Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Екстра 1 : Чай на стрімі приносить новини

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Що би Ху Тао не говорила, але точно в одному вона була права, Сяо з Венті  ідеально підходять один одному.

Пройшов всьо навсього місяць, але по них і не скажеш ніби не давно знайомі.

  За цей короткий час, обидва зрозуміли, що ніхто більше їм не потрібний, тільки вони один одному.

Тому Сяо навіть не суперечив коли зеленоокий запропонував пожити разом, по двом причинам.

Перша  – вони обидва закоханих по самі вуха дурачка, а друга.. Венті виселили із його орендованої квартирки.

Сумно, але ж який появився такий шанс пожити разом із меньшим Лі.

Ти більше як ж Сяо міг прогнати за двері неначе бездомного промокшого котика, який промайнув до нього в квартиру посеред ночі.

Як іронічно, що у Венті на котів алергія.

***

*Стрім користувача Adeptus*

-Хай всім.

*Чат*

-Сяоо привіт

-ТИ ДЕ ЦІЛИЙ МІСЯЦЬ БУВ?

-З поверненням

-Ураа, ти живий

-Куда пропадаєм?

-Про нас забули на цілий місяць.. жахіття

– А ось як ви мої повідомлення читаєте. Я ж написав про те, що беру тимчасовий відпуск від стрімів на місяць, який вже, до речі, пройшов. Хтось не читає новини каналу.

***

Так, Сяо взяв «відпуск» на місяць, хоча хотів би і по більше,  оскільки напросто не хотів відриватись від Венті навіть на стрім.

Закоханий по самі вуха, еге ж?

 

Але сьогодні зеленоокий був зайнятий тим, що пише якусь нову пісню, тому аби не мішати, Лі вирішив все таки зупинити відгули.

***

-Та-ак, я все підготував. Вибирайте: продовжуємо Detention чи пропонуєте інше?

*Чат*

– Detencion!! Ти ще тоді говорив, що продовження буде

-Слухайте, а може подивимось щось?

-Реално, давайте подивимось. Чур я за хоррор

-А не получиться і гру закінчити, і подивитись?

-Оо, я за фільм

-Подивитсь щось? Можна, але вибирайте який жанр і взагалі який фільм.. М-м, напевно, все таки не получиться і то, і то разом. Гри ще багато залишилось і не сумніваюсь у тому, що ви фільм довгий виберете. Хіба ви згідні на стрімі близько 5 годин сидіти.

*Чат*

-Та ми з тобою на все згідні хах

-Підтвержую

-Добре, давайте тільки фільм

-Давай гру на наступний раз

-Та-ак за чимось солодким і чайочком треба збігати

-Чай не погана ідея.. Потім вже, все одно перерву робити будемо, так?

*Чат*

-Давайте з жанрів хоррор..

-Хоррор +++

-Хто знає хороші жахи?

-Може Веном або Воно

-Ще хороший Смертельний Лабіринт

-Оо давайте Слендермена, там скрімерів багато і досить страшно

-А давайте щоб не було багато скрімерів, а?

-Хоррор без скрімерів – не хоррор

-Ну без них тоже може бути

-Не то

-Сам не то. Якщо жахи з хорошим сюжетом, скрімери не потрібні

-Ой, та що ти там бздиш

-Ей-ей, тихіше. Ще за що вирішили дискусію провести. Чув багато про Воно 2, але не бачив. Ще й довгий, в сам раз. Вибираємо? – бачучи підтверджувальні повідомлення, Сяо почав підлаштовувати все для зручного перегляду.

  ***

Від коли Венті благополучно виштовхнув Сяо із кімнати, зеленооки написав тільки половину пісні.

Чому?

На це були причини.

Перша, це вже був вечір, який вже йшов до глубокої ночі, а після зміни в кафе сил не було від слова зовсім.

А друга причина сидить в сусідній кімнаті, можливо, навіть, і чуть дується через те, що Венті її так напористо вигнав.

Ну але як ж не подивитись стрім свого хлопця, ще й коли паралельно йде фільм.

 Звісно, спочатку Венті думав, сподівався, що фільм відійде на задній фон і він зможе, все таки, дописати нещасну пісню, але все не так як хотілось.

В результаті, музикант сидить і втикає погляд у стрімера. Ні пісню складаючи, ні дивлячись фільм.

«Ні так діло не піде.. Може завтра допишу? Цікаво, Сяо дозволить сісти біля нього.. А може він не хоче, аби знали про нас? Може хоче, але не було якогось зручного шансу? Ну, можливо, якщо я буду біля нього сидіти, перестану ним милуватись, то хоч почну фільм дивитись? Можливо.. ну але як ж ним не намилуватись. Так, ноги в руки і щось робити», – ці думки різько співпали зі словами стрімера про те, що стрім лагає і потрібно пофіксити для кращого перегляду та пропонуючи перерву у раз такої ситуації.

***

-Ха, ну як якість зіпсувалась. Ну але все одно би перерву робили, так? Ідіть чай робіть ще раз, продовжимо за хвилин п‘ять.

*Чат*

-Ура, чай долию

-Як думаєте, за 5 хвилин реально збігати в магазин?

-А ти спробуй, перевіримо

-Реально, я за 3 хвилини бігав, тоді коли Poppy грали

-А ти не питай, а біжи

-Скільки ще фільм буде?

..

-Ех, за 5 хвилин і чай зробити, і стрім налагодити не вийде. А більше 5 хвилин не зроблю перерву, знаю я вас. Половину всіх тоді розбіжиться.

*Чат*

-Може і не розбіжиться

-А може встигнеш, тут взагалі один пац полетів в магазин

-Жаль, що чай сам не робиться..

-Саме найбільше розчарування

-А якби чай сам на кухні робився, а потім до тебе підлітав

-Каайф

..

thewindbard: говориш, чаю хочеш?

Це повідомленя вибилось із переліку чату, оскільки бурштиноокий цей нік ну дуже вже добре знав та впевнений, що побачив би його навіть при найшаленішому спамі в чаті.

-Хочу чаю, – відповів Сяо на запитання Венті, але так ніби констанктував факт.

thewindbard: зайти можна?

 

Чуть подумавши, ніби зібравши волю

в руках, Лі кивнув головою, думаючи що зелеоокий зрозумів.

Ну ж прямо не говорити.

Перший стрім за місяць і відразу такі новини, аудиторія буде в шоці.

Якщо подумати, рано чи пізно новина по імені Венті точно би десь вилізла.

 

Не пройшло і хвилин двох, як Венті тихенько підійшов до стола бурштиноокого, але з того місця де камера не попадала, не дарма стрім дивився.

Але як не як, чай сам появитися перед камерою не міг, тому рука залишилась поміченою.

Поставивши кружку на стіл, Венті кивнув головою в німому питанні «Щось іще?», але насправді зеленоокий хотів туди вкласти «Можна з тобою?».

 Але Сяо навіть не подумав про перший варіант питання, а зразу побачив питання про те чи можна приєднатися, припіднявся та нахилився до кута стола, де стояв музикант.

-Хочеш зі мною? – прошепотів Лі до Венті.

-Чесно.. хочу. Але це як тобі зручно, може ти не хочеш, – відповів зеленоокий так само шепочи.

-Слухай, зараз перерва і не факт, що хтось помітив твою присутність. Якщо ні, тоді знайду ще кращу нагоду, але якщо так, то можеш приєднатися, але пізніше, після перерви. Раз вже така новина, потрібно зачекати. Скільки ж питаннь буде, якщо ти на переві появишся, а більшість не буде знати звідки. Почекаєш?

-Звісно, що так, киць, – відповів Венті, торкнувшись своїм пальчиком носика свого хлопця.

Як на зло, цей жест було видно, оскільки Сяо не дуже і зник з кругозору камери.

 Ба більше, не дуже парочка шепотіла далеко від мікрофона.

Звісно чути погано, але ті хто захотіли, ті і почули.

Побачивши такий раптовий поворот, чат зірвався. Не наскільки багато людей то і відійшли на перерву.. чи це вже п‘ять хвилин минуло?

*Чат*

-Ви це бачили? Ви це чули?

-ОООО

-До біса швидко діти ростуть

-Пам‘ятаєте фразу про братву.. ВОТ НАС ПРОМІНЯЛИ

-Я. Не. Вірю. Своїм. Очам

-Я чайок вдушився, треба йти знову робити

-Всі хто зараз сидів тут, побачив скарб

-Я не вийду зі стріму поки не побачу хто це був

-Тисячі питаннь і ніяких відповідей..

Повернувшись до крісла в нормальне положення та закінчивши фіксити стрім, Сяо оповістив про закінчення перерви.

-Всі хто вийшли зі стріму, знайду, заріжу. Як ж можна кидати фільм на половині. Продовжуємо?

*Чат*

-Еее ні

-Спотку показуєш нам, а потім дивимось

-Підтвердую

-Сяо давай

-Ми не відчепимось

-Будемо так до кінця писати

-Показуй

-Не томи давай

-А ми все бачили

– +і чули також

-Чули? Вони щось говорили?

-Підбав звуку і почуєш

-Сяоо показуй любов свою

«Побачили? Все таки сьогодні? Ех, була не була», – вирішив Сяо, підкликаючи Венті до себе, параленьно питаючи чи точно він хоче.

-Вже вроді говорили, що хочу, – митттєво підлетів зеленокий до стрімера та поставив руки на його плечі.

-Сідаєш сюди? Зараз принесу інакше крісло, а ти сюди сідай,- промовив бурштиноокий вже встаючи за кріслом, як його зупинили на місці.

-Та сядь. Для чого мені крісло, якщо є ти? – риторичне питання з яким Венті приземлився на коліна свого хлопця.

-Фільм як дивитись будеш? Ми вже половину бачили.

-Я також з вами дивився, тому проблем не буде.

-Хтось мене відганяв від себе, аби в тишині побути, а сам стрім включив. Обідно. Чи ти пісню закінчив?

-Ой, та не дуйся. Взагалі пісню не закінчив, але я змучився. Та й мені скучно стало без тебе.

-Ми буквально півтори години назад бачились..

-Вот бачиш цілих півтори години без тебе прожити не можу, хах, – промовив Венті, цьомнувши стрімера за носик.

Венті примостився на кріслі, а точніше розмістився на руках та колінах Сяо, як наречена, та обвив його шию руками, аби в разі скрімерів заховатись носиком у шию Лі.

Пояснювати те, що діється змісту немає, тому пара рішила все таки подивитися в чат, який просто розривався.

*Чат*

-ЩОООО!?

-ЦЕ БАРД БРОДЯЖКА?

-no words

-Я сплю?

-ААА ви такі милі разооом

-Я зробив правильне рішення, зайшовши на стрім.

-Люди, history момент

-Я ДОГАДУВАВСЯ

-А те, що Сяо влюбився, коли він питав про барда була не маячня

Такого типу повідомлень була нереальна кількість, але якимось чином Сяо знову помітив знайомий нік.

khaenri’ah’scoldwine: ну пам‘ятаєш, в разі проблем з цим чудом, звертайся

-Пам‘ятаю, Кейя.

-Стоп.. Тут Кейя?! – сказав Венті, але побачивши нік на який вказував Сяо, зелеоокий добавив, – Ти кого чудом називаєш?! Сам такий, – обіжено закотив губу музикант.

khaenri’ah’scoldwine: як ми обіжаємось. я ж тебе не створінням назвав, а чудом. Якби написав перший варіант, мені би Сяо вже глотку перерізав

-Ну ти ж і вправду чудо.. моє чудо, – вимовив Сяо, перед тим як легко цьомнути Венті в ще досі надуті м’які губи, які перетекли в сором‘язливу посмішку.

-Хех, – вирвавшись із поцілунку, Венті заховався носиком в шию Лі, – добре Кейя, ти пробачений, але тільки тому, що за тебе попросив Сяо.

Неможливо описати, що в цей момент відбувалося в чаті.

Що буде завтра коли новина інтернетом пробіжить?

Наступну половину фільму тепер вже Венті дивився, на страшних моментах ховався обертаючись лицем до Сяо.

Але на відмінну від нього, фанати тепер спостерігали не за фільмом, а за цією парочкою.

Як такі дві різні особи, можуть настільки підходити один одному?

***

-Так, закругляємось. Сподіваюсь вам фільм сподобався. Як вам?

*Чат*

-Ну норм

-Чесно кажучи, другу половину навіть не побачила…

-Підтвердужю

-Плюсую

-Фільм потім можна додивиться, а ці цінні кадри не факт що ще побачимо

-Хто що робив, а в мене через запис екрану за годину пам‘ять закінчилась

-Скільки в мене скрінів…

-Якщо Сяо ще хоч раз не покажеться десь з Венті, я його вб‘ю

– +++

– Як можна бути такими миленькимии

khaenri’ah’scoldwine: що що, а робити шуму ви вмієте

-Хах, вміємо, – тихенько посміхнувся Венті.

-Закінчуємо стрім? Наступний раз, сподіваюсь, через тиждень. Обіцяю без попереджень не пропаду. До зустрічі.

*Користувач Adeptus вимкнув стрім *

 

-Ти як? Сподобалось? – запитав бурштиноокий, вимикаючи стрім

-Дуже, і чат такий смішний, хах.

-Ох, чую завтра буде капець.

-Ну що зробиш. Тепер чай і спати?

-Чай і спати.

На привелике диво для нього самого, Сяо може лягати і вставати рано, при цьому не чуючи себе як овоч.

Причина цього є Венті.

Як він тільки зміг впорядкувати його режим? Як йому вдалося?

***

Як і сподівалось зранку була величезна кількість повідомленнь і згадок від фанатів.

Але одне повідомлення від незнайомця притягнуло увагу Сяо.

 

8:38

tartagalicious:

я казав тоді, а ти не вірив :>

 

«Якого чорта? Рижий? А він звідки мій номер взяв?»

Насправді старший Лі і його хлопець ще не знали про Сяо з Венті, ну але зараз сумнівів не має про те що знають.

Побачивши як Лі схилився над телефоном, Венті вирішив подивитись на те що так спантеличило хлопця.

-Хах, Аякс як завжди. Він мені точно таке саме написав, засранець рижий.

-Твоя кличка йому підходить. Точніше не скажеш.

-Ой, та не будь таким злим, краще снідати ходи, – промовив Венті, перед тим як ніжно поцілувати Сяо в губи та піти на кухню, аби найти хоча би щось, оскільки в них в холодильну миша повісилась.

Так, в них.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Екстра 1 : Чай на стрімі приносить новини