Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

екстра: в той день, коли все почалось

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

шановні читачі, це частина написана в блозі. вона доповнює сюжет та бажана для прочитання задля того, щоб краще зрозуміти історію Арістії та її організації. авторка рекомендує цю главу до прочитання, однак вона не є обов’язковою. вона лише доповнює сюжет і є більш ясним поясненням до інших глав. історія “Священного легіону” буде згадуватися в тексті, але поступово й уривками! майте це на увазі при прочитанні! дякую, з повагою, ваша Сяо 

──────────────────

Яке життя представників нижчої раси? Здається, це щось близько до положення скоту, якого не сприймають в магічному світі з умовним рівноправ’ям за повноправних жителів. Навряд чи знайдуться сміливці, що через стільки років образ та принижень знайдуть в собі сили боротися за свої права. Або…все ж таки знайдуться?

— вітаю вас в “Священному легіоні”! Це місце, де ви можете жити спокійно! Наша організація спрямована на захист прав представників нижчих рас! Нумо розвіємо старі стереотипи та відстоїмо свої права в сучасному суспільстві! – радісно вітає з порога дівчина з рожевим волоссям, запрошуючи нових жителів її організації.

Не складно буде здогадатися, що це Арістія Еванс – засновниця організації, що працює з метою підтримки людей та досягнення основної цілі – відновити свої права в суспільстві.

Скільки років минуло зі здійснення її задуму? Рік, два, три? Або взагалі усі десять! Спочатку ніхто не вірив. Сумні й втомлені люди відмовлялися вірити в щасливе майбутнє…в них вже не було сил..

— відстояти власні права це все одно, що знищити нову владу! Це неможливо! – відповідали маленькій дівчинці на самому початку заснування цієї організації. Вона не бачила своїх матір і батька. Їх образи були розпливчасті для неї, та й фотографій чомусь не залишилось. Воно й не дивно, що Тія не пам’ятає свою справжню родину. Їй було усього два рочки, коли їх вбили вампіри.. Дядько та тітка – єдині люди, що виховували дівчину змалечку та допомагали їй в створені цієї організації. Цю родину почали вважати ненормальними, через їхні “скажені” та “безглузді” ідеї. Але що в цьому поганого? Що поганого в тому, що люди не погоджуються з їх положенням в цьому світі? Саме це й вдалося донести малій Тії. Дівчинка просто жила цим задумом. Вона не хотіла, щоб люди й надалі продовжували жити як зараз…вона хотіла кращого майбутнього для усіх..

— моїх батьків вбив вампір!– прокричала тоді дівчинка на площі.- мені тоді було усього два роки. Подумайте про своїх дітей! Невже ви хочете, щоб вони жили так само як я? Щоб в них не було дитинства? Ми можемо це все зупинити! Я не хочу, щоб всі страждали! Я хочу бачити цей світ в яскравих фарбах! А якщо ж це не можливо, на вашу думку, то тоді… тоді я знищу їх усіх! – вигукнула Арістія, на чиїх очах навернулися сльози. За її спиною стояла тітка, що обіймала ту за плечі, а дядько десь стояв дивлячись в землю.- одумайтеся! Ваша впертість ні до чого доброго не приведе!

І її слова змогли переконати людей. Вона “оживила” “засохлу” душу людей, й с того самого дня “Священний легіон” продовжує своє життя. Вже минуло 10 років і лідеркою, після смерті дядька та тітки, стала саме Арістія Еванс.

Можливо, та відрізняється від себе маленької. Її емоції складно зрозуміти, та й вона сама себе часом не розуміє. Можливо, це через те, що вона втомилася тягати на плечах такий великий обов’язок, можливо тому, що не має підтримки. Єдине що тішить самотню дівчину – посмішки людей та дітей, що з’явилися десять років тому. Можливо, ще є шанс досягти їх мети.. може, поява Рейнольда Лопеста дійсно змінить їх положення?..

──────────────────

шановні читачі, запрошую вас до свого телеграм каналу, де публікуються усі частини та ілюстрації до них, а також можливе обговорення глав та спілкування з авторкою! дякую за прочитання.

tg channel – https://t.me/cinnaaxiao

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь