Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Залишилися тільки спогади

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Деріл: але мої почуття до тебе нікуди не ділися, ти як подобалася мені, так воно і є досі. Ти була для мене подругою, але я не знав, про те, як ти сприймеш пропозицію про стосунки, тому не робив її, я думав ми тільки друзі. Зараз розумію, що треба було спробувати, але що ж вже вдієш…
Керол не могла повірити своїм вухам. Вона повернулася до Деріла, він дивився у підлогу. Вперше, в такі моменти їх погляди не зустрілися. Але Керол це було не потрібно, вона все тільки що почула.
Деріл: пропозиція ще в силі?
Керол підсіла ближче до Діксона, вона повернула його голову до себе. Деріл припав до губ Керол, вони злилися у поцілунку. Він був недовгий, але скільки емоцій він в собі тримав. Коли їхні губи розійшлися, тоді їх погляди зустрілися. Вони розпливлися в посмішці, та з тихим сміхом цьомнулися ще пару разів. Ніхто не наважувався почати розмову.
Керол: дякую тобі

У Керол потекли сльози. Деріл не розумів від чого вона плаче, від радості?
Деріл: ти чого?
Керол засміялася, це було схоже на істеричний сміх
Керол: ти не повіриш.
Вона відідвинула свою кофту у зоні ключиці. Там виднівся укус і навколо кров…
Керол: мене вкусили. Позавчора, коли був прорив, мене оточили, я не змогла, я відбилася, але мене встигли вкусити, я не змогла…
У неї почалася істерика. А Деріл нічого не казав, він просто сидів і дивився на неї.
Керол: ну скажи щось
По щоці Деріла прокатилася сльоза. Він не знав, що йому казати і що робити, він сидів і нічого не розумів. Може це жарт?
Деріл: як? Ні, ні, нініні!!! Я не вірю. Давай ампутуємо руку?? Ти ж будеш жива, ми справимося, ти звикнеш!
Керол: ти тут ніяк не ампутуєш
Деріл: ну ні, можна спробувати!
Деріл підірвався з дивану і почав розглядати рану Керол, а потім шукати аптечку
Керол: у мене жар, яд вже подіяв, вже нічого не зробиш
Деріл: ні, я не вірю тобі, у мене вийде! Я зможу!!

2 роки потому

Меґґі: Деріле, час повертатися, нас чекає Ґленн в машині.
Деріл окинув поглядом землю і підвівся. Він поправив квіти, троянди Черокі і пішов. Меґґі попрощалася і попрямувала за Дерілом.
Меґґі: ти молодець, ти сильний, що тримаєшся!
Деріл: пройшло вже 2 роки, а я досі не можу відпустити… Тоді, наші погляди востаннє зустрілися. Я ніяк не можу це прийняти. Я більше ніколи її не побачу? Не загляну їй у очі?…
Меґґі обійняла Діксона.
Меґґі: ми впораємося, ми із Ґленном допоможемо тобі, ти тільки скажи

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь