Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Дивна та приємна ніч

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Ще один тяжкий робочий день закінчився. І от я знімаю вже набридле взуття і чую приємний та заспокійливий голос коханого поряд із собою.
— З поверненням, мила.
— Дякую, любий
Юнгі обережно допомагає зняти куртку, а потім ніжно цілує мою щоку. Потім його губи доторкаються до моїх. Як же він цілує! Завжди так невимовно захоплюючи та збуджуючи. Він неймовірно володіє язиком, не тільки коли співає, але й коли цілує мене. Мене й тільки мене. Його язик намагається захопити мій. Ми цілуємося так пристрасно, перериваючись на вдихи все частіше. І от він зупиняється, а потім замінює губи шиєю. Так приємно доторкається до всіх найчутливіших місць, пускаючи по моєму тілу хвилю насолодження. А далі спускається все нижче, починаючи розстібати блузку. Тут вже він починає лишати засмокти. Усі ідеальної форми та ніжного кольору. Ось Шуга піднімає на мене свої прекрасні, наче котячі, очі
— Що сталося, котусику? — важко дихаючи питаю я.
Але Юнгі нічого мені не відповідає, тільки занурюється в мої груди, вдихаючи мій запах. Ще раз і ще раз. Осі він відтуляється повністю та бере мене за руку.
— Ходімо до ліжка.
Його оксамитовий голос повністю огорнув мене. І навіть не замислившись про капці я пішла за ним до спальні. Ми опинилися в ліжку. Юнгі ще раз ніжно поцілував мене в губи та продовжив роздягати. І ось я вже в одній білизні, зацілована з усіх вільних боків. Шуга такий милий з усіх ракурсів. Але я вирішила не просто лежати, зомлівши від спокуси. Я теж почала розстібати його сорочку, ґудзик за ґудзиком. І осі перед моїми очима з’явилося бездоганне тіло. І руки потягнулися туди. Вони блукали м’язами захоплюючи кожен схил. Юнгі в той час спочатку закинув голову, а потім спостерігав за моїми діями тим самим закоханим поглядом. І ось діло дійшло до штанів, які також доволі швидко зникли десь у кімнаті. Хотіла я продовжити далі роздягати цього красеня, але він мене зупинив поцілунком. В потім ще одним і ще, і ще. Ми цілували один одного спочатку в губи, а потім все нижче й нижче, доторкаючись до найприємніших і найчутливіших місць. Він приділяв особливу увагу моїм грудям. Так ніжно цілуючи та засинаючи їх, посмоктував соки. Та полюбляв гратися з ними своїм неймовірним язиком. А руки спускалися все нижче. Юнгі так само обережно почав проводити пальцями по моїх вже давно намоклих трусиках, ритмічно натискаючи. Потім він відсунув їх. І його пальці вже гладили мою піхву. Так приємно… Юнгі підтягнув мене до себе. А тепер ми помінялися місцями. Я була зверху. Його прутень вже добряче випирав. Ми зняли труси. Коханий почав насаджувати мене на себе. Обережно та лагідно. Ми стали єдиним цілим та продовжували зближуватись та віддалятись. Він продовжував так приємно штовхатися в мене. І тільки наші задоволені стогони заполонили кімнату.
Але ось хтось доторкнувся до моєї спини. Переляк пробіг по всьому тілу. Потім був поцілунок у спину. І от мене огорнув той самий неймовірно приємний голос.
— Не бійся, це я.
— Але чого вас двоє? — миттєво запитала я, але тут перший вирішив поцілувати мої губи, все ще рухаючись у мені.
Один цілував спереду, другий — ззаду, відправляючи мене на десяте небо від задоволення. Так приємно. І ось другий почав тертися своїм прутнем об мої сідниці. І знову поцілунки. Моря й океани приємностей. Ось мене вже підняли й пере садили на другого. І все повторювалось туди й сюди. Чому їх двоє. І голова йде обертом…
Прокинулась я на ранок на грудях свого прекрасного коханого, одного-єдиного. І тільки чорний кіт знає, що то було.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь