Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Екстра 2

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

– Доторкніться долонями до землі, – Квітка встав з колін і обійшов принца, сівши за спину Лоренцо, і незграбно обхопив його тонкими руками за талію. – Доторкніться, – він прикусив нижню губу.
Лоренцо заплющив очі. Він відчував биття серця землі. Пульс усередині ґрунту був таким відчутним, немов був там завжди. Енергія надходила прямо в грудну клітку принца, підкоряючи чужі бажання і змушуючи вірити. Ці почуття обходили мозок і раціоналізовані кроки. Земля просила його рухатися без зволікань. Голос усередині принца більше не належав йому. Він чув бабусині нашіптування так виразно і ненав’язливо.
Біля його спини билося живий і тепле серце Квітки, він просто насолоджувався процесом поглинання тепла і любові. Його очі заплющилися, а дихання перервалося.
Коли Лоренцо розплющив очі, то побачив налякані рожеві очі в тіні його палацових покоїв.
– Лоренцо, ви налякали мене! – Простогнав Квітка, торкаючись руками чужого чола.
– Усе добре, Квітка, я просто явно почув енергію.
– Не варто було так старатися…
Лоренцо підняв праву руку і взяв Квітку за зап’ястя. Він підніс його руку до своїх губ і залишив м’який поцілунок:
– Дякую тобі.
Обличчя Квітки зачервоніло:
– Лоренцо… Не варто було… Адже я просто навчив вас отримувати енергію від більшого, ніж людська їжа.
– Знаєш, що сказала мені земля?
Квітка лише підняв брови:
– Вдячність є любов. Просто будь вдячний, а я буду вдячний тобі. Тепер, – принц подивився на Квітку, – тепер ти приймеш мою вдячність?
Квітка прикусив губу. Голос Лоренцо став ще глибшим і сексуальнішим, тепер він міг міркувати про важливі речі менш поверхнево, і це стало зводити Квітку з розуму. Його потяг посилився.
– Я приймаю вашу подяку, – прошепотів він, звільняючи своє зап’ястя від кільця чужої руки.
Квітка встав і відійшов до вікна:
– Чи можу я попросити вас про те, щоб мені виділили тут місце для ночівлі?
Принц підвівся на ліктях:
– За всі ці дні тобі не виділили покої? – Здивовано запитав він.
– Так вийшло, що всі подумали про те, що я житиму з вами, тому…
– І де ж ти весь цей час жив? – Лоренцо встав і підійшов до Квітки, який ховав своє палаюче червоним обличчя біля вікна.
– Там, – просто вказала кивком голови Квітка.
Принц подивився на вулицю.
– Сад замку? – Він обвив своїми руками талію Квітки.
– Так, ваша високосте.
– І чому ніхто не спромігся подбати про мого коханця?
Квітка спробував вирватися з обіймів:
– Будь ласка, не говоріть про мене як про вашу річ. Нехай я і не людина, але хотів би, щоб до мене виявляв повагу хоча б той, хто є моїм коханцем.
– І чому ніхто не спромігся подбати про тебе, Квітка? – Після всіх подій принц став краще вгадувати приховані смисли. – І все ж, хіба Квітка ти не мій?
– Не належу вам, принц Лоренцо. Адже я з вами за своїм бажанням. Звісно, перевтілюватися в людське тіло чи ні – не було моїм рішенням, а наслідком магії, яку ви набули після того, як зберегли хоча б трохи світла після випробувань. – Він натякав на крихітки світлого кольору на кінчиках волосяя Лоренцо. – Але піти чи залишитися – можу обирати я сам.
– Тоді чи можеш ти вибрати мене? – Губи принца доторкнулися до тонкої шиї Квітки, до чутливого містечка, де билася сильна вена.
Цей ненав’язливий дотик викликав у Квітки мільйон мурашок, які швидко поширилися всією шкірою і спустилися донизу – до живота, де вони обернулися на чарівних метеликів, що розпочали свій танець.
– Обрати вас? – Квітка зітхнув. – Чи довіритися вам? Що ж ви маєте на увазі?
– Ти можеш довіритися не вибираючи?
– Я можу довіритися процесам космосу, який привів вас до мене. І залишитися з вами, тому що ви приваблюєте мене.
Квітка розвернувся, карі та рожеві очі дивилися прямо одне на одного.
– Знаєш, що ще сказала мені земля?
– Вона так багато базікала з вами, принц. – Посміхнувся Квітка.
– Так… Вона сказала, що потяг не пропаде, якщо розквітне справжнє кохання. І я безумовно маю намір поливати цей тендітний паросток.
Квітка посміхнувся і припав губами до чуттєвих губ Лоренцо.
Хтивий язик принца не втримався і ковзнув у чужий рот.
Усе-таки, деякі речі, незважаючи на еволюцію, змінитися докорінно не можуть.

**КІНЕЦЬ**

З вами була ваша улюблена авторка Olha Alder ♡
Мені буде дуже тепло, якщо ви підтримаєте поточну роботу “(недо)згубили”.
З кожною новою роботою я постараюся рости і покращувати свої навички. До зустрічі на сторінках моєї душі!

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Екстра 2