетрін вийшла з машини Елайджі і підійшла до них:

    – Як все пройшло? – схвильовано спитала вона. – Я відчула, що зв’язку більше немає. Він не прийшов до тями?

    – Ще ні, – відповів Елайджа те, що йому залишили в пам’яті Сибіл та Ліна. – Бонні добре попрацювала і він не зміг вибратися з астралу.

    – Тобі вистачить сил для ритуалу? – з сумнівом спитала Кетрін.

    – Так, коли я розірвала зв’язок відбувся сильний вибух енергії, яку я поглинула. Тепер в мені колосальна сила. Я це відчуваю, – впевнено сказала Бонні.

    – Що ж, чудово, – Кетрін подивилася зі звичним презирством на Ліну, Деймона та Бонні, а потім звернулася до Елайджі і враз її погляд став теплішим: – Поїхали додому. Я втомилася і в компанії твого брата мене почали мучити деякі спогади, не найкращі в моєму житті.

    – Звісно, на сьогодні ми зробили все, тепер лишився лише ритуал.

    Елайджа кивнув Ліні, Бонні та Деймону і разом з Кетрін сів у машину і вони поїхали, лишаючи друзів втрьох.

    – А тепер, Ліно, скажи, що це в біса було? – вигукнула Бонні.

    – Зараз ми приїдемо в маєток і я розповім все, – зітхнула Ліна.

    У маєтку Сальваторе Ліна покликала Стефана та Елейну і розповіла свою історію. Вона не хотіла більше це приховувати. Тим паче, як вона може приховувати правду від своїх друзів? Вона розповіла все про сирен Бонні, Стефану та Елейні. Вона хвилювалася, що  вони можуть її не зрозуміти, але Елейна підійшла до неї і міцно обійняла. Стефан із Бонні сказали, що для них нічого не значить, хто вона така і наскільки сильна, що це їх не лякає і нічого не змінить.

     

    0 Коментарів