Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Детектив у справі

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Шерлок вирішив якось прослідкувати за Ліамом.
Все ж, чим цей юнак займається.

Йшли уроки. Як зазвичай, на математиці, Моріарті пішов до залу еліт. Прийшов директор, та почав урок.

—Слухай, я вже тут 5 днів, так і не дізнався, як ж звати директора.
–Ха, розумію. Ти тільки цей, не дивуйся сильно..
?::Містере Моріарті, підкажіть…
—ЩО?! МОРІАРТІ??
–Тихіше.. так. Це Альберт Джеймс Моріарті, старший син сім’ї Моріарті і.. старший брат Вільяма..
—НУ НІЧОГО СОБІ!
—Хей, Містере Холмс, що вас так здивувало?
—а? Та нічого.. е, задачу важку вирішив..

Значить, наш директор—старший брат Вільяма. Ха, тоді не дивно, що він права рука голови школи..
–до речі, ми всі спершу думали, що Вільям став правою рукою директора лиш після того, як його брат зайняв цю посаду. Але ні, він був і до того на найвищій сходинці еліт.
—чорт, це зламало всі мої припущення..

Ось і закінчились заняття. Усі зібрались, в тому числі і Вільям.
Староста вийшов майже останнім. У класі залишився один Холмс та його сусід.
–Хей, ти ж не думаєш слідкувати за ним?
—А що такого?
— Дивись, щоб гірше потім не було, а як зловить?
—та нічого не буде
–тоді до завтра
—Бувай!

Шерлок як пулею вилетів з класу. Він думав, що вже впустив Ліама, але помітив край його плаща за кутом.
Той направлявся в сторону кабінету Директора. Шерлі тихо йшов позаду, за метрів 10 від старости. Як той зайшов в кабінет до брата, Холмс поспішив за ним. Та раптом, його хапнув хтось.
?: Що ти тут робиш?
— МАЙКРОФТ? А ти тут що робиш..
— мені треба переговорити з директором, а тобі що?
—Не твоє діло.
— розказуй давай
—та я слідкую за нашою старостою..
— ти дурний зовсім?
Ти ж знаєш, яку посаду у суспільстві школи займає Вільям. У нього всюди є свої очі та вуха.
—йойо, як страшно..
— Йди додому, шерлі, і не роби дурниць.
—добре-добре..

Майкрофт зайшов у кабінет. А Шерлок не думав слухати вказівок. Він чекав за кутом.

Через хвилин 15 усі троє вийшли з кабінету. Директор та його права рука пішли до виходу, а старший Холмс до учительської.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь