Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

ЕПІЛОГ

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ось ви і дісталися до епілогу прекрасної казки, а з вами залишаюся я, ваш улюблений автор:)

 

Хочу розповісти вам про те, що надихнуло мене на цю роботу і трохи про персонажів.

 

На натхненні позначилося два основні чинники:

1) наді мною по-доброму пожартували, сказавши, що дитячі казки по-дорослому втрачають взагалі будь-який сенс. І я подумала, що можна постаратися зашифрувати глибокі ідеї, що несуть сенс, між сценами сексу. Це весело, поєднати дорослий збочений розум і дитячі добрі парадигми.

2) манхва “Класичний bl-театр” (“고전비엘극장”/”Classic BL Theater” – це для тих, кого зацікавить).

Не найкраща манхва в моєму житті, але мені безумовно подобається її стислість, барвистість і секусальність. Це те, що я прагнула передати в моєму тексті.

 

Про персонажів:

Образ Ліні був у моїй голові одразу. Мені хотілося йти на зменшення від величезного Зла до середньої Брехні та маленької Ліні. У підсумку, Брехня була більш тендітна, ніж Лінь, тому що жаба копіювала образ принца.

 

Спочатку, у кожного негативного персонажа ім’я-ієрогліфи повинні були бути вибиті на спині. Але в процесі, все змінилося для того, щоб їхні взаємодії з принцом були різними.

 

До речі, шрами-імена були натхненні спиною Цзиня Цинь Цинь-Ю з манхви “Під зеленим світлом”. У нього вирізане не ім’я, але ідея була така гарна, що я не втрималася. Обожнюю цю манхву і цього персонажа)

 

Насправді, ця історія задумувалася як напів-ілюстрована манхва. Зараз я все-таки в пошуку художника, який на добровільних засадах створить мальопис і вдихне яскраві образи в кожного персонажа.

 

Незабаром на вас очікують 2 екстри про… не будемо говорити про спойлери)

 

І ви можете насолоджуватися моєю основною книгою “(недо) погубили”.

Вважайте цю казку за тренування для мене. Цей формат для мене вперше і подекуди вийшло зім’ято, але я продовжуватиму старатися й покращувати свої навички письменниці, а поки що дякую вам за підтримку, час і прочитання.

 

Ваш улюблений автор Olha Alder ♡

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь