Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

За межами реальності

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Іно не була впевнена, що витримає ще хоча б одного настільки потужного раунду, але вона була готова до всього: хоч до морських велетенських хвиль чи руйнівних ураганів з цунамі і насамкінець виверження пекельних земних глибин.

🔞🐸 Обережно! Контент для дорослих! | Warning! Content for adults! 🍓🍓🍓 I hope you enjoy 😂

Мій фанфік “За межами реальності” також розміщений на AO3 за наступним посиланням: https://archiveofourown.org/works/39984666

Мене надихнув арт із Твіттеру за цим посиланням: https://twitter.com/lewd_ino/status/850345248014389248

Ітачі повернувся із місії Анбу пізно вночі, тому тихенько відкрив двері до свого будинку. Зайшовши всередину він стягнув з себе маску та поклав її на верхню поличку, повісив чорний важкий плащ на вішалку та зняв взуття. Далі чоловік сховав частину свого спорядження та зайшов на кухню повечеряти.

Іно залишила йому на столі половинку вишневого пирога та склянку соку, від яких через кілька хвилин зовсім нічого не залишилось, коли Ітачі натрапив на їжу. З дурнуватими місіями взагалі можна було забути, що таке нормальна їжа та здоровий сон, але більше всього його тішило, що кохана добре до нього відносилась, не влаштовувала сцен ревнощів чи скандалів стосовно браку уваги. Вона розуміла наскільки важливими були покладені на нього обов’язки, які фактично огороджували його від звичайних буденних справ та від звичайних людських потреб, яких іноді бракувало.

— Привіт! Тобі сподобався пиріг? Я приготувала його для тебе. Вклала всю свою любов та всі свої кулінарські вміння,  — промовила з радістю дівчина, спостерігаючи за ним.

— Привіт, це дуже смачно!  — відповів Ітачі, поглянувши із вдячністю на неї. — Пробач, що повернувся так пізно, але обіцяю, що починаючи із цієї хвилини і закінчуючи останньою наступного дня я буду повністю в твоєму розпорядженні.

— Колись ти вже про це здається говорив, — хіхікнула Іно та ніяково притулилась до стінки.

І в той момент Ітачі зрозумів, що він не зміг вгамувати навіть на крихітну частинку свій голод. Він затримував погляд на її сором’язливих щоках та білосніжній усмішці, довгих пасмах світлого волосся, що опускалися до самої талії, та струнких ніжках. Чоловік покинув стіл та підійшов до неї ближче, зазирнувши в її очі та вивчаючи всі деталі її обличчя, кожен рух та поклик її тіла. Все виглядало так, немов вона його хотіла. Ітачі також цього хотів, що був ладен ради цього позабувати все на світі.

— Я брехав, — відповів Ітачі, коли торкнувся долонею до її щоки, пожираючи її поглядом,  — в першу чергу собі.

Іно відчула, наскільки сильним було його бажання, воно переповнювало його зсередини. Кожен його дотик та тембр голосу хотів поглинути її. Поглинути її повністю. Дівчина уперлася від безпорадності до стінки, коли він притиснувся до неї та застряг своїми губами в області її шиї, приємно покусував її шкіру та залишав вологі поцілунки.

— Ітачі… — солодко шепотіла Іно, поступово втрачаючи контроль над собою та звільняючи назовні нестримне бажання.

Коли він на якийсь час відступив від неї, вона з нетерпінням вхопилася за його сорочку та миттєво звільнила його від тканини. Кінчиками пальців дівчина лагідно торкалася міцних та спокусливих рельєфів оголеного торсу Ітачі, проводила незграбними рухами по його бездоганним грудям та по залізним кубикам. Іно видихнула від насолоди та опускалася поцілунками від його губ до заборонених границь, які очікували, щоб їх нарешті порушили.

І так все сталось.

Іно присіла на коліна та опинилася біля жаркої зони. Ітачі тільки більше збуджувався, коли вона бавилася руками на окраїнах його штанів, а потім потягнула їх додолу, діставши причину всіх її довгих очікувань. Побачивши його вона затамувала подих і відчула як напруження ще більше зростало в ній, немов залишались якісь ще відчайдушні сили, що дозволяли боротись із цією жагою. Іно обережно огортала пеніс, вимірюючи таким чином його довжину, та приносячи власнику ще більше збудження. Ітачі нерухомо стояв та прикривав очі від задоволення, яке йому дарувала жінка. Іно неквапливо і рішуче облизувала головку, одночасно відтіснявши неслухняні пасма в сторону, змушуючи кожну жилку чоловіка тремтіти.

Він був закоханий в це молоде обличчя і невинні очі. В її губи, що кожним своїм доторком поширювались поза межами його свідомості. Те, в який спосіб вона приносила йому задоволення, одночасно соромило і захоплювало його. Іно поглинала в себе кожну краплинку його збудження та насолоджувалася смаком, втративши всю стриманість, з головою поринувши в світ нескінченних фантазій.

Із вуст Ітачі виривалися слабкі стогони, коли вона так жадібно та підступно смакувала та облизувала його чуттєві околиці, які потерпали ще більше від її уваги. Далі вона почала розстібувати ґудзики, один за одним, на своїй фіолетовій блузці, відкриваючи все більше назовні пухкі та терпкі від бажання форми. Ітачі був повністю заворожений ними, тим, як вони вміло маніпулювали його поглядом, його бажанням, підсилююче невидиме полум’я всередині до небувалих розмірів. Іно повністю розгорнула перед ним вигляд її білосніжних та пишних грудей, які затято керували розумом Ітачі. Його дивувало наскільки її налиті соски виглядали соковитими і збудженими.

Далі вона притиснула його наповнений від бажання член поміж своїх округлих форм та почала рухати ними зверху-вниз, доставляючи йому все більше задоволення. Шкіра її грудей наповнювалася теплом та вогкістю, які все більше зводили її з розуму, а заразом Ітачі.

 Чоловік не міг більше дивитися, як вона повністю присвятила себе йому, ігноруючи свої власні потреби. Йому було страшенно добре, настільки, що хотілося це припинити.

— Іно, ти занадто захопилася. Дозволь і мені принести тобі насолоду,  — спокусливо промив він та прибрав від себе її руки.

Вона піднялася з підлоги та накинулася на нього своїми вустами. Ітачі сам того не розумів, як вони рушили з місця і опинилися в іншій кімнаті, натикаючись в шаленому пориві пристрасті на різні речі та позбавляючись від одягу.

Він поклав її на ліжко та безперестанку цілував. Він легенько здавлював та облизував її м’які груди, обводив рухами її стегна та стрункі ніжки. Іно не знала, що з ним буде так гаряче. Він випромінював справжнє полум’я, яке охоплювало її тіло всюди, відбивалося відгомоном глибоко у її свідомості, в її внутрішньому світі. Ітачі безсоромно гладив її шкіру, цілував та пестив її соски, і кожен раз опускався все нижче.

Її серце шалено палахкотіло, а внутрішній відчай перетворювався на шалену бурю, яка тільки набирала обертів. Ітачі вивчав кожну маленьку область на її тілі та доводив її до неймовірних вражень. Вона всіма силами опиралася цим бурхливим потокам наростаючої збудженості, але в якусь слабку мить розсунула перед ним ноги і підтягнулась до нього ближче. Чоловік швидко стягнув з неї коротку спідницю та відкинув в сторону, а далі блукав поцілунками на її ідеальних ніжках, змусивши її нетерпляче тремтіти від кожного палкого дотику. Ітачі підійшов пальцями до її трусиків та в наступну ж хвилину залишив дівчину без них, дійшовши до більш бажанішого та смачнішого.

— Ммм, Ітачі… — промуркотіла Іно, коли він опинився зовсім поруч та приносив невблаганне задоволення.

Від цього вона відчула себе більш бажанішою, відтоді, коли він позбавив її від всього одягу та доторкнувся її там своїм вологим та настирливим язиком. Ітачі відчував, наскільки сильно її бажання виходило назовні. Цей запах та смак повністю підкорив його, кожну нервову клітину та рухливий імпульс. Він боявся, що однієї миті вибухне і накинеться без попередження на неї. Це було так зовсім не схоже на нього, адже він старався завжди поступово доходити до цілі і йому не властиво прискорювати темп подій, але з цими природними відчуттями можна було не турбуватися за порушення своїх власних правил. І все ж  таки він захотів трохи залишитися між її ніг, розігріти Іно іще більше, щоб вони змогли згодом злитися в єдине ціле, з’єднати власні шляхи, власні потреби та бажання.

— Господи, Ітачі, я більше так не витримаю! — викрикнула жінка, коли він запекло її виснажував від очікувань.

— Тобі подобається? — запитав Ітачі, на якийсь час перервавшись, змусивши на мить відволіктись.

— Ти зводиш мене з розуму, Ітачі… — ледве прошепотіла вона, коли всі слова в голові ледве вкладалися на полицях.

— Так повинно бути, — відповів він та вирушив своїм язиком далі.

Іно подумки благала, щоб він зупинився і нарешті перейшов до іншої фази, але чоловік зі всією відповідальністю продовжував пестити її шкіру та поглинати солодкі краплі, вимірюючи її стан збудженості. Ітачі відчував себе під впливом найпотужнішого генджицу, якого йому не доводилося знати раніше, але все це було справжнісінькою реальністю, відкритою та відвертою.

Іно не могла впоратися з собою і заривалася своїми пальцями в його густе чорне волосся, стискаючи і гладячи його, плутаючись в ньому, коли він не відволікався від своєї справи та доводив її до божевільного стану. Якщо так продовжуватиметься далі, вона змусить його силою відступити, але ці відчуття були настільки приємними, що їй стало складно з ним посперечатися. Паралельно з тим вона хотіла аби він нарешті втрутився та заглибився в неї по-справжньому.

— Я вже не здатна терпіти Ітачі! — виснажено промовила вона, закинувши руки позаду себе та намагаючись втекти від нього.

Ітачі вже сам був не в змозі витерпіти та відступив від неї своїми вустами, підтягуючи головку члену до її отвору. Він підтягнув її стегна ближче до себе та налаштував позицію. Іно прикусила губу і ледь втримала солодкий сторін, коли він опинився в ній, потрапив до її святині.

Ітачі поступово нарощував темп, проводячи однією рукою по її стегну, а іншою опираючись на матрац. Іно поклала свою ліву ніжку на плече шинобі та притулилася міцніше до нього, згораючи від його інтенсивних дій. Ітачі вкладав всього себе, щоб наповнити її тіло, думки і бажання чистим задоволенням. Вона відчувала, якими були страшними і бурхливими хвилі біля її берегів, але це захоплювало її з неймовірною силою. Це відчуття було за межами реальності.

— Ітачі, будь-ласка не зупиняйся, — благала вона, не бажаючи розлучатись з цими відчуттями ніколи.

— Хочеш ще погратися, маленька пустунко? — промовив він та лагідно посміхнувся, розділюючи з нею взаємне захоплення.

Тіло дівчини тремтіло від цих скажених відчуттів. Їй навіть не вірилось, що він міг стримувати стільки в собі. Цей раз точно видався для неї особливим.

Ітачі глибоко заходив всередину неї ні на мить не зупиняючись, коли вона відчайдушно стогнала та кричала від несамовитої пристрасті. Серце шалено колотилося, а кінцівки здригалися від хвилі незабутніх відчуттів. Її тіло накрила хвиля оргазму, який зухвало увірвався в приховану частину її розуму. Вона заживо згорала і розтавала в ньому.

Ітачі змінив положення, перевернувши її на бік, та дістався її шиї, одночасно не даючи спокою її привабливим соскам.

— Ітачі… я в захваті… від тебе… — ледве прошепотіла дівчина, коли він з подвійною захопленістю огортав любов’ю її тіло.

—  В нас ще вся ніч попереду і цілий день, — промовив він, готуючись до наступного раунду.

— Я не думала, що ти цього разу настільки добре дотримаєш своє слово.

— Нам варто проводити більше часу разом, — відповів він та поринув знову всередину неї, насолоджуючись її ароматом волосся і тендітною шкірою.

Іно не була впевнена, що витримає ще хоча б одного настільки потужного раунду, але вона була готова до всього: хоч до морських велетенських хвиль чи руйнівних ураганів з цунамі і насамкінець виверження пекельних земних глибин.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь