Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Запальна ніч

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Еола хоче потанцювати з Ембер. Хоче відчути її маленьку талію в своїх руках, відчути її рухи, відчути її ніжні руки на своїх плечах, які міцно тримаються за неї, як за опору. А ще Еола хоче знову почути її дзвінкий тихий сміх, який змушує розслабитися. У неї чесалися руки, і ідея сама прийшла в голову, ніби за викликом.

Ембер зайшла в кімнату танцівниці як завжди вчасно: під вечір. Дівчина легенько постукала в дерев’яні білі двері покриті лаком, та заглянула один оком.

– Можна? – весело запитала вона, одразу увійшовши в кімнату.

– Заходь, моя рабине, – насмішливо мовила Еола. Вона налаштовувала магнітофон, вставляючи платівку. – Знаєш, я поставила увесь світ на коліна, однак ти поставила на коліна мене.

Ембер з посмішкою, хихочучи, підбігла до полиці з книгами й взяла одну з блакитною обкладинкою. Вона хотіла уже побігти на величезне ліжко та влягтися читати, але її руку перехопила Еола.

– Принцесо, прошу, потанцюймо, – лагідно промовила танцівниця, благаючим поглядом дивляючись на юначку. Ембер похитала головою збоку в бік. Вона не хотіла відкладати свою захопливу книгу, але Еола так дивилася на неї…

Однак потім дворянка завагалась, в її думках були сумління, щодо сьогоднішнього проведення вечора; невпевненість, щодо рішучого танцю, на який вона наважилася.

Ембер також вагалась. Дівчина поглянула на книгу, потім на Еолу. Й кивнула. Еола зраділа й  у неї зародилася впевненість. Танцівниця її поцілувала у щоку та увімкнула пісню. Їхню пісню.

Юначка відклала книгу і схопилася руками за плечі подруги. Еола поклала свої руки на талію дівчини та притягнула її ближче. Своєю рукою вона взяла іншу руку Ембер. Почалося танго. Під музику вони плавно танцювали, ступаючи обережно крок у крок. Еола нахилилася до вуха подруги й тихо промовила:

– Так у світі повелося, що я люблю твоє волосся…

Твій сміх для мене втіха – як снігом укрита стріха…

Хочу почути твій сміх, бо він справжній, нечистивий гріх…

Мурашки пройшлися табуном по шкірі Ембер, яка трохи розслабилася. Вона міцніше притиснулась до подруги, котра продовжувала нашіптувати приємні речі. Дівчата так само рухалися по цілій кімнаті, вправно танцюючи. Музика продовжувала грати, дівчата набирали обертів й згодом Еола різко зупинилася. Ембер питально на неї поглянула, поглядом запитуючи: “В чому річ?”.

Натомість танцівниця почала лоскотати лучницю, а та дзвінко зареготала. Однак дівчина підхопила юначку й обережно, ніби порцелянову лялечку, поклала на ліжко; і лагідно провела по животу, потім зняла з неї капці та ніжно провела по п’ятці, через що Ембер видала звук, чи то подібний на стогін, чи на сміх. Знову вона ніби лоскотала її п’ятку, але та лише починала стогнати й збуджуватись сильніше. Еола поцілувала її в живіт, згодом пішла нижче, нижче, нижче… Поки не скинула з юначки її милі червоненькі шортики. Ембер хтиво дивилася, як танцівниця, ніби кішка, крадеться до неї з самого початку й доходить до кінця. Білі чулки полетіли кудись у сторону, за ними кофтинка Еоли, а потім й спідня білизна лучниці. Танцівниця милувалася розставленими гляденькими ніжками своєї супутниці. Вона знову хотіла залоскотати лучницю, але з теї вирвався лише протяжний стогін, який ще більш надихав дівчину на розпусні думки. Вона приставила свої пальці до дірочки скаутки, яка з нетерпінням чекала продовження. Вставивши один палець, Ембер застогнала від чужорідного предмету в собі. Еола повільно, але напористо розминала дірочку супутниці, яка неприємно скривила лице.

– Боляче, моя Скаутко? – зі сторони юначки був кивок. – Потерпи, сонце, потерпи, рідна..

Танцівниця вставила уже другий палець, водночас цілуючи дівчину в живіт й переходячи вище, аби якось відволікти її від болючих почуттів. Зубами Еола схопила кофтинку Ембер та підняла договори, відкриваючи вид на білий бюстгальтер. Масажуючи дірочку,яка уже починала виділяти смазку, танцівниця ляйнулась, й намагалися одною рукою відстібнути ліфчик дівчини. Ембер, яка відчувала дискомфорт, якось все ж допомогла зняти з себе цю хрінь; Еола одразу припала губами до рожевих сосків лучниці; одною рукою вона полоскотала п’ятку Ембер, через що та вигнулась в спині, а потім ще раз, уже через те, що танцівниця вставила три пальці. Не витримавши, в дірочку одразу увійшов четвертий; лучниця ахнула й почала лізти догори, аби злізти з пальців. Однак танцівниця вкусила юначку за плече, з сліду якого потекла кров. Ембер скрикнула й більше не йорзалась. Буквально, через кілька секунд вона відчула божевільне задоволення, яке пронизало усе її тіло, вона вигнулась в спині й почала стогнати, поки Еола активно трахала її дірочку пальцями. Язиком вона ласкала груди дівчини, іншою рукою лоскочучи п’ятку Ембер, через що друга вигиналася в спині та стогнала. Танцівниця активно продовжувала трахати скаутку; та лишень стогнала від ейфорії. Еола зняла з себе бюстгальтер і приступила до найочікуванішої частини вечора… Вона закинула одну ногу дівчини собі на плече та почала тертися своєю піхвою об піхву Ембер, яка не припиняла стогнати від насолоди, викрикуючи ім’я подруги. Їхні голоси злилися в один; обоє через декілька секунд достигли оргазму. Лучниця потягнулася за поцілунком, на них чекала неймовірна ніч…

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь